Četvrtak, 21.03.2024 | 12:24
IZVOR: b92.net

OTKRIVENI NOVI DETALJI o smrti Sabalenkinog dečka

Smrt dečka Arine Sabalenke Konstantina Kolcova i dalje intrigira javnost. Dvije su verzije, da je razlog smrti plućna embolija, a potom da je izvršio samoubistvo, što je objavila policija Majamija.




Foto: Instagram screenshot/ sabalenka_aryna

Sada se pojavljuje i nova verzija, jer je nove detalje ovog slučaja otkrila bivša supruga Konstantina Kolcova, Julija Mihajlova, sa kojom ima troje djece.

Ona smatra da je policija prerano donijela zaključak o samoubistvu i da bi zapravo moglo da se radi o nesrećnom slučaju. Smatra da je Kolcov vjerovatno bio mnogo pijan i da nije bio svjestan svojih postupaka, jer u hotelskom apartmanu u kom je bio pronađene su prazne flaše alkohola.

"Upravo sam razgovarala sa medicinskim stručnjakom. Istraga je odnijela materijale na toksikološka ispitivanja. Svi rezultati će biti gotovi za mjesec dana. Policija je zadržala Konstantinov telefon i laptop dok se uviđaj ne završi. Za sada je nemoguće sa sigurnošću reći da li je u pitanju samoubistvo ili nesreća."

Upitana je kakvo je njeno mišljenje i istakla je da naslućuje da Konstantin nije planirao samoubistvo.

"To je bila nesreća. Još uvijek imamo stari porodični računar sa Konstantinovim mejlom. Znala sam lozinku i uspjela sam da otvorim neke mejlove. Konstantin je rezervisao još apartmana na drugoj lokaciji. Kupovine koje još nisu stigle plaćene su. Iznajmio je auto na duže vrijeme. Odnosno, nije namjeravao da umre. Svašta vam može pasti na pamet, ali traga tragedije nije bilo."

Na kom spratu je živio?

"Na 23. spratu. Ovaj hotel u Majamiju u kome se sve dogodilo je na sat vremena od naše kuće."

Pronađene su prazne flaše alkohola, vjerovatno je bio mnogo pijan.

"Mislim da su vaše kolege nešto pogrešno razumjele. Ili su policijsku pretpostavku o samoubistvu odbacili kao činjenicu. Na kraju krajeva, ljudi rijetko sami padaju. Policija je odmah odbacila verziju ubistva. Konstantin je bio sam u sobi, pa su rekli da je možda bilo samoubistvo. Ali, ponavljam, ništa nije ukazivalo da će Konstantin skočiti. Najvjerovatnije je bio veoma pijan. Nažalost, hokejaši su ponekad krivi za to. U prostoriji u kojoj je boravio Konstantin pronađene su prazne flaše alkohola. Postojao je i balkon sa pogledom na okean. Vjerovatno Konstantin nije bio svjestan svojih postupaka", rekla je ona i istakla da se nada da će istraga potvrditi da je u pitanju nesrećan slučaj.

"Da, za djecu bi bilo mirnije. Da, Danil i Aleksandar su čitali vijesti o samoubistvu na internetu i naravno, osjetili su nelagodu. Tamo su iznijete i druge različite verzije dok sam čekala da razgovaram sa ljekarom", istakla je ona.

Upitana je i da li je komunicirala sa Arinom Sabalenkom.

"Da, imamo kontakt. Fina djevojka. Moja objava od prije nekoliko godina je bila pod emocijama, bilo je jako bolno. Mnogo sam voljela Konstantina. Ali Sabalenka se dobro odnosila prema mojoj djeci, tako da imam normalan odnos prema njoj", zaključila je Julija Mihajlova.

ČITAJTE I OVO!

OTKRIVEN uzork smrti momka Arine Sabalenke

"Molim vas poštujte..." OGLASILA se Sabalenka prvi put nakon smrti dečka

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SUDAR autobusa i automobila, jedna osoba teško povrijeđena

Subota, 27.04.2024 | 09:54

U udesu koji se dogodio na putu Budva - Cetinje, iznad mjesta Lapčići, jedna osoba zadobila je teške povrede.

Ova vrsta ribe je NAJZDRAVIJA, losos završio na drugom mjestu

Subota, 27.04.2024 | 09:48

Po preporukama, trebalo bi jesti dvije porcije ribe nedeljno, a osim što je ukusna i hranljiva, ona je izuzetno zdrava.

"ŽRTVOVALA sam dosta toga, bila sam lojalna..." Šakira progovorila o vezi sa Pikeom

Subota, 27.04.2024 | 09:25

Pop pjevačica Šakira je u nedavnom intervjuu za "Marie Claire" istakla da je uvijek bila lojalna svom partneru, te da je dosta toga žrtvovala u 11-godišnjoj vezi sa čuvenim fudbalerom Đerardom Pikeom.

SAVRŠENA KOMBINACIJA ukusa za dobro jutro - Pripremite neodoljivi PARFE

Subota, 27.04.2024 | 09:05

Niste ljubitelj komplikovanih doručaka?

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.