Utorak, 26.03.2024 | 21:28
IZVOR: nova.rs

„Zbog njega sam se preselila u 50 kvadrata i sve ostavila“: Ovako je počela ljubavna priča Dragane Mirković i Tonija, a zaprosio ju je na nesvakidašnji način

Pjevačica Dragana Mirković saopštila je da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.




Foto: MediaBiro, Youtube screenshot

Kako je istakla, njih dvoje već tri godine ne žive zajedno, a iako su dali sve od sebe da sačuvaju brak – ipak nisu uspjeli.

Ova vijest iznenadila je mnoge, budući da su Dragana i Toni važili za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, te da se nikada nisu pretjerano eksponirali u medijima. Pjevačica je jednom prilikom otkrila i kako ju je Bijelić zaprosio.

„Najsrećnija sam već duže vrijeme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svijetlu“, počela je Dragana.

„Samo je izletio, kaže da je tad smogao snage, a ja sam se nasmijala. Atipičan, ali presrećan trenutak, mnogo lijepih trenutaka je bilo“, ispričala je pkevačica u emisiji „AmiG Show“ jednom prilikom.

Njih dvoje u početku su imali „vezu na daljinu“.

„Prvih šest mjeseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živjela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi“, ispričala je Dragana za „Story“, pa je opisala početak njihove ljubavi:

„Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelijepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svjesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra.“

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Milatović naredne sedmice u VAŠINGTONU sa senatorima i kongresmenima

Petak, 10.05.2024 | 10:10

Predsjednik države Jakov Milatović boraviće naredne sedmice u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će imati sastanke s brojnim senatorima i kongresmenima. 

Glavni grad: Luka Đukanović novi gradski menadžer, Igor Vujačić na čelu Sekretarijata za sport

Petak, 10.05.2024 | 10:01

Novi gradski menadžer u Glavnom gradu biće Luka Đukanović, objavio je Gradski portal.

Revija “Montaža - filmska slagalica” u sali DODEST

Petak, 10.05.2024 | 09:40

Filmovi nagrađeni Oskarom za filmsku montažu biće na repertoaru revije “Montaža - filmska slagalica” koju će filmski program KIC-a “Budo Tomović” organizovati od 13. do 15. maja.

Otvaranje 18. Međunarodnog sajma knjiga u Podgorici: Već prvog dana u programu - Kristian Novak, Miro Vuksanović, Vjera Mujović,...

Petak, 10.05.2024 | 09:36

18. Međunarodni podgoricki sajam knjiga, jedna od najvažnijih kulturnih manifestacija kod nas, svečano će biti otvoren 10. maja u 13 časova u Muzičkom centru i u 14 časova na sajamskom prostoru Big fashion.

Mulešković: Do "Evrope sad 2" teško bez povećanja poreza i zaduženja

Petak, 10.05.2024 | 09:23

Ukoliko bi se najavljeni program "Evropa sad 2" realizovao, doveo bi do novog zaduženja kao i još veće inflacije, smatra ekonomski analitičar Mirza Mulešković.

SDT provjerava kako su odobrene koncesije u Luci Bar

Petak, 10.05.2024 | 08:44

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatražilo je od Komisije za koncesije svu dokumentaciju o dodjeli koncesija za lučke usluge u akvatorijumu Luke Bar. Komisija je tužilaštvu dostavila dokumentaciju. Potvrdu ovih informacija sadrži redovni godišnji izvještaj Komisije za koncesije koji je dostavljen Skupštini, objavio je RTCG.

Rakčević tvrdi: Smanjenje administracije lijek za Vodovod i Čistoću

Petak, 10.05.2024 | 08:30

Glavni grad neće pustiti Vodovod i Čistoću da odu u stečaj zbog naslijeđenih problema i da njihovi problemi budu veći, već se trudimo da ih umanjimo i da pomognemo, kako bi kroz nekoliko godina dobili stabilna i normalna gradska preduzeća, rekao je Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnice odgovarajući na pitanje Dana da li su i dalje neka preduzeća pred vratima stečaja.

Osumnjičenom za seksualno uznemiravanje maloljetnika određeno zadržavanje

Petak, 10.05.2024 | 08:07

Ovim povodom se Uprava policije nije oglašavala.

Stiže BEBA - Hajli i Džastin Biber otkrili da uskoro POSTAJU RODITELJI

Petak, 10.05.2024 | 06:50

Stiže beba.

Oblačno, sa SUNČANIM intervalima - Petak u znaku ovih TEMPERATURA

Četvrtak, 09.05.2024 | 22:06

U petak nas očekuje pretežno  oblačno vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.