Srijeda, 03.04.2024 | 09:47
IZVOR: Nova.rs

„Zaboljele su me suze Dragane Mirković, a što se Harisa tiče – treba biti dostojanstven“: Pjevačica prokomentarisala razvode svojih kolega

Pjevačica Dara Bubamara iskreno je progovorila o aktuelnim temama, a u pitanju su razvodi njenih kolega.




Foto: YouTube screenshot/RTS Koncerti - Zvanični kanal; YouTube screenshot/K1 Televizija (kolaž)

Naime, najprije je pjevač Haris Džinović saopštio da se razvodi od supruge Meline, a potom je i Dragana Mirković objavila da se razvodi od Tonija Bijelića. Dara je sada prokomentarisala ovo.

„Možeš da imaš nekog normalnog muža… Sada sam imala period gdje sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primjer da li je psihički jak, da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje…To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo“, rekla je ona u emisiji „AmiG Show“ i dodala:

„Iskreno da ti kažem, što se tiče Dragane Mirković, meni je jako žao. Dragana Mirković je velika zvijezda, puni hale, lijepa žena, velika, lijepa i srećna budućnost je ispred nje, velika, zdrava i lijepa djeca. Bili smo zajedno na zimovanju, žao mi je jako i zaboljele su me njene suze, ali onda razmišljam: ‘Bože, pa nije kraj svijeta’. Kažem ti, dabogda svi bili kao Dragana Mirković. Ja žalim žene koje imaju 200 ili 300 eura platu, pa nemaju za svoju djecu, razvode se i ne plaća im se alimentacija…“

„Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zamjeram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi… Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najljepše bilo kada sam živjela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata“, zaključila je Dara, prenosi „Pink.rs“.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Helena
03.04.2024 11:24

Tandara - Mandara .

2 0

Zvijezde kažu da će se oni ludo ZALJUBITI tokom ljeta

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:35

Brzo provjerite svoj horoskopski znak – možda ćete u ljeto 2024. doživeti svu čar i lepotu ljubavi!

Glumica iz serije „Baby Reindeer“ PROSLAVILA se nakon 17 godina karijere - A evo gdje se POJAVILA prvi put na televiziji

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:19

Netfliksova serija "Baby Reindeer" trenutno je najveći hit među ljubiteljima televizijske zabave, a iza ove mračne istinite priče krije se i jedna pozitivna - ona o uspjehu glumice Džesike Ganing, koja tumači Martu.  

Kotor DOBIO Službu traganja i spašavanja na moru

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:08

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama oformila je sekciju Službe traganja i spašavanja na moru u Kotoru.

Vučević poslaniku Jovanoviću: Vi ste PREDALI Crnu Goru, da danas imamo IZLAZ NA MORE lakše bi dobijali što nam treba

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:56

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj vladi da je prodala Kosovo još prošle godine.

TRAGEDIJA - Bivšeg fudbalera pregazio kamion

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:45

Bivši fudbaler Santos Olmo (44), koji je radio kao skaut i pomoćnik sportskog direktora Saragose, tragično je nastradao nakon što ga je pregazio kamion. 

Zategnite se do leta: ISPROBAJTE BRZI TRENING za lijepo oblikovane ruke

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:31

Dok se mnogo pažnje posvećuje fitnesu i oblikovanju tijela, često zanemarujemo važnost treninga za lijepe i snažne ruke.

Ona se ipak NEĆE POJAVITI na Met Galu, a ovo je RAZLOG

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:23

Njen album je skupio milijardu slušanja na Spotifyu u samo sedam dana.

Katnić: Zaposlenima u Čistoći za april PLATE BEZ UMANJENJA

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:47

Zaposleni u Čistoći platu za april primiće bez umanjenja, jer predstavnici ovog gradskog preduzeća od Ministarstva finansija na sastanku u Privrednoj komori nijesu dobili precizne instrukcije o primjeni člana 10 Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru.

Podgorički Vodovod u ozbiljnoj FINANSIJSKOJ SITUACIJI: Građani za vodu duguju 3,1 MILION EURA

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:34

Novi menadžment je započeo analizu poslovnih potreba Društva i identifikaciju funkcija koje treba optimizovati, te će u narednom periodu, shodno potrebama optimalnog i efikasnog obavljanja radnih obaveza broj radnih mjesta racionalizovati, kazali su Gradskom portalu iz podgoričkog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”, navodeći da u ovom Društvu imaju “ozbiljnu finansijsku situaciju”.

USKRŠNJE PECIVO u obliku ŠARGAREPE - UKUSU nećete ODOLJETI, odmah će nestati sa trpeze

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:25

Mi vam predlažemo da za svečnu uskršnju trpezu poslužite pecivo u obliku šargarepe koje mogu da naprave i početnici u kuhinji.