Srijeda, 17.04.2024 | 15:07
IZVOR: novosti.magazin.rs

"UVIJEK SAM ISKRENA": Katarina Radivojević otkrila koje estetske operacije je radila

Glumica Katarina Radivojević je priznala da je radila korekcije na svom licu.




Foto: TVDR, Youtube screenshot

Glumica Katarina Radivojević veoma vešto krije svoj privatni život, a u medijima se pojavljuje isključivo kada govori o poslu, novim projektima i ulogama.

Međutim, jednom prilikom Katarina je napravila presedan i u jednoj emisiji je otkrila kako se neguje i da li je radila neke estetske korekcije.

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvijek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste vidjeli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i cijelog života vježbala. To je pomoglo mom tijelu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dvije ili tri nedjelje. Tijelo pamti i uspijeva da zadrži dobru formu - rekla je tada Katarina.

Istakla je tada da se skroz prepušta svom ljekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno vjeruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je veliki esteta i profesionalac, i umije sve da uradi umjereno, na pravi način.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice. Ja imam 45 godina i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim, pa kada se ljeto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je glumica.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

- Nije bilo potrebe da nešto mijenjam. Razumem djevojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste vidjeli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta - napomenula je umjetnica za "K1"

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

London: Muškarac išao ulicom i sjekao ljude MAČETOM

Utorak, 30.04.2024 | 11:59

Muškarac (36) jutros je oko 7 ujutro napadao ljude na sjeveroistoku Londona i sjekao ih je mačetom. Kako prenosi Index, prije toga se autom zabio u kuću.

Utolite glad BEZ JELA - Uzmite jabuku,ALI NEMOJTE da je zagrizete, već URADITE OVO

Utorak, 30.04.2024 | 11:51

Uz ovaj jednostavan trik možete da utolite glad, a da ne pojedete ništa.

Spajić: Vlada će naći način da PORODICE ŽRTAVA u Murinu budu OBEŠTEĆENE

Utorak, 30.04.2024 | 11:39

Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje tragično nastradale kćeri i sinove, kazao je premijer Milojko Spajić.

Bar: Policija PRETRESA bezbjednosno interesantne osobe

Utorak, 30.04.2024 | 11:35

Pretresi...

U toku ekstradicija Kneževića iz Londona u Crnu Goru - "DOLAZIM sa plavom torbom, mnogima NEĆE biti prijatno"

Utorak, 30.04.2024 | 10:59

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

Genijalan TRIK za farbanje jaja: Nikad vam ne bi palo na pamet, a ODUŠEVIĆETE SE (VIDEO)

Utorak, 30.04.2024 | 10:49

Evo brzog i jednostavnog načina da ofarbate vaša uskršnja jaja ove godine.

MUP: Ovo je RADNO VRIJEME područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo

Utorak, 30.04.2024 | 10:38

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavještava građane da područne jedinice i filijale za upravne poslove, državljanstvo i strance neće raditi 1. i 2. maja, osim u hitnim slučajevima.

EPCG pokreće dvanaesti ciklus akcije “Podijelimo teret”

Utorak, 30.04.2024 | 10:34

Elektroprivreda Crne Gore od 1. maja pokreće dvanaesti ciklus akcije “Podijelimo teret”, kako bi se kupcima iz kategorije “domaćinstva” omogućilo da dug za utrošenu električnu energiju izmire po izuzetno povoljnim uslovima.

TRIK kojim ćete krastavcu dati BOLJI UKUS - Potreban vam je samo jedan sastojak

Utorak, 30.04.2024 | 10:34

Jednostavan način da ga kasnije dodate nekom jelu. 

PREUKUSNO VOĆE, a zdravo - Štiti kožu i pomaže pri mršavljenju

Utorak, 30.04.2024 | 10:26

Breskve su mnogima omiljeno voće u kom uživaju naročito tokom ljeta.