Subota, 20.04.2024 | 19:11
IZVOR: krstarica

Datum vašeg rođenja govori koji ste skriveni talenat dobili na dar

Postoji devet jednocifrenih sudbinskih brojeva. Ovaj broj govori ko smo i šta možemo očekivati od života. Sudbinski broj se dobija sabiranjem dana, mjeseca i godine rođenja.
Foto: Ilustracija, Unsplash

Kada pronađete vaš, pogledajte i njegovo značenje:

1. Mađioničar
Ovo je broj stvaranja. Oni koji su rođeni pod ovim uticajem imaju jaku moć ubjeđivanja. Međutim, ne bi trebalo da manipulišete drugima.

2. Empata
Vi ste osjetljiva i saosjećajna osoba. Vaše srce je vaš dar i trebalo bi da ga koristite da rasteretite druge, ali i da regenerišete svoju energiju.

3. Trostruki mjesec
Vi ste instrument Boga i Boginja i u sebi imate sile razaranja i stvaranja. Pazite šta želite jer vaše želje i misli mogu brzo postati stvarne.

4. Elementalista
Vaš broj je povezan sa četiri elementa Zemlje. Imate ravnotežu u sebi i veoma snažan i racionalan um. Odbijate negativnu energiju.

5. Spiritualista
Broj 5 označava peti element i taj duh. Rođeni pod ovim brojem su u kontaktu sa duhovnim carstvom i predstavljaju savršene spiritualiste.

6. Solarni šegrt
Solarni šegrt znači sunce i sve ono što dolazi iz određenog izvora svjetlosti. Vi ste iscelitelj i takođe vođa, ali takođe morate da preuzmete odgovornost i da budete veoma odgovorni. Velika moć dolazi sa velikom odgovornošću. Naučite kako da iskoristite svoj dar na etički način.

7. Lunarni šegrt
Ovaj broj je simbol mjeseca i magije koja dolazi od njega. Vaš dar je da je vaša intuicija veoma jaka. Morate vjerovati svojoj intuiciji, pa čak i svojim vizijama.

8. Tradicionalni manipulator
Ovaj broj predstavlja onog sa velikim moćima, onog koji može svima da manipuliše i može tačno da zna šta je ispravno, a šta pogrešno.

9. Astralni projektor
Krajnji broj označava konvergenciju svega što je pomenuto. Ona služi i kao prag na kome se sve završava i kao polazna tačka za nove početke. To je tačka sa koje posmatrate svijet jedinstveno. Vaša magična sposobnost leži u vašoj umjetničkoj i kreativnoj suštini, omogućavajući vam da sagledate situacije iz zadivljujuće i prepoznatljive perspektive, i tako posjedujete moć liječenja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zenović: Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici Budve

Nedjelja, 26.05.2024 | 22:31

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Budvi Predrag Zenović rekao je da su rezultati "takvi kakvi jesu" i da su zadovoljni onim što su "dali ovom cijelom procesu".

Jovanović: OSVOJILI smo devet mandata, NAJJAČI smo u budvanskoj skupštini

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:54

Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović proglasio je večeras izbornu pobjedu u ovom primorskom gradu.

Bešić: Sedam od devet lista PREŠLO CENZUS, što otvara kombinatoriku

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:30

Politički analitičar Miloš Bešić očekuje da će lista čiji je nosilac Nikola Jovanović, lista Za budućnost Budve i Demokratska partija socijalista na lokalnim izborima u Budvi imati između 18 i 25 odsto osvojenih glasova.

PRVI PODACI Demokrata: "Za budućnost Budve" 27 odsto glasova, "Budva naš grad" 26, DPS 21...

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:27

Demokrate su objavile prve rezultate sa lokalnih izbora u Budvi, na osnovu 9.000 prebrojanih glasova, prema podacima te partije, koja je navela da je na birališta izašlo 11.350 birača.

Jovanović: Početni rezultati govore da ćemo biti NAJVEĆE IZNENAĐENJE IZBORA

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:17

Nosilac liste Budva naš grad Nikola Jovanović istakao je da početni rezutati govore da su bili u pravu kada su najavljivali da će biti najveće iznenađenje izbora. Očekuje da će osvojiti najveći broj glasova i biti okosnica za formiranje buduće vlasti.

LOKALNI IZBORI u Budvi; Prvi REZULTATI : ZBB 31,3 odsto, BNG 19,7 odsto, DPS 19,3 odsto...

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:10

U Budvi su jutros u sedam sati otvorena biračka mjesta za lokalne izbore u Budvi. Učestvuje devet izbornih lista.

DIK: 11.029 birača iskoristilo PRAVO GLASA

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:03

Birališta u Budvi zatvorena su u 20 sati. Na lokalnim izborima građani su birali između devet lista.  

IZLAZNOST 58 odsto, MANJA nego na prethodnim izborima

Nedjelja, 26.05.2024 | 20:55

Prema podacima Opštinske izborne komisije, izlaznost u Budvi na lokalnim izborima iznosi 58 odsto, pa je izlaznost manja u odnosu na prethodno održane izbore u ovom gradu.

Bešić: Očekujem da liste koje PREDVODE Jovanović, Mikijelj i Milović osvoje između 18 i 25 odsto

Nedjelja, 26.05.2024 | 20:52

Politički analitičar Miloš Bešić očekuje da će lista čiji je nosilac Nikola Jovanović, lista Za budućnost Budve i Demokratska partija socijalista na lokalnim izborima u Budvi imati između 18 i 25 odsto osvojenih glasova.

Izbori u Budvi: ZATVORENA birališta, Vujović: Preliminarni rezultati oko 23 sata

Nedjelja, 26.05.2024 | 20:39

U Budvi su danas održavani lokalni izbori na kojima je učestvovala devet izbornih lista. Pravo glasa na izborima imalo je 19.034 građana, koji su glasali na 28 biračkih mjesta.