Petak, 26.04.2024 | 19:21
IZVOR: superžena.rs

Maj za ova dva znaka ZODIJAKA donosi FILMSKU LJUBAVNU PRIČU

Čeka ih romantičan maj, pun preokreta na ljubavnom polju.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Ponekad, naročito na polju ljubavi, ne možemo uvijek napredovati ili promjeniti stvari onako brzo kako bismo željeli, već se stvari uvijek dese onda kada se kockice poklope.

To nije zato što određeni odnos nije za nas, već zato što nam je predodređeno da prođemo kroz period refleksije kako bismo se uvjerili da se krećemo na način koji podržava ljubav koju želimo dalje da gradimo.

Prva nedjelja maja donosi pravi kraj sezone eklipsi sa Punim mjesecom u Škorpiji, pružajući nam novi pogled na to šta znači vlasništvo nad našim najdubljim osjećanjima. Iako efekti eklipse uvijek postoje u pozadini, povlačeći konce sudbine.

Ovo je povratak sjećanja na ono što želimo od odnosa i ljubavi. Konačno smo spremni da okrenemo stranicu i počnetemo da pišemo veliku ljubavnu priču o kojoj smo oduvijek sanjali.

1. Bik

Pun Mjesec predstavlja tačku ostvarenja i manifestacije koja je započela na mladom mjesecu. Razmislite o peridu mladog mjeseca u Škorpiji 13. godine, kako biste razumijeli šta ovaj lunarni ciklus može značiti za vas. Tokom mladog mjeseca, nešto je počelo da "klija", bilo da je riječ o novom odnosu ili perspektivi o tome kako pristupate ljubavi.

Tokom posljednjih šest mjeseci, razmišljali ste o svom napretku i kako se to uklapa u ono što ste se nadali da ćete stvoriti, a sada ulazite u potpuno novu fazu ljubavi.

Energija Škorpije je duboka i prostrana, stvarajući snažnu želju za sjedinjenjem duša sa vašim romantičnim partnerom. Iako to može izazvati teme ljubomore ili anksioznosti, takođe vas poziva da te teme izliječite kako biste mogli prihvatiti najpotpunije izražavanje ljubavi.

Vaša emocionalna ranjivost sa partnerom postaće vaša supermoć, zato budite iskreniji o tome kako se osjećate i šta želite od odnosa. Sve što želite da ljubav bude može postati stvarnost, ali morate da napravite prvi korak i dozvoliti partneru da vidi vaše srce.

2. Rak

Energija Škorpije vlada vašim domom radosti, posvećenosti i braka, pomažući vam da izgradite čvrstu osnovu koja vam je potrebna da se osjećate sigurno u vezi. Sa svim što ste prošli protekle godine, promjene u odnosima su odigrale centralnu ulogu u vašem životu.

Morate rasti u pristupu ljubavi i u onome što unosite u osnovu vaše veze. Posvetite vrijeme ne samo razmišljanju o tome šta želite, već i o tome šta ste naučili što vam je omogućilo da uđete u novu fazu svog ljubavnog života.

Kao i sa bilo kojim Punim Mjesecom, korisno je razmisliti o Mladom Mjesecu kako biste bolje razumjeli šta bi moglo isplivati. U ovom slučaju, nešto je počelo oko Mladog Mjeseca u Škorpiji 13. godine, što bi na kraju uticalo na vašu ljubavnu vezu i osjećaj ispunjenja u životu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ne odustaje od humanog cilja - Nikola Rokvić stigao pješke NA POLA PUTA do Grčke

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:17

Pjevač Nikola Rokvić juče, 5. maja, je proslavio Uskrs sa porodicom u Štipu, a novo jutro, danas 6. maja, započeo je lijepim vestima sa puta, ali je napomenuo da mu je sada put znatno teži.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

Toni Nadal - Đokovića motivisala želja da postane najbolji u istoriji, Rafa je živio sasvim normalnim životom

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:03

Toni Nadal, bivši trener Rafaela Nadala, podigao je dosta prašine izjavama o GOAT trci.

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

"IZGUBIO sam PORODICU, ŽIVOT" - Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića PROGOVORIO o teškom periodu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:32

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon razvoda roditelja na društvenim mrežama, ne prati oca, a trenutno svojoj majci, pomože oko karijere.

"Optužnica protiv Duška Kneževića NE MOŽE OPSTATI"

Utorak, 07.05.2024 | 10:45

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da optužnica protiv Duška Kneževića (DK) ne može opstati te da će se, kako je kazao, sudije o jadu zabaviti sa njegovim slučajem.

JPNP: Kvadovi, kros motori i dronovi NE MOGU u nacionalne parkove, ovo su predviđene KAZNE

Utorak, 07.05.2024 | 10:44

U cilju zaštite prirodnih vrijednosti parkova, biodiverziteta, ali i spriječavanja uznemiravanja životinja Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore obavještava javnost da je korišćenje ATV vozila, takozvanih kvadova i kros motora, zabranjeno van katerogrisanih puteva, kao i da u granicama parkova nije dozvljeno korišćenje dronova bez prethodno dobijenih saglasnosti od nadležnih državnih organa, navodi se u saopštenju Javnog preduzeća nacionalni parkovi Crne Gore (JPNPCG).

Podgoričanka OSVAJA regionalnu muzičku scenu: Presrećna sam i zahvalna na prilici koja mi se ukazala

Utorak, 07.05.2024 | 10:23

Svaki muzički umjetnik ima svoju jedinstvenu priču, ali početak puta uvijek nosi poseban osjećaj uzbuđenja i neizvjesnosti. Iako tek  započinje svoju muzičku  karijeru, mlada  pjevačica Tamara  Vujačić, već privlači pažnju jedinstvenim glasom.

Poznata pjevačica na Met Galu došla u haljini OD PIJESKA, jedva se kretala (VIDEO)

Utorak, 07.05.2024 | 10:16

Južnoafrička  pjevačica Tyla je u neobičnoj kreaciji privukla sve poglede na ovogodišnjoj Met Gali.

Na LiTeritoriji drugog dana Željko Janković, Marina Gudelj i Tijana Rakočevič

Utorak, 07.05.2024 | 10:02

U srijedu, 8. maja održava se drugo veče osmog izdanja književnog festivala KIC-a „Budo Tomović” „Literitorija”, sa temom „Gdje je priča?”.

NE BACAJTE uskršnja jaja, napravite KROMPIR SALATU: Savršena i kao prilog i kao glavno jelo

Utorak, 07.05.2024 | 10:01

Iskoristite preostala jaja od Uskrsa i napravite preukusan obrok. 

UDES u Tivtu - Teže POVRIJEĐENA jedna osoba

Utorak, 07.05.2024 | 09:49

Udes u Tivtu. 

Održana MET GALA 2024., a ovim MODNIM IZDANJIMA će se pričati godinama (FOTO/VIDEO)

Utorak, 07.05.2024 | 09:26

O njihovim modnim izborima će se pričati i godinama kasnije. 

Radović: Slučajevi policijske torture ZABILJEŽENI i ove i prošle godine

Utorak, 07.05.2024 | 09:18

I prošle i ove godine zabilježeni su slučajevi policijske torture, kazala je zamjenica zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore Mirjana Radović.

UDES u Podgorici - Ima povrijeđenih

Utorak, 07.05.2024 | 09:12

Automobil i taksi vozilo sudarili su se jutros oko 8.30 sati u Ulici Drugog Crnogorskog bataljona u Zagoriču.