Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:29
IZVOR: novosti.magazin.rs

Astro savjet za 29. april: Pazite se PREJEDANJA

Venera, planeta ljubavi, novca, ljepote, umjetnosti, blagostanja i uživanja, danas u 12.32 ulazi u Bika, znak u kome se osjeća kao kod svoje kuće (jer njime upravlja).




Foto: Ilustracija, Pixabay

Zato će i sve blagodeti Venere, do 23. maja (kada ulazi u znak Blizanaca) doći do punog izražaja - u emotivnim odnosima, na finansijskom planu, u kulinarskim vještinama, baštovanstvu (garden centri), zanimanjima u vezi sa njegom i ljepotom, parfemima, dizajnom, ali i u vidu viška kilograma! Njen tranzit će najviše osjetiti zemljani (Bik, Djevica, Jarac) i vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe) i na ljubavnom i na finansijskom planu.

Prije nego što uđe u drugi zodijački znak, ova Venera koja voli da uživa svim čulima, preći će preko asteroida Amor u Biku a zatim će napraviti spoj (konjunkciju) sa Suncem. I bilo bi to sjajno i za ljubav i za posao, da nema kvadrata sa Plutonom, simbolom dominacije, koji narednih desetak dana sve otežava, jer donosi uzavrele strasti, fatalne ljubavi, povrijeđena osjećanja, podstiče posesivnost, ljubomoru, promiskuitet... Ako ste rođeni ili vam je podznak u fiksnom znaku (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija), očekuju vas veći izazovi.

Ovaj aspekt donosi i opasnost od nasilja nad ženama, silovanja, a u emotivnim vezama partnera koji postavlja visoke zahtjeve i voli da nameće drugoj strani svoje stavove i svoju volju.

Pošto je Venera i planeta novca, ovaj napet aspekt sa Plutonom simbolizuje i izazovne poslovne ponude, koje nose određeni rizik, jer se može ispostaviti da je posao koji vam se nudi na ivici zakona.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Siner PROPUŠTA Rolan Garos?

Utorak, 14.05.2024 | 14:25

Italijanski teniser Janik Siner zbog povrede nije učestvovao na Mastersu Rima, a pitanje je da li će igrati i na Rolan Garosu.

Ceca priredila gala slavlje nakon rođenja unuka i okupila estradu: „Bogdana je žena zmaj“

Srijeda, 15.05.2024 | 08:56

Veljko i Bogdana su juče dobili trećeg sina Isaija, a tim povodom u vili Ražnatovića upriličena je gala proslava na kojoj su u porodičnom krugu uz brojne prijatelje proslavili dolazak novog člana.

Još jedna prijava zbog sumnje o lažnoj diplomi o srednjem obrazovanju

Utorak, 14.05.2024 | 15:16

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija podnijelo je danas Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici krivičnu prijavu protiv lica N. J. zbog osnovane sumnje da je dostavilo lažnu i neistinitu obrazovnu ispravu, za koju su u postupku priznavanja inostrane obrazovne isprave o stečenom srednjem obrazovanju, te nadležnosti srednje škole, utvrdili da nije vjerodostojna javna isprava.

Ljekar analizirao posljedice Đokovićevog udarca: "Vrlo je zabrinjavajuće"

Utorak, 14.05.2024 | 14:51

Novak Đoković je na Mastersu u Rimu doživio neprijatnost kada ga je prilikom potpisivanja autogarama pogodila flašica vode u glavu.

Za godinu u Crnoj Gori 192 MALOLJETNIČKE TRUDNOĆE, najmlađa koja je abortirala imala 15 godina

Utorak, 14.05.2024 | 14:43

Mladi u Crnoj Gori, ali i svijetu, sve ranije stupaju u seksualne odnose, često nezaštićene. Stoga, povećan je i broj maloljetničkih trudnoća ali i djevojčica koje se često odluče za namjerni prekid trudnoće tj abortus. 

Objavljen trejler za drugu sezonu serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći“: Poznato i kada kreće emitovanje (VIDEO)

Srijeda, 15.05.2024 | 14:06

Druga sezona Amazonove serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" sa prikazivanjem će na ovoj platformi početi 29. avgusta.

Najavljen bogat program: Festival komedije i zabave "FunFest Cetinje" od 11. do 23. juna

Srijeda, 15.05.2024 | 13:54

Festival komedije i zabave „FunFest Cetinje“ je prvi pozorišno žanrovski festival u Crnoj Gori, kao prvi festival komedije u državi, održaće se ove godine na Cetinju od 11-23. juna 2024 godine, saopšteno je iz Centra za kulturu Prijestonice Cetinje.

Test: Saznajte odmah da li ste maher za novac ili ne!

Srijeda, 15.05.2024 | 13:45

Uradite test!

TRI NOVA FILMA na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 15.05.2024 | 13:31

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Saša Popović u bolnici: Supruga se ne odvaja od njega, poručila samo jedno

Srijeda, 15.05.2024 | 13:24

Nije poznato kako je Saša popović doživio povredu.

AKCIJA policije - Pretreseno nekoliko osoba, PRONAĐEN PIŠTOLJ

Srijeda, 15.05.2024 | 12:43

Danas je na parking prostoru u ulici Svetlane Kane Radević policija kontorlisala lice J.J. (36) sa Cetinja koji se nalazio pored vozila bez registarskih oznaka, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Milović - Katnića ljekari obilaze na svakih tri sata, odbio da ide u KCCG

Srijeda, 15.05.2024 | 12:06

Godišnji izvještaj o radu Zaštitnika ljudskih prava i sloboda za 2023. godinu, sa osvrtom na Godišnji izvještaj o aktivnostima na sprovođenju i unapređenju upravljanja i kontrola za 2023. godinu za instituciju Zaštitnika ljudskih prava i sloboda na dnevnom je redu Odbora za ljudska prava i slobode Skupštine.

PRETRES u hotelu "Podgorica"

Srijeda, 15.05.2024 | 11:44

Službenici Sektora kriminalističke policije uz asistenciju kolega iz Posebne jedinice policije ušli su jutros sa nalogom za pretres u hotel "Podgorica".

Ubistvo kod Foče: Muž ubio suprugu pa sebe, tijela nađena u porodičnoj kući

Srijeda, 15.05.2024 | 11:25

Tijela dvije osobe, muškarca i žene, pronađena su u kući u mjestu Miljevina, opština Foča.

PSIHOLOG OTKRIVA: Pet rečenica koje roditelji žele da čuju od svoje odrasle djece

Srijeda, 15.05.2024 | 11:11

Kad djeca odrastu, njihova veza s roditeljima poprima malo drugačiji oblik - njihov odnos postaje recipročniji. Sada bi odraslo dijete takođe moglo podržati svog roditelja, i na praktičan i na emocionalni način.