Nedjelja, 12.05.2024 | 11:14
IZVOR: cdm.me/index.hr

Hrvatski predstavnik na Eurosngu se oglasio nakon PORAZA - "Mislio sam da ću biti tužniji"

Prvi put u istoriji Hrvatska je osvojila drugo mjesto na Eurosongu.




Foto: YouTube screneshot/ Eurovision Song Contes

Da nije bilo žirija, bila bi to i prva pobjeda, prenose mediji. 

Ovako, Nemo iz Švajcarske je pobjednik, jer je sa pjesmom “The Code” ukupno osvojio 591 bod (365 bodova od žirija i 226 od publike).

“Rim Tim Tagi Dim” i Baby Lasagna osvojili su 547 bodova (210 od žirija i 337 od publike).

Očekivano, predstavniku Hrvatske nije bilo lako, jer je u posljednjoj sekundi prepustio Nemu prvo mjesto.

Ipak, kaže Baby Lasagna da nije sve tako sivo.

“Iznenađen sam koliko sam srećan. Mislio sam da ću biti tužniji, jer smo ipak izgubili, ali nisam uopšte tužan, baš sam srećan”, kaže Baby Lasagna.

Poručio je nakon finala da je delegacija pružila maksimum.

A publika je to prepoznala.

“Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili, ipak, nešto dobro. Mislim da se možemo ponositi ovim drugim mjestom. Ja se njime ponosim. Nismo ništa fulali, sve je bilo napravljeno tačno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti”, dodao je Baby Lasagna, miljenik publike.

Njegovo mišljenje dijele i čelnici hrvatske delegacije.

“Ovo je istorijski uspjeh Hrvatske na Eurosongu. Čestitke Baby Lasagni, čestitke cijelom našem timu. Baby Lasagna, rekao sam to uoči finala, za nas je bio i ostao pobjednik”, kazao je Tomislav Štengl, šef HRT-ove evrovizijske delegacije.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Koliko vremena je prosječno potrebno da muškarac i žena jedno drugom kažu “Volim te”

Subota, 25.05.2024 | 20:20

Jedna od najvećih prekretnica u svakoj novoj vezi je kada vi i vaš partner prvi put jedno drugom kažete: “Volim te”.

Dragović: Ne odustajemo od programa Evropa Sad 2

Subota, 25.05.2024 | 19:18

PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Darko Dragović.

UP: Doktor konstatovao da Lekić nije za zadržavanje u službenim prostorijama

Subota, 25.05.2024 | 19:00

Iz Uprave policije oglasili su se povodom slučaja direktora pljevaljskog Rudnika uglja Milana Lekića, koji je sinoć uhvaćen tokom vožnje sa nedozvoljenom količinom alkohola u krvi.

Bečić i Šaranović: Današnja akcija dokaz odlične saradnje sektora bezbjednosti

Subota, 25.05.2024 | 18:53

Današnja koordinirana akcija zapljene oružja u osam crnogorskih opština dokaz je odlične saradnje organa sektora bezbjednosti, realizacije smjernica i prioriteta BOK-a, kao i pokazatelj spremnosti da odgovorimo svim bezbjednosnim izazovima, poručuju koordinator Biroa za operativnu koordinaciju (BOK) Aleksa Bečić i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Znaci koji ukazuju da traume iz prošlosti utiču na vašu trenutnu vezu

Subota, 25.05.2024 | 18:48

“Vaša prošla iskustva vas možda sprečavaju da budete najbolji u odnosima, ali to ne mora tako da ostane“, kaže terapeut za traumatizaciju i odnose.

Pejović: Težimo pomirenju, nećemo povlačiti Rezoluciju o Jasenovcu iz procedure

Subota, 25.05.2024 | 18:05

Poslanički klub PES je podržao Rezoluciju o Jasenovcu i neće je povlačiti iz skupštinske procedure, poručio je poslanik te stranke Boris Pejović.

Policija dobila nalog za pretres dva neuseljena stana u ulazu u Master kvartu, čeka se prisustvo advokata

Subota, 25.05.2024 | 17:10

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), na čijem čelu je Predrag Šuković, dobili su, nakon 24 sata čekanja, nalog od suda da obave pretres dva neuseljena stana koji pripadaju kompaniji Bemaks, u Master kvartu, kako bi provjerili da li su zaista opremljeni skupocjenim italijanskim namještajem, kako je u kompanijskoj dokumentaciji navedeno, objavio je portal Pobjeda.

"Reakcija Kneževića očekivana, dogovoriti brzu rekonstrukciju Vlade"

Subota, 25.05.2024 | 16:49

Odluka Demokratske narodne partije (DNP) o suspenziji dalje podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjena njihovih zahtjeva za politikologa Vladmira Pavićevića je očekivana. Kao najbolji način da se izađe iz nastale situacije vidi dogovor i relativno brzu rekonstrukciju Vlade.

Nadal o budućnosti: Velika je šansa da mi je ovo posljednji Rolan Garos, ali…

Subota, 25.05.2024 | 16:28

Rafael Nadal ostao je neodređen kada je u pitanju njegova teniska budućnost.

PES Danilovgrad: Predložićemo veći broj odluka u cilju poboljšanja životnog standarda

Subota, 25.05.2024 | 16:21

Dopunjeni Inicijalni odbor PES-a, nakon konstruktivne rasprave, zadužio je Klub odbornika da svojim proaktivnim djelovanjem u saradnji sa koalicionim partnerima, predloži Skupštini opštine donošenje većeg broja odluka u cilju poboljšanja životnog standarda sugrađana kao i sprovođenje predizbornog programa.