Ponedjeljak, 13.05.2024 | 12:56
IZVOR: Novosti.rs

Astro savjet za danas: Ne pretjerujte sa TROŠENJEM NOVCA

MJESEC danas u 12.37 časova ulazi u dramatičnog, temperamentnog, vatrenog Lava (znak koji voli da uživa u svemu što je lokepo) i obrazuje neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa opuštenom i uživanjima sklonom Venerom u Biku (pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, emocionalno nezadovoljstvo), Suncem (sukob razuma i emocija) i Plutonom u Vodoliji (preosjetljivost).




Foto: Ilustracija, Pixabay

To ćemo osjetiti i na ljubavnom i na finansijskom planu (sklonost ka pretjeranom trošenju novca i rizičnim finansijskim potezima), jer Venera simbolizuje ljubav ali i novac.

Ove aspekte najviše će osjetiti znaci u kojima je naglašen uticaj Mjeseca, Sunca i Venere - Bikovi, Rakovi, Lavovi, Vage i Ribe. Žene će više trošiti novac u salonima ljepote, kod frizera, kozmetičara, u tržnim centrima, a muškarci na sportskim terenima, putovanjima, u kafanama.

Osim ovih napetih, Mjesec pravi i harmonične aspekte, sa Marsom, Jupiterom i Neptunom, koji podstiču na akciju, putovanja, širenje znanja i donose umjetničku inspiraciju, ali i novčane dobitke.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

U Luku Bar uplovio kruzer “Sun Princess” sa 4.200 putnika

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 09:03

Najveći kruzer koji je ikad posjetio Crnu Goru, “Sun Princess”, jutros je treći put ove godine uplovio u Luku Bar. Na brodu je 4.200 putnika.

Specijalni sud mora imati najmanje sedam sudnica

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 08:52

Bez specijalnog suda nezamisliva je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, i trebalo bi ga formirati u što kraćem vremenskom roku, poručuje advokat Zdravko Begović, prenosi RTCG.

Za sto dana građani poslali 463 PRIJAVE putem aplikacije "Zabranjeno pušenje"

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 08:44

Crnogorski građani su, putem aplikacije „Zabranjeno pušenje“ od 22. decembra prošle godine do kraja marta ove godine, poslali 463 prijave od kojih se najveći broj odnosi na kršenje Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda u ugostiteljskim objektima, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Od 11 do 15 časova: Bivši radnici Košute i danas blokiraju saobraćaj

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 08:42

Bivši radnici cetinjske Košute i danas će zaustaviti saobraćaj između Cetinja i Podgorice u mjestu Kruševo ždrijelo, a blokada će trajati od 11 do 15 sati.

Upozorenje stručnjaka: Prvaci sa SVE LOŠIJIM motoričkim sposobnostima

Ponedjeljak, 27.05.2024 | 08:33

Stručnjaci upozoravaju da djeca, prilikom upisa u prvi razred iz godine u godinu pokazuju sve lošije motoričke sposobnosti na testiranjima. Gojazost, slabiji vid i govor te loše držanje tijela samo su neki od poremećaja s kojim se djeca susrijeću. Razlog je što su najmlađi sve više pored ekrana a sve manje napolju.  

Zenović: Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici Budve

Nedjelja, 26.05.2024 | 22:31

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Budvi Predrag Zenović rekao je da su rezultati "takvi kakvi jesu" i da su zadovoljni onim što su "dali ovom cijelom procesu".

Jovanović: OSVOJILI smo devet mandata, NAJJAČI smo u budvanskoj skupštini

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:54

Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović proglasio je večeras izbornu pobjedu u ovom primorskom gradu.

Partije objavile REZULTATE: "Za budućnost Budve" i "Budva naš grad" po devet mandata, DPS sedam...

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:46

Demokratska Crna Gora i lista "Budva naš grad" objavile su konačne rezultate lokalnih izbora u Budvi, prema njihovim podacima sa 28 birališta.

Bešić: Sedam od devet lista PREŠLO CENZUS, što otvara kombinatoriku

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:30

Politički analitičar Miloš Bešić očekuje da će lista čiji je nosilac Nikola Jovanović, lista Za budućnost Budve i Demokratska partija socijalista na lokalnim izborima u Budvi imati između 18 i 25 odsto osvojenih glasova.

PRVI PODACI Demokrata: "Za budućnost Budve" 27 odsto glasova, "Budva naš grad" 26, DPS 21...

Nedjelja, 26.05.2024 | 21:27

Demokrate su objavile prve rezultate sa lokalnih izbora u Budvi, na osnovu 9.000 prebrojanih glasova, prema podacima te partije, koja je navela da je na birališta izašlo 11.350 birača.