Srijeda, 15.05.2024 | 20:37
IZVOR: index.hr

Teya Dora: "Desingerica bi sljedeće godine trebao na Eurosong, RASTURIO BI"

Teya Dora, koja je s pjesmom Ramonda predstavljala Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, u razgovori za Radio S rekla je da bi iduće godine na ovo muzičko takmičenje trebali poslati Desingericu.




Foto: YouTube screenshot/Eurovision Song Contest; YouTube screenshot/Ami G SHow (Kolaž)

"Pričala sam sa svojim producentom o tome, Desingerica bi rasturio. Mislim da je on baš posvećen tome što radi. Iako ljudima djeluje da on radi što mu padne na pamet, mislim da on baš zna šta radi, da razumije posao. Autentičan je, zvučaće čudno, iskren je. Ima prejaku energiju", rekla je Teya Dora.

Desingerica je jako popularan. Srpski reper dominira YouTube trendingom i Billboardovom listom. Poznat je po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih patikama, ali nezavisno o tome već mjesecima puni klubove po cijelom regionu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Prvo mjesto na ATP listi i polufinale Rolan Garosa: Siner maksimalan protiv Dimitrova

Utorak, 04.06.2024 | 17:51

Novi broj jedan svjetskog tenisa, Janik Siner, prošao je u polufinale Rolan Garosa maksimalnom pobjedom protiv Grigora Dimitrova.

"BIO SAM IZRIČIT DA NE PRIČA O TOME": Aco Pejović je dugo krio jednu tajnu, a onda je ona sve razotkrila

Utorak, 04.06.2024 | 17:36

Aco Pejović ovu informaciju nije htio da podijeli sa medijima

Mašković: PES i DF se boje izbora jer su u rapidnom padu, Čarapić građane zamajava “ekonomskim” temama

Utorak, 04.06.2024 | 16:54

Pokret Evropa sad (PES) i DF se boje izbora, jer su u rapidnom padu i znaju da nikada više neće biti u prilici da vrše vlast u Podgorici, ocijenio je šef Kluba odbornika SD-LP Miloš Mašković.

Vladimir Ivanović direktor CEDIS-a

Utorak, 04.06.2024 | 16:25

Vladimir Ivanović, kojeg je odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) krajem marta imenovao za v.d. direktora ove kompanije, na današnjoj sjednici obora imenovan je za direktora u punom mandatu, prensi Cdm.

Injac: Pri kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI

Utorak, 04.06.2024 | 16:20

Privode se kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI, poručila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac. 

Živković: Istrajnost i jasno upiranje prstom u one koji su odgovori za uništavanje resursa, vratiće DPS na pozicije vlasti

Utorak, 04.06.2024 | 16:10

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, otvorio je opštinsku izbornu konferenciju DPS Žabljak, na kojoj su birani članovi opštinskog odbora.

Čelanović: Saobraćajne gužve u Kotoru zahtijevaju ozbiljan projekat za koji gradska uprava nema razumijevanja

Utorak, 04.06.2024 | 15:46

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Miloš Čelanović obratio se predsjedniku opštine Kotor Vladimiru Jokiću, povodom saobraćajnih gužvi i nedostatka parking mjesta sa kojima se suočava Kotor.

Kako sniziti krvni pritisak za pet minuta? Ovi savjeti vam mogu pomoći!

Utorak, 04.06.2024 | 15:14

Povišen krvni pritisak, ili hipertenzija, je jedan od najčešćih zdravstvenih problema sa kojima se suočava savremeno društvo. Ukoliko ste i vi među onima koji se bore sa ovim problemom, a želite da pronađete brz i efikasan način da snizite pritisak bez upotrebe ljekova, onda je ova drevna kineska tehnika pravo rješenje za vas.

Znate li koje LJEKOVE smijete koristiti i nakon isteka roka trajanja?

Utorak, 04.06.2024 | 15:02

Uopšteno  uputstvo je da ljekove treba čuvati na suvom, tamnom i hladnom mjestu. Hladno znači ispod 25 stepeni Celzijusa, a suvo podrazumijeva dalje od vlage – znači ne u kupatilu.

"Samo da ovako PLEŠEMO dok sam ŽIVA" - Emotivan snimak Marije Šerifović sa sinom (VIDEO)

Utorak, 04.06.2024 | 14:49

Pjevačica Marija Šerifović svakodnevno uživa sa svojim sinom Mariom, koje je dobila prije pet mjeseci uz pomoć surogat majke u Americi.