Petak, 17.05.2024 | 20:23
IZVOR: grand.nova.rs

Prijina NAJLJEPŠA BALADA bila namjenjena drugom pjevaču - "Kakve pjesme on ima valjda ja ZASLUŽUJEM JEDNU“

Aleksandra Prijović zaludjela je region svojim hitovima, a koncertima u regionu oborila je sve rekorde posjećenosti zbog čega je proglašena najvećom mladom zvijezdom na ovim prostorima.




Foto: YouTube screenshot/ Pink Offical RTV 

Numere sa njenog posljednjeg albuma oduševile su publiku, međutim, malo ko zna da je pjesma Aleksandre Prijović koja je postala veliki hit, prvobitno bila namijenjena njenom kolegi.

Na velikom koncertu u Novom Sadu otkriveno je da je pjesma Aleksandre Prijović „Sve po starom” zapravo pisana za Bojana Vaskovića, frontmena grupe „Lexington”.

"Večeras je ovdje moj prijatelj, Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pjesma „Sve po starom“ pisana je za njega. Pa Boki, kakve vi pjesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu",  otkrila je kroz smijeh, a potom se obratila Bojanu Vaskoviću koji je podržavao iz prvih redova na koncertu u Spensu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MDUP: Podrška Tužilaštvu u borbi protiv nezakonitosti, uskoro će svi inspektori imati body kamere

Subota, 01.06.2024 | 19:12

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine izražava punu podršku naporima tužilaštvu u borbi protiv svih nezakonitih postupaka, naročito kada oni dolaze od strane službenih lica.

Sud hakovanu prepisku iz Skaj aplikacije odbacio kao dokaz; Lekić: Crna Gora da primjeni presude sa ”hakovanom sky ecc”

Subota, 01.06.2024 | 18:39

Sud u Holandiji objavio je prije dva dana presudu u kojoj oslobodio okrivljenog za trgovinu teškim drogama, pripremne radnje za trgovinu teškim drogama i trgovinu lakim drogama, jer prepiska iz ”hakovane” Skaj aplikacije nije dokaz.

Naučnici sa Harvarda potvrdili: Pileća kožica je ipak korisna za zdravlje, ali samo ako je ovako jedete

Subota, 01.06.2024 | 18:13

Kao i avokado, koji takođe treba umereno konzumirati, ova kožica sadrži nezasićene masti koje su se, unijete u umjerenim količinama, pokazale dobrim za srce

Karta šanse: U Njemačkoj od danas nova pravila za radnike koji dolaze iz Crne Gore i regiona

Subota, 01.06.2024 | 17:39

Radnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova mogu znatno lakše da odu na neodređeno vrijeme u Njemačku, i to do 50.000 njih godišnje, što je duplo više nego do sada, navedeno je na sajtu Ministarstva.

Živković: Vjerujemo da ćemo tokom ove ili početkom naredne godine imati vanredne parlamentarne izbore

Subota, 01.06.2024 | 17:14

Bijelom Polju danas je na opštinskoj izbornoj konvenciji DPS izabran odbor od 86 članova, a Konvenciji je prisustvovao lider stranke Danijel Živković koji je istakao da je zadovoljan situacijom na terenu.

Vujović: Vučić je klasični politički nasilnik - morate mu se suprostaviti

Subota, 01.06.2024 | 16:57

Vučiću se kao svakom nasilniku i diktatoru mora jasno reći - dalje ruke od Crne Gore, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije Ivan Vujović, osvrćući se na miješanje predsjednika Srbije u lokalne izbore u Budvi.

Alarmanti podaci - U Crnoj Gori prošle godine od posljedica pušenja preminulo skoro 2.000 osoba

Subota, 01.06.2024 | 16:40

U Crnoj Gori je prošle godine od posljedica pušenja preminulo blizu 2.000 osoba.

Bivši crnogorski reprezentativac postao trener niškog Radničkog

Subota, 01.06.2024 | 16:34

Nekada je oduševljavao borbenošću i kvalitetom u dresu crnogorske fudbalske reprezentacije, a sada je spreman da pokaže da može da bude uspješan i kao trener.

UKUSNA I OSVJEŽAVAJUĆA: Salata od prženih paprika i feta sira

Subota, 01.06.2024 | 16:17

Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept

Roditelji koji praktikuju ove 3 stvari uništavaju samopouzdanje kod svoje dece

Subota, 01.06.2024 | 15:55

Iako su vaše namjere dobre, one mogu loše da utiču na vašu djecu. Terapeutkinja Lara Dželoul upozorava na tri oblika ponašanja roditelja koja uništavaju samopouzdanje djece.