Nedjelja, 19.05.2024 | 11:10
IZVOR: kolektiv.me

Nova DRAMA na putu Nikole Rokvića - "NE bi se, brate, vratio odatle…"

Nikola Rokvić 28 dana pješači do Grčke, gdje će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom, svecu koji je poznat po tome što pomaže oboljelima.




Foto: Instagram screenshot/ nikolarokvic

Međutim, pjevač se na svom putu susreo sa novim izazovom. 

“Već par dana, vjerovatno od događaja sa čoporom pasa, u meni je tinjao neki osjećaj koji me je usporavao i remetio da se u potpunosti prepustim miru i ravnoteži! Sve te neke situacije koje sam lagano prolazio prethodnih dvadeset i kusur dana, sada sam na njih gledao sa dozom dodatnog opreza i jednostavno nekog straha! Današnji događaj me je dodatno doveo u rizičnu situaciju, gdje sam se sa izlizanim patikama za trčanje, peo mimo staze kroz šumu, jer mi je tako mapa pokazivala, pravac koji uopšte ne postoji…”,  napisao je Rokvić na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram screenshot/ nikolarokvic

“Razmišljao sam da li da se uputim i krenem direktno u šumu… Hvala Bogu uslikah mapu i snimih teren i poslah čovjeku koji me je spremao i koji mi je velika podrška, kome bezrezervno vjerujem! Od njega dobih odgovor – ‘Ne, nikako, vraćaj se’. U tom momentu, sam samcijat u šumi, rastinju, sa prethodnim strahovima još dodatno stečenim o pričama da ima i vukova, doživjeh dodatni strah… Pokušah da se spustim nizbrdo, patike istrošene, proklizah, padoh, ali srećom nisam se povrijedio! Nekako se dokopah puta, par kilometara duže, ali je sigurnije… U momentu, svi strahovi su nestali… I oni koje sam imao do prije penjanja u šumu… Gospod je jednostavno dopustio situaciju opasnosti i pravog straha, da bi oni moji stečeni i imaginarni nestali… Od tog trenutka sam osjetio Božiju ljubav, rasterećen i oslobođen od straha! I sve je bilo pjesma…”, zaključio je Nikola. 

ČITAJTE I OVO!

Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća: "Borio sam se za život" (VIDEO)

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Disciplinci imaju posla i kad se sezona završi: Budućnost kažnjena sa 8500 eura

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 15:14

Sezona u domaćem fudbalu je završena, ali ne i posao Disciplinske komisije Fudbalskog saveza.

Milović: Nisam dao ostavku Vladi, pa je logično da Vlada ne može da prihvata nešto što ne postoji

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 15:11

Istine radi, pozvao sam predsjednika Vlade Milojka Spajića da shodno članu 105 stav 3 Ustava Crne Gore podnese predlog za moje razrješenje Skupštini Crne Gore. Nisam dao ostavku Vladi, pa je logično da Vlada ne može da prihvata nešto što ne postoji, kazao je ministar pravde Andrej Milović.

Oglasio se hirurg koji je OPERISAO Đokovića - Novak će teško zaigrati na Vimbldonu?

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 14:48

Teniser Novak Đoković vjerovatno neće igrati na Vimbldonu.

ODT Podgorica: Tri osobe optužene da su tukle maloljetnike

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 14:28

Tri osobe optužene su da su tukle maloljetnike, učenike Osnovne škole (OŠ) "Štampar Makarije" u Podgorici.

OTVOREN olimpijski bazen SC "Morača" - Ovo su CIJENE ULAZNICA

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 14:06

Građani Podgorice od danas će moći da koriste usluge otvorenog olimpijskog bazena u kompleksu SC “Morača”, a uporedo će raditi i natkriveni vaterpolo bazen, saopšteno je iz Sportskih objekata Glavnog grada.

Vuković: Spajić da podnese ostavku, čak je i Milović potvrdio sve ono što od samog starta URA govori

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 13:44

Saopštila potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

Ovo su NERADNI DANI povodom Kurban Bajrama

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 13:08

Na osnovu Zakona o svetkovanju vjerskih praznika (“Sl. list RCG”, br. 56/93), vjernici islamske vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo, radi svetkovanja vjerskog praznika - Kurban Bajrama, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

PRELIJEPA VIJEST iz porodilišta KCCG - Za nedjelju dana rođeno 67 BEBA

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 12:47

U minuloj nedjelji u Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) obavljeno je 10.320 ambulantnih pregleda, od toga 1.143 u Institutu za bolesti djece (IBD).

SD: Spajić da se izjasni o zahtjevima DNP-a

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 12:24

Nakon što smo usvojili svih 12 tzv. "IBAR zakona", sa svim njihovim manama i nedostacima, time pokazujući odgovoran odnos prema interesima države i evropskim integracijama Crne Gore, danas se iz idilične atmosfere u kojoj svi dajemo podršku ovim zakonima moramo vratiti stvarnom stanju na političkoj sceni Crne Gore, saopšteno je iz SD-a.

Ibrahimović: Kada sam prije 25 godina rekao da ću biti najbolji ikada, ljudi su se smijali

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 12:11

Veliki Zlatan Ibrahimović zvanično se od fudbala oprostio u subotu nakon prijateljskog meča njegove Švedske protiv Srbije (0:3).