Nedjelja, 19.05.2024 | 14:03
IZVOR: grand.nova.rs

Astrolozi OTKRIVAJU - Žene rođene u ovim znakovima Zodijaka NISU ZA BRAK

Astrolozi tvrde da žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavne veze jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

DJEVICA

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Djevica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Djevice imaju nerazumno visoke standarde.

Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osjećate jer ste iznevjerili njena očekivanja.

Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

ŠKORPIJA

Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije posjeduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama.

Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

OVAN

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unaprijed i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mjestu.

Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi.

One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Živković: Želimo na izborima da se odmjerimo, jer smo sigurni u snagu DPS-a

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 11:53

Na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS Tivat birao je članove Opštinskog odbora. Konferenciju je otvorio predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković.

Manifestacija “Dan najboljih” - Nagrade za 399 osnovaca i 292 srednjoškolca u Podgorici

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 10:46

Manifestacija “Dan najboljih” biće realizovana, u organizaciji Sekretarijata za kulturu Glavnog grada Podgorica, u utorak, 11. juna, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”.

"Sadnjom 7.700 sadnica na Žabljaku, uspješno završeno proljećnje pošumljavanje"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 10:21

U proteklim mjesecima službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima naporno su radili na pošumljavanju opožarenih i degradiranih površina.

iPhone ćete moći da kontrolišete pomoću GLASA, evo i na koji način

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 10:16

Nadolazeći iOS 18 će donijeti mnoga unapređenja koja uključuju vještačku inteligenciju, a jedno od njih je i to da će omogućiti kontrolu pojedinačnih aplikacija glasom.

ZASLADITE se uz super poslasticu - Ledene cimet kocke

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 10:09

Nema boljeg načina da započnete radnu nedelju - ako budete dovoljno motivisani, prije ili posle posla na brzinu spremite ovaj kolač po ovom receptu i neka vas njegova slast drži i narednih dana.

Astro prognoza: Ova TRI horoskopska znaka čeka NAJBOLJE LJETO do sada

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 09:49

Tropske temperature su već stigle, a uskoro i zvanično počinje ljeto, koje sa sobom donosi avanture, pojačane emocije i osjećaj da je život lijep i vrijedan življenja. Za određene horoskopske znakove nastupajuća sezona biće posebno uspješna.

ATP lista donijela promjene: SINER svjetski broj jedan, Alkaras drugi

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 09:24

Najnovija ATP lista tenisera donijela je promjene.

VIDEO: Novi trijumf Bostona na svom parketu, poveo 2:0 protiv Dalasa u velikom finalu

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 08:40

Košarkaši Boston seltiksa savladali su na svom parketu ekipu Dalas maveriksa 105:98 u drugom meču finalne serije, pa sada vode sa 2:0. Luka Dončić je meč završio sa tripl-dablom, ali to nije značilo Dalasu kojem je falilo raspoloženih pojedinaca.

Poraz pod Goricom - Gruzija bolja od Crne Gore u prijateljskom meču

Nedjelja, 09.06.2024 | 22:03

Fudbalska reprezentacija Crne Gore nije mogla da parira Gruziji u prijateljskom meču, prvom pod Goricom od kada je na klupu sjeo Robert Prosinečki.

Alkaras poslije OSVOJENE TITULE - Uvijek sam poslije škole trčao kući da gledam Rolan Garos

Nedjelja, 09.06.2024 | 20:26

Karlos Alkaras je osvojio Rolan Garos, to mu je treća grend slem titula.