Ponedjeljak, 20.05.2024 | 14:17
IZVOR: Telegraf.rs

"NAČULA SAM DOK SAM SE ŠUNJALA KROZ KUĆU": Ceca otkrila kada Bogdana i Veljko planiraju četvrto dijete

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno dobila i trećeg unuka, a otkrila je i kada njen sin i snajka planiraju još jedno dijete.




Foto: Youtube screenshot/Zvezde Granda

Svetlana Ceca Ražnatović 18. maja održala je spektakularan koncert u Hali sportova u Mladenovcu pred mnogobrojnom publikom, koja je nestrpljivo čekala da uživa u vanvremenskim hitovima.

Koncert je imala poslije velikog slavlja, kada joj se rodio treći unuk, ona je otkrila kako je sve izdržala na nogama.

- To su sve lijepi razlozi za slavlje, i daće Bog da ih imamo još više, kao i da se družimo, slavimo i veselimo uz muziku, to je smisao života. Ova nedelja mi je poslovno bila baš naporna. Radila sam sa kandidatima, bliži se polufinale, još malo i finale, brojimo sitno i dotjerujemo sve te kandidate. Svaki mentor navija za svoj tim što je i prirodno. Biće mi naporan tempo, a od 23. maja ću imati tri dana slobodno - rekla je Ražnatovićka, pa spomenula Bogdanu i otkrila koliko je srećna zbog prinove.

- Svi su presrećni, još se privikavamo na novog člana porodice, gledamo ga kako spava, jede, kao i svaka beba - ushićeno je rekla folk zvijezda.

Maja Berović i Viki Miljković su bile gošće u njenom domu povodom rođenja Cecinog trećeg unuka, te su se latile mikrofona.

- Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti. (smijeh) Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću - zaključila je Ceca Ražnatović.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Oblačno, sa SUNČANIM intervalima: Pročitajte šta nam najavljuju meteorolozi za ČETVRTAK

Srijeda, 12.06.2024 | 22:05

U četvrtak nas očekuje pretežno umjereno oblačno vriejem sa dužim sunačnim intervalima, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

NAJBOLJI TRIK protiv gužvanja odjeće

Srijeda, 12.06.2024 | 21:58

Potrebne su vam teniske loptice ili led.

Selin Dion zbog BOLESTI zloupotrebljavala ljekove: "Ta doza može da ubije čovjeka"

Srijeda, 12.06.2024 | 21:50

Pjevačica Selin Dion boluje od teške bolesti, rijetkog neurološkog poremećaja - sindroma ukočene osobe.

Budva: Zatvorske KAZNE zbog vožnje u pijanom stanju i pod dejstvom kokaina

Srijeda, 12.06.2024 | 21:42

Sud za prekršaje u Budvi odredio je Berancu I.M. (1995.) 15 dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dok je Nikšićanin G.K. (1988) kažnjen 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom opijata.

Uz ovaj ukusan napitak možete se PODMLADITI i SMRŠATI - Odličan je čistač organizma

Srijeda, 12.06.2024 | 21:26

Sok od mladog kokosa ili kokosova voda je piće majke prirode koje pomaže kod dehidracije, čišćenja tijela, gubitka težine, mamurluka i teške iscrpljenosti tijela.

ZEMLJOTRES u Hrvatskoj, osjetio se i u BiH

Srijeda, 12.06.2024 | 21:19

Zemljotres!

Nemojte BACATI stari HLJEB - Ovo su TRIKOVI kako mu vratiti SVJEŽINU

Srijeda, 12.06.2024 | 20:43

Hljeb  na kojeg ste zaboravili ili niste uspjeli pojesti uvijek možete - spasiti.

"Smanjiti stigmu kako bi se RIZIČNE GRUPE testirale na HIV"

Srijeda, 12.06.2024 | 20:29

U Crnoj Gori je prošle godine registrovano 54 slučaja HIV infekcije, a ljekari vjeruju da kod trećine oboljelih infekcija nije dijagnostifikovana. Sa Edukativnog sastanka poručuju da je nužno smanjiti stigmu, kako bi se rizične grupe testirale.

POVRATAK na teren - Simanić: "CILJ je da ostanem..."

Srijeda, 12.06.2024 | 20:22

Nakon teške povrede na prethodnom Mundobasketu, zbog koje je ostao bez bubrega, Boriša Simanić najavio je povratak na parket.

Trevisa Kelsija pitali o Tejlor Svift - "To je nešto što bih ZADRŽAO za sebe"

Srijeda, 12.06.2024 | 20:11

Zvijezda američkog fudbala, Trevis Kelsi, i pjevačica Tejlor Svift u vezi su od prošle godine. NJihova veza privlači veliku pažnju, pa se sportisti sve češće postavljaju pitanja na konferencijama koja nisu vezana samo za sport kojim se profesionalno bavi.