Srijeda, 22.05.2024 | 16:05
IZVOR: dan.online

Evo ko je DOMAĆIN finala Lige šampiona

Fnale Lige šampiona igra se 1. juna na Vembliju, naredne godine domaćin će biti "Alijanc arena" u Minhenu, dok je danas na sastanku Izvršnog odbora UEFA u Dablinu odlučeno da 2026. godine "Puškaš arena" u Budimpešti bude domaćin najvažnije utakmice evropskog klupskog fudbala.




Foto: Ilustracija, Unsplash

Domaćin 2027. mogao bi da bude "San Siro", ali odluka je pomjerena za septembar, kada će biti poznati planovi vezani za rekonstrukciju milanskog sradiona.

"San Mames" u Bilbau 2025. biće domaćin finala Lige Evrope, Istanbulu (Bešiktaš Park) je povjereno domaćinstvo 2026., dok će privilegiju da ugosti finaliste 2027. imati Frankfurt.

Najzad, domaćin finala Lige konferencije naredne godine biće Vroclav, 2026. će to biti Lajpcig, a Istanbulu je pripalo domaćinstvo 2027. godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Opra Vinfri u strahu: Čini sve da dokumentarac o njoj ne ugleda svjetlost dana

Petak, 20.09.2024 | 14:49

Jedna od najuspješnijih TV voditeljki današnjice, Opra Vinfri (70), trebalo je da dobije dokumentarac o svom životu.

EPCG i EDF potpisali Memorandum o razumijevanju: Dugoročni dijalog u oblasti energetske tranzicije i niskougljenične tehnologije

Petak, 20.09.2024 | 14:39

Memorandum o razumijevanju, koji su danas potpisali predstavnici Elektroprivrede (EPCG) i fransuske kompanije Electricité de France (EDF), trebalo bi da postavi okvire za dugoročni dijalog u oblasti energetske tranzicije i niskougljenične tehnologije, saopšteno je iz EPCG.

Ovako BALERINE provjeravaju da li imaju DOVOLJNO TANAK STRUK - pogledajte snimak koji je šokirao 9.7 miliona ljudi

Petak, 20.09.2024 | 14:39

Na X mreži objavljen je snimak na kojem balerine prolaze kroz mali razmak između dvije drvene šipke, a video koji prati opis "standard za struk balerina" ima 9.7 miliona pregleda.

Park šuma Trebjesa zelenija za više od 130 sadnica

Petak, 20.09.2024 | 14:35

Povodom obilježavanja Dana ekološke države Crne Gore, zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su tradicionalnu akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa. Na ovoj zakonom zaštićenoj lokaciji, koja predstavlja poseban prirodni predio, posađene su 134 sadnice smrče,breze, kedra, javora,bora i kestena.

Abdić: Kroz realizaciju 350 miliona investicija stvorićemo pretpostavke za otvaranje na stotine novih radnih mjesta

Petak, 20.09.2024 | 14:25

“Osnovni cilj naše ekonomske politike u narednom periodu od četiri godine biće privlačenje stranih investicija, podrška razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća i otklanjanje biznis barijera na lokalnom i državnom nivou. Ove mjere, sigurni smo, dovešće do otvaranja novih radnih mjesta u Podgorici i dobro plaćenih poslova za sve ljude koji žele da stvaraju u glavnom gradu Crne Gore”, saopštio je Nermin Abdić, nosilac liste “I riječju i djelom!”.

"Političko blato je sve što naša politička konkurencija može ponuditi građanima, jer programa za bolju Podgoricu nemaju"

Petak, 20.09.2024 | 14:16

Kandidat za gradonačelnika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu!" Luka Rakčević na njihovom skupu održanom sinoć u Maslinama je kazao da je svega još devet dana ostalo do lokalnih izbora, a da građani i građanke nijesu čuli ništa od programa njihovih političkih konkurenata.

Najbolje je da se beba rodi u ponedjeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno vjerovanje otkriva o djetetu

Petak, 20.09.2024 | 13:50

Naši stari su vjerovali da dan rođenja otkriva osobine djeteta. Saznajte koju simboliku nosi svaki dan u sedmici.

Spajić - Crna Gora će posvećenim radom, do kraja godine, zatvoriti četiri poglavlja

Petak, 20.09.2024 | 13:13

Zatvaranje pregovaračkih poglavlja je sljedeća destinacija, saopštio je premijer Milojko Spajić.

Ministarstvo zdravlja: Potpisan višemilionski grant za rekonstrukciju tri zdravstvene ustanove

Petak, 20.09.2024 | 13:07

Ministar zdravlja dr Vojislav Šimun potpisao je danas Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti od 2, 000, 000.00 EUR (dva miliona eura) sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), za rekonstrukciju Kliničkog centra Crne Gore, Opšte bolnice Bijelo Polje i Opšte bolnice na Cetinju, u cilju unapređenja energetske efikasnosti ovih objekata.

Pogledajte najomraženiji YouTube snimak: Ima više od 20 miliona dislajkova (VIDEO)

Petak, 20.09.2024 | 12:59

Da li znate koji je najomraženiji video-snimak na platformi YouTube?