Srijeda, 22.05.2024 | 16:58
IZVOR: rtcg.me

BEZ SUMNJE - On je NAJBOLJI TRENER Premijer lige

Premijer liga je nakon zvaničnog završetka lige proglasila najboljeg menadžera, a bez ikakve dileme nagrada je otišla u ruke Pepa Gvardiole.




Foto: Youtube screenshot/Sky Sports News

Katalonski stručnjak je vodio Mančester Siti do četvrte vezane titule, što je istorijski uspjeh jer niko ranije nije uspio da napravi takav podvig.

Gvardiola je peti put izabran za najboljeg trenera Engleske a sa ekipom Sitija je osvojio šest titula od sedam godina, koliko je na kormilu "Građana".

Prilikom proglašenja za najboljeg, Gvardiola je odlučio da oda počast svom bivšem saradniku, zemljaku, a sada rivalu Mikelu Arteti koji je do posljednjeg kola gajio nadu da će sa Arsenalom uspjeti konačno da osvoji titulu prvaka.

Pep je pomenuo i Klopa, ali i Emerija kao i Adnonija Iraolu, trenera Bormuta.

"Želim da podijelim ovu nagradu sa Mikelom Artetom, koji je do posljednje utakmice uradio sjajan posao sa Arsenalom. Tjerao nas je da testiramo svoje granice. Naravno, tu je i Jirgen Klop sa kojim sam vodio brojne nezaboravne bitke. Unai Emeri je napravio sjajan posao sa Aston Vilom. I Andoni Iraola je bio sjajan u Bornmutu. Bila je čast takmičiti se pored njih i osvojiti ovaj trofej. Pokušaćemo da odbranimo titulu naredne sezone“,rekao je Gvardiola.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

MOHITO ZA SVAČIJI UKUS: Bezalkoholno piće koje će vas odmah rashladiti u toplim danima

Subota, 15.06.2024 | 21:59

Od samo nekoliko sastojaka napravite napitak koji će vam odmah prirasti za srce.

Modrić poslije poraza od Španije: Lopta nije htjela u gol, a oni su sve pogodili, to je fudbal

Subota, 15.06.2024 | 21:52

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da njegov tim danas nije koristio šanse, a Španija jeste, što joj je donijelo ubjedljivu pobjedu.

Italijani gubili pa preokrenuli, Albanija propustila šansu da osvoji bod protiv prvaka Evrope

Subota, 15.06.2024 | 21:33

Italija je opravdala ulogu favorita za otvaranju Evropskog prvenstva – šampion je trijumfom nad Albanijom 2:1 krenuo u odbranu kontinentalnog trona.

"Crnu Goru vidim kao najvažnijeg strateškog partnera SAD na Zapadnom Balkanu"

Subota, 15.06.2024 | 21:14

Veoma srdačan i otvoren razgovor sa potpredsjednicom SAD-a Kamalom Haris, saopštio je predsjednik Jakov Milatović.

Nina Badrić „procvjetala“ zahvaljujući Novaku Đokoviću: Evo o čemu se radi

Subota, 15.06.2024 | 20:53

Pjevačica Nina Badrić (51) na društvenim mrežama oduševljava pratioce svojom ljepotom, ali i vitkom linijom.

Da li pravite ovu grešku sa internetom? Mogla bi skupo da vas košta

Subota, 15.06.2024 | 20:14

Da li koristite Wi-Fi kad ste na nekom javnom mjestu.

Parlamentarna većina očekuje rekonstrukciju Vlade odmah nakon IBAR-a

Subota, 15.06.2024 | 20:08

Nakon dobijanja dugo iščekivanog IBAR-a čeka nas i dugo najavljivana rekonstrukcija Vlade. Iako je izvjesno da će se članovi Nove srpske demokratije priključiti izvršnoj vlasti, nije poznato da li osim njih još neko ulazi u Vladu. Nije još objelodanjeno ni da li će Demokrate nakon dobijanja IBAR-a iz Vlade izaći, jer su oročili svoj ostanak zbog spora se premijerom u vezi sa imenovanjem v.d direktora Uprave policije. I Demokratska narodna partija je uslovila podršku Vladi usvajanjem rezolucije o Jasenovcu.  

Princ Luis ponovo zvijezda: Parada nije prošla bez njegovih nestašluka (VIDEO)

Subota, 15.06.2024 | 18:58

Princ Luis prisustvovao je danas zajedno s drugim članovima kraljevske porodice paradi Pozdrav bojama, a još jednom je ukrao pažnju svojim nestašlucima i grimasama.

Milatović: Crna Gora je uz Ukrajinu od početka ruske agresije

Subota, 15.06.2024 | 18:51

Predsjednik države Jakov Milatović učestvuje na Mirovnom samitu za Ukrajinu, na poziv švajcarske predsjednice Viole Amherd, koji se danas i sjutra održava u Burgenštoku.

Milatović sa Mišelom: Dijelimo zajedničku viziju o Crnoj Gori kao sljedećoj članici EU

Subota, 15.06.2024 | 18:43

Na marginama mirovnog samita za Ukrajinu predsjednik Jakov Milatović razgovarao je sa predsjednikom Evropskog savjeta Čarlsom Mišelom ambicioznoj agendi članstva Crne Gore u EU, napisao je Milatović na X mreži.