Petak, 24.05.2024 | 15:03
IZVOR: b92.net

Trejler koji je pregledan više od 222 MILIONA PUTA - Film bi mogao da bude VELIKI HIT (VIDEO)

Prvi zvanični trejler za film "It Ends With Us", sa Blejk Lajvli u glavnoj ulozi, postao je jedan od najgledanijih trejlera prošle godine, prenosi Deadline.




Foto: YouTube screenshot/Sony Pictures Entertainment

Naime, prema podacima sa sajta WaveMetrix, trejler je na raznim internet platformama pregledan više od 222 miliona puta. U prva 24 sata pregledan je čak 128,1 milion puta i pretekao je trejlere za neke od najiščekivanijih filmskih hitova, piše Index.

Naime, trejler za Universalov Wicked pregledan je 112,9 miliona puta u prva 24 sata, dok je trejler za Barbi, najveći prošlogodišnji blokbaster, pregledan 101,6 miiona puta.

Film It Ends With Us je adaptacija istoimenog romana popularne spisateljice Kolin Huver. Scenario za film napisala je Kristi Hol, a režirao ga je Džastin Baldoni, koji igra jednu od glavnih uloga.

Priča prati Lili Blum (Lajvli), mladu ženu koja pokušava da pobjegne iz svog traumatičnog djetinjstva i odlazi u Boston, gdje otvara cvjećaru svojih snova. Lili se zaljubljuje u šarmantnog neurohirurga Rajla Kinkejda (Baldoni), sa kojim ulazi u vezu, ali ubrzo shvata da je njihova veza toksična kao i ona njenih roditelja. Sve se komplikuje nakon što se Atlas Korigan (Brendon Sklenar), njena prva ljubav, vrati u njen život.

Sporedne uloge tumače Dženi Slejt, Hasan Minhaj i Ejmi Morton. Na filmu su radili Soni Pictures i Vaifarer studio.

It Ends With Us stiže u bioskope 9. avgusta ove godine.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

URA osudila izjavu Kovačevića: Zbog podsticanja mržnje i netrpeljivosti da hitno reaguju nadležni organi

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:03

Građanski pokret URA najoštrije osuđuje, kako su naveli, "skandalozan i fašistički govor gradonačelnika Nikšića Marka Kovačevića, koji je izjavio da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima, aludirajući na ratove prije više vjekova".

DPS: Kovačević obesmislio napore NSD-a da sebe prikažu kao pomiritelje, Nikolić: Tužilaštvo hitno da reaguje

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:01

Novi sramni javni nastup predsjednika Opštine Nikšiću i istaknutog člana Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića u kojem se Crnogorcima prijeti da će se sa njima obračunavati kao sa Turcima, očigledno je najbolja preporuka za najavljeni ulazak ove partije u Vladu, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS) u saopštenju dostavljenom medijima.

Spajić: Za izjavu Kovačevića nema opravdanja, nadležni organi da utvrde sve činjenice i okolnosti

Nedjelja, 16.06.2024 | 21:00

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao je da najoštrije osuđuje govor predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića i da je u pitanju užasna izjava za koju nema opravdanja.

Krajem juna o davanju u zakup proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić

Nedjelja, 16.06.2024 | 15:00

Akcionari Elektroprivrede (EPCG) trebalo bi da na Skupštini dioničara 28. juna razmatraju Predlog odluke o odobravanju nacrta ugovora o zakupu proizvodnih kapaciteta EPCG Željezara Nikšić i daju saglasnost za potpisivanje.

Cikotić: Dvojno državljanstvo je CRVENA LINIJA za građansku Crnu Goru

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:31

Uvođenje dvojnog državljanstva trenutno je najopasnija stvar za građansku Crnu Goru, saopštila je za Antenu M portparolka SDP-a Amina Cikotić.

Ovo su PROVJERENI NAČINI da izaberete najbolju LUBENICU

Nedjelja, 16.06.2024 | 14:27

Godinama unazad se raspredaju legende, naučne teorije i životne lekcije o tome kako i na koji način treba izabrati pravu lubenicu.

POGLEDAJTE - Mladoženja na LETU za Banjaluku prošetao u ŠTIKLAMA, orila se pjesma (VIDEO)

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:58

Neobičan snimak jednog mladoženje, koji u avionu, na letu za Banjaluku, šeta obučen kao žena, postao je viralan na društvenim mrežama.

REVIJA dokumentarnog filma od 18. juna do 4. jula ŠIROM Crne Gore

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:48

Mreža kinoprikazivača Crne Gore od 18. juna do 4. jula organizuje svoju prvu aktivnost – Reviju dokumentarnog filma, koja se realizuje u saradnji sa Underhill Festom.

Rijana SNIMA FILM o svom životu? Već izabrala glumicu koja će je igrati

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:27

Pjevačica je vidi kao idealan izbor zbog njenog talenta i sposobnosti da prikaže suptilnosti njenog života i karijere na velikom platnu.

Kako SMANJITI POTROŠNJU VODE u DOMU? Uz ove savjete možete znatno UŠTEDJETI

Nedjelja, 16.06.2024 | 13:02

Postoji mnogo načina na koje možete uštedjeti vodu u svom domu.