Nedjelja, 26.05.2024 | 10:17
IZVOR: rtcg.me

Mbape se OPROSTIO od PSŽ-a - "Veoma sam SREĆAN što sam sa TROFEJOM završio"

Kilijan Mbape se sa duplom krunom oprostio od PSŽ-a.




Foto: YouTube screenshot/ PSG - Paris Saint-Germain 

"Sveci" su sinoć savladali Lion u finalu Kupa 2:1 i potvrdili dominacju na domaćoj sceni.

Mbape se nakom meča srdačno pozdravio sa trenerom Luisom Enrikeom i predsjednikom Naserom Al Kelaifijem.

"Veoma sam srećan što sam sa trofejom završio ugovor sa Pari sen Žermenom. Ono što sam imao ovdje neću nigdje naći, ali ću imati druge stvari i znam da će one biti fantastične", istakao je Mbape nakon meča.

On je na 307 mečeva u dresu PSŽ-a postigao 256 golova i najbolji je strijelac kluba svih vremena. Spekuliše se da će potpisati za Real Madrid.

"Ponosan sam na svoj period u Parizu. Pokušao sam da promijenim mentalitet, da natjeram mnoge da dođu u PSŽ. Nadam se da sam ih natjerao da sanjaju trofej Lige šampiona i želim im da nastave da istrajavaju ka tom cilju. Uvijek sam želio da inspirišem mlade ljude, vjerujem da sam donekle u tome uspio", rekao je francuski as.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Privremeno rješenje kao spas na koji se čekalo godinama, asfaltiran dio Bulevara Veljka Vlahovića"

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 12:57

Samo nekoliko dana nakon sastanka koji su stanari dijela Bulevara Veljka Vlahovića održali sa gradonačelnicom prof. dr Oliverom Injac, asfaltirana je kraća dionica kako bi se omogućilo normalno funkcionisanje u ovom dijelu grada, a sve do okončanja procedura i završetka cijelog Bulevara, saopšteno je iz Glavnog grada.

Nova studija naučnika - Na Marsu otkrivene hiljade tona ZAMRZNUTE VODE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 11:38

U novoj studiji američkih naučnika objavljeno je da je na vrhu jednog vulkana na Marsu, otkriveno hiljade tona zamrznute vode.

Jovanović: Ministarstvo prosvjete priprema izmjene zakona kojima se UKIDA prvo i treće tromjesečje

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 11:13

Ministarstvo prosvjete priprema izmjene zakona kojima će u crnogorskim školama biti ukinut prvi i treći klasifikacioni period, odnosno prvo i treće tromjesečje, najavila je u "Bojama jutra" TV Vijesti Jasna Jovanović iz resornog ministarstva.

UP: Policija na sjeveru procesuirala lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 10:48

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever“ su u okviru akcije policije "Prosjak“ obilaskom lokacija i redovnim kontrolama, identifikovali i procesuirali nekoliko lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

„Oduzeta mi je prilika da budem srećna“ - Oglasila se pobjednica Zvezdi Granda: „To utiče na moju porodicu“

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 10:08

Nakon što su se ponovo u pojedinim medijima pojavile spekulacije da će pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održati koncert u Tuzli na kome će se navodno pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla je morala da reaguje.

Katić zadovoljan brojem gostiju - Očekujemo REKORDNU SEZONU u Herceg Novom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:47

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da očekuje rekordnu sezonu, te da trenutno imaju 23 odsto turista više nego u istom periodu prošle godine.

Kako izgleda jelovnik KLUNIJEVIH? Biraju jednostavna jela, ovu PICU obožavaju

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:32

Uvijek je zanimljivo saznati kakav je jelovniok poznatih. Da li im prijaju skupi restorani ili vole obroke u svom domu. Klunijevi vole picu Margaritu.

Piksi o izjavi Tadića: "Uuu, to nije dobro, to je bila moja odluka iz..."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:50

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Engleske u prvom meču na Evropskom prvenstvu ove godine sa 1:0, iako su Orlovi imali svoje prilike da dođu do gola, eventualnog boda, a možda i sva tri na ovom meču. Međutim, na kraju su ostali kraktih rukava.

Do kraja juna stiže neočekivano puno novca i unapređenje, za OVA DVA ZNAKA

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:40

Astrolozi kažu da će druga polovina juna doneti veliku sreću za dva znaka horoskopa, posebno u finansijama.

Klikovac: Počela sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:35

Počela turistička sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada, saopštio je šef Kluba odbornika DPS-a u podgoričkom parlamentu.