Nedjelja, 26.05.2024 | 13:50
IZVOR: una.rs

"Dogodile su se STRAŠNE stvari, ostala sam BEZ NOVCA": Nikolina Pišek nakon smrti muža upala u probleme

Sve sama otkrila.




Foto: Instagram screenshot/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek uređenje vile u Zagrebu, osmislila je sama, za razliku od stana u Beogradu, koji je bio uređen prema željama pokojnog supruga, Vidoja Ristovića.

Nakon njegove smrti, Nikolina je zauvijek napustila Beograd te odlučila da se vrati u Zagreb.

Nedavno je krenula sa uređivanjem vile koju su zajedno kupili i planirali zajedničkim snagama da srede, ali je nažalost sve prekinula Vidojeva iznenadna smrt, u maju 2022. godine pa uređenje traje nešto duže nego što je voditeljka planirala. Takođe, skandali oko raspodjele imovine sa svekrom su doprinijele tome.

Vila ima nevjerovatnih 1600 kvadrata, a osim prostrane unutrašnjosti, ima i veliko dvorište u kojem se nalazi i bazen, a voditeljka često sa pratiocima dijeli kako teku radovi i šta je sljedeće.

Tako je bilo i ovog puta, pa je pričala o sređivanju kuhinje i dotakla se finansijskih problema.

"Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podijeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda prije nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelijepo i možda čak i bolje nego što je planirano.

Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limončelo, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspjela sam nemoguće. Ovo je djelić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih djelova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja", napisala je Nikolina na Instagramu.

Nikolina je tom prilikom otkrila da se u kuhinji snalazi veoma dobro, a na meniju su bile ćufte i pire-krompir.

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
🤪🤪🤪
26.05.2024 15:25

Ovo je stvarno jedna tužna i istinita ispovijest .

3 0

Nova studija naučnika - Na Marsu otkrivene hiljade tona ZAMRZNUTE VODE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 11:38

U novoj studiji američkih naučnika objavljeno je da je na vrhu jednog vulkana na Marsu, otkriveno hiljade tona zamrznute vode.

UP: Policija na sjeveru procesuirala lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 10:48

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever“ su u okviru akcije policije "Prosjak“ obilaskom lokacija i redovnim kontrolama, identifikovali i procesuirali nekoliko lica zbog prosjačenja i trgovine ljudima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Katić zadovoljan brojem gostiju - Očekujemo REKORDNU SEZONU u Herceg Novom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:47

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da očekuje rekordnu sezonu, te da trenutno imaju 23 odsto turista više nego u istom periodu prošle godine.

Kako izgleda jelovnik KLUNIJEVIH? Biraju jednostavna jela, ovu PICU obožavaju

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 09:32

Uvijek je zanimljivo saznati kakav je jelovniok poznatih. Da li im prijaju skupi restorani ili vole obroke u svom domu. Klunijevi vole picu Margaritu.

Piksi o izjavi Tadića: "Uuu, to nije dobro, to je bila moja odluka iz..."

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:50

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Engleske u prvom meču na Evropskom prvenstvu ove godine sa 1:0, iako su Orlovi imali svoje prilike da dođu do gola, eventualnog boda, a možda i sva tri na ovom meču. Međutim, na kraju su ostali kraktih rukava.

Do kraja juna stiže neočekivano puno novca i unapređenje, za OVA DVA ZNAKA

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:40

Astrolozi kažu da će druga polovina juna doneti veliku sreću za dva znaka horoskopa, posebno u finansijama.

Klikovac: Počela sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:35

Počela turistička sezona, a turisti ne mogu doći na Duklju zbog neodgovornosti Glavnog grada, saopštio je šef Kluba odbornika DPS-a u podgoričkom parlamentu.

SUPER obrok za ljetnje dane: Pripremite salatu od lubenice sa feta sirom

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 08:02

Kombinacija sastojaka svježih i velikih ukusa čini ovu salatu od lubenice i fete sa prelivom od nara apsolutnim ljetnjim pobjednikom svih salata.

Izvještaj pokazao - Interpol Podgorica raspisao 273 POTJERNICE

Ponedjeljak, 17.06.2024 | 07:15

NCB Interpol Podgorica raspisao je 98 međunarodnih potjernica, a u Interpolovoj bazi podataka trenutno su aktivne 273 potjernice koje je raspisala Crna Gora.

EVROPSKO PRVENSTVO- Gol Belingema za pobjedu Engleske protiv Srbije

Nedjelja, 16.06.2024 | 22:56

Selekcija Engleske pobijedila je Srbiju u prvom meču grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj.