Utorak, 11.06.2024 | 12:57
IZVOR: kolektiv.me

Kadrovske promjene u Upravi policije - Imenovani NOVI NAČELNICI u ovim gradovima

V.d. direktora Uprave policije Aleksandar Radović, je na jučerašnjem Kolegijumu donio odluku o kadrovskim promjenama.




Foto: arhiva, Kolektiv.me

Kako je saopšteno iz Uprave policije, navedene promjene imaju za cilj obezbjeđivanje funkcionalnosti organizacionih jedinica i procesa rada za vrijeme ljetnje turističke sezone kao i efikasnu realizaciju poslova i aktivnosti u nadležnosti policije.

"Shodno tome, poslove pomoćnika načelnika regionalnog centra bezbjednosti za policiju opšte nadležnosti u Regionalnom centru bezbjednosti „Centar“ obavljaće Milan Radusinović. Poslove načelnika Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, u Regionalnom centru bezbjednosti „Zapad“  obavljaće Radoje Živković. Poziciju načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Berane, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, pokrivaće Dalibor Jeremić, dok će poslove načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Mojkovac, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, preuzeti Radenko Dubak. Poslove načelnika u Odjeljenju bezbjednosti Kotor, u Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“, obavljaće Miloš Ašanin", kazali su iz UP.

Ostale kadrovske promjene u okviru Odjeljenja bezbjednosti se ogledaju u sljedećim rješenjima: Poziciju komandira stanice policije Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, koje je pod Regionalnim centrom bezbjednosti „Zapad“, pokrivaće Đorđe Perović. Poslove komandira stanice policije u Odjeljenju bezbjednosti Kolašin, u okviru Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, obavljaće Dejan Rakočević, dok će poslove komandira stanice policije Andrijevica, Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, obavljati Milija Vukanić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Radović: Obračun kriminalih grupa u toku, imali smo operativnih podataka da do ovoga može doći

Četvrtak, 20.06.2024 | 16:22

Ovaj dan ne smije više nikad da se ponovi u Crnoj Gori. Crna Gora ne smije sebi više nikad da dozvolui slučajne žrtve, saopštio je v.d. direktora Uprave policije Aleksandar Radović. On je naglasio da je u toku obračun kriminalnih grupa, te da su imali operativne podatke da do ovoga može doći.

Tužiteljka Đerić: Još bez informacija gdje je aktivirana bomba

Četvrtak, 20.06.2024 | 13:39

U eksploziji koja se jutros dogodila na Cetinju, stradale su dvije osobe.

Klinički centar - Tri pacijenta sa Cetinja trenutno van životne opasnosti

Četvrtak, 20.06.2024 | 12:38

Tri pacijenta koja su primljena u Klinički centar Crne Gore nakon eksplozije na Cetinju, efikasno su zbrinuta i trenutno su van životne opasnosti, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Milošević - Jedna od povrijeđenih osoba u eksploziji u veoma teškom stanju

Četvrtak, 20.06.2024 | 11:41

Dva pacijenta u stabilnom su stanju i stigli su u Podgoricu na dalje preglede, nakon eksplozije na Cetinju, dok je jedan teško povrijeđen i još mu se bore za život, kazao je doktor Bolnice Danilo I Predrag Milošević.

Projekat Cetinjanina OSVOJIO prestižno priznanje - Uvršten u TOP 5 NAJBOLJIH projekata u svijetu

Četvrtak, 20.06.2024 | 11:04

Projekat “Air Quality Monitoring System”, koji je dio inovativnog koncepta Cetinje Smart City, dobitnik je prestižnog priznanja WSIS Prize 2024 Champion. Idejni tvorac ovog inovativnog koncepta je Ivan Martinović, doktorand na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, saopšteno je iz Inženjerske komore Crne Gore.

Đeljošaj otkazao sjednicu Partnerskog savjeta za regionalni razvoj: Dok je Marko Kovačević član nema sjednice

Četvrtak, 20.06.2024 | 16:26

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja, Nik Đelošaj, kao predsjedavajući Partnerskog savjeta za regionalni razvoj, donio je odluku o otkazivanju konstitutivne sjednice Savjeta koja je zakazana za sjutra, 21. jun.

Da li ste znali? Ovo su NAVIKE koje mogu da OTEŽAJU gubitak kilograma

Četvrtak, 20.06.2024 | 15:42

Malo uživanja u nezdravoj hrani neće mnogo naškoditi, postoje određene navike koje će vas u velikoj mjeri ograničiti na vašem putu gubitka kilograma.

Ko su roditelji “kosilice”: Novi trend u vaspitanju je loš po djecu

Četvrtak, 20.06.2024 | 15:10

Svaki roditelj ima želju da zaštiti dijete od svega lošeg i svake moguće nevolje koja bi mogla da ga zadesi. Međutim, em što to nije moguće, em što je to gotovo siguran način da postanete roditelj koji previše štiti svoje dijete i ne dozvoljava mu samom “ni da diše”.

UŽIVO: Vodi Slovenija 1:0, strijelac Kamičnik

Četvrtak, 20.06.2024 | 15:07

Sedmi dan Evropskog prvenstva donosi zanimljive duele. Standardno, biće odigrane tri utakmice - program će otvoriti utakmica zemalja bivše Jugoslavije, Srbije i Slovenije od 15 sati u Minhenu.

Genetička analiza otkrila - Jedite SIR i bićete srećniji

Četvrtak, 20.06.2024 | 14:57

Opsežna genetička analiza je otkrila da ljudi sa boljim mentalnim zdravljem imaju tendenciju da žive duže i zdravije, a određene navike, kao što je konzumiranje većih količina sira, mogu igrati značajnu ulogu u tom efektu.

Ilon Mask tvrdi: Telefoni više NEĆE POSTOJATI u budućnosti

Četvrtak, 20.06.2024 | 14:37

Milijarder i tehnološki inovator Ilon Mask predviđa budućnost u kojoj će mobilni telefoni postati prevaziđeni.

Sto posto predani, samouvjereni,... Ovo je NAJODLUČNIJI znak horoskopa

Četvrtak, 20.06.2024 | 14:11

Svijet astrologije često nam donosi razne uvide u naše osobnosti, preferencije i ponašanja. Ali, kada je riječ o odlučnosti, postoji jedan znak koji se ističe iznad svih – Lav.

PROČITAJTE - Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade

Četvrtak, 20.06.2024 | 13:47

Vlada je, na danas održanoj 37. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Vlade Milojko Spajić razmotrila više kadrovskih pitanja

Tužiteljka Đerić: Još bez informacija gdje je aktivirana bomba

Četvrtak, 20.06.2024 | 13:39

U eksploziji koja se jutros dogodila na Cetinju, stradale su dvije osobe.

Hezonja otkrio u kojem klubu NASTAVLJA KARIJERU

Četvrtak, 20.06.2024 | 13:31

Košarkaš Mario Hezonja karijeru nastavlja u Real Madridu.