Srijeda, 22.02.2023 | 11:37
IZVOR: Kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx

Novi filmovi an repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

- MEDVJED NA KOKAINU – Triler Medvjed na kokainu inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.

- VINI PU: KRV I MED – Prije mnogo godina, mladi Kristofer Robin upoznao je grupu antropomorfnih stvorenja – Vini Pu, Sova, Zec, Prasence i Njar u šumi od sto hektara i sprijateljio se sa njima. Njegovao ih je i hranio. Kristofer je morao da napusti svoje prijatelje da bi pohađao koledž - zahtijevajući od svojih prijatelja da se ponovo brinu sami o sebi. Zatim, tokom jedne posebno hladne zime - stvorenja na ivici gladi odlučila su da prežive, tako što su pojeli jednog od svojih najdražih prijatelja - Njara. Tada su postali divlji i razvili su mržnju prema cijelom čovječanstvu, a posebno prema Kristoferu Robinu.

Pet godina kasnije, Kristofer Robin se vraća u šumu kako bi se ponovo spojio sa svojim prijateljima iz djetinjstva i dokazao svojoj ženi da oni nisu izmišljeni. Zatim se upoznajemo sa grupom prijatelja – Marija, Džes, Alisa, Zoe i Lara, koje su odlučile da pobjegnu od urbanog načina života, na digitalni detoks i  odmor u udaljenu kolibu u šumi.

Kako pada noć, razbiješnjeli Pu i Prasence počinju da love svakog čovjeka na koga naiđu. Uočavaju grupu djevojaka u kolibi i jasno je ko su sledeće mete. Mogu li djevojke preživjeti navalu ovih antropomorfnih čudovišta i šta se dogodilo Kristoferu Robinu?

- VATRENO SRCE – Nova animirana avantura sinhronizovana na naš jezik.

Šesnaestogodišnja Džordžija Nolan želi da krene stopama svog oca i sanja o tome da bude prva žena vatrogasac na svijetu. Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva Georgijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog „Džoi" i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Daj mi bilo šta TVOJE": O ovom GESTU će se pričati - Nadal ODUŠEVIO protivnika i publiku (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:41

Zanimljiva situacija po završetku meča između Rafe i Pedra Kaćina. 

PAO Instagram - Hiljade korisnika ŠIROM SVIJETA prijavljuju dva problema

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:20

Instagram se suočava sa prekidima širom svijeta, ostavljajući hiljade korisnika nemogućim da koriste aplikaciju.

Nič: Spajić kazao da će Crna Gora PODRŽATI Rezoluciju UN o Srebrenici, ali je neće KOSPONZORISATI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 21:13

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO Milan Nič kazao je da je, između ostalog, pitao premijera Milojka Spajića o potencijalnom crnogorskom sponzorisanju Rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici, na šta je Spajić odgovorio da Crna Gore neće sponzorisati Rezoluciju, ali će je podržati.

SAJAM KNJIGA u Podgorici: Ambasadorka Francuske An-Mari Maske najavila BOGAT i RAZNOVRSTAN umjetnički program

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:56

Međunarodni podgorički sajam knjiga počinje 10. maja i trajaće osam dana u Sajamskom prostoru – Big fashion, najavili su organizatori na Press konferenciji na kojoj su govorili Predrag Uljarević osnivač Sajma knjiga i direktor izdavačke kuće Nova knjiga i An-Mari Maske ambasadorka Francuske u Crnoj Gori.

BOJOM ODJEĆE šaljete PORUKU o sebi: Kada izabrati LJUBIČASTU i CRVENU, a kada ŽUTU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:52

Koja je vaša omiljena boja kada je u pitanju odjeća? Vjerujete li da ona šalje određenu poruku o vama?

Šaljaj: Ako podgorička Čistoća OTPUSTI radnike u administraciji, terenski radnici će ŠTRAJKOVATI

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:38

Ukoliko novom sistematizacijom u podgoričkoj Čistoći bude otpušteno 69 zaposlenih u administraciji, terenski radnici će se solidarisati i organizovati štrajk, kazao je za Gradsku RTV predstavnik radnika tog preduzeća Mensur Šaljaj.

Ovo je NAJGORA HRANA za bebe koju treba IZBJEGAVATI, TVRDE stručnjaci

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:27

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe u osnovi je potpuno bezvrijedna i nezdrava.

Predata lista DPS u Budvi: "Vrijeme je za PROMJENU VLASTI"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:15

Predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. 

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije.