Utorak, 31.12.2019 | 09:53
IZVOR: vijesti.me

Šta kažu ZVIJEZDE: Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu

Pročitajte šta vas očekuje u 2020. godini...

 




Foto: represent.com

OVAN

Rad će se isplatiti sredinom marta 2020. godine, kada ljubav dolazi pred vas. Kroz proljeće ćete biti prepuni energije. Ovnovi koji su sami i nisu u vezi bi trebali izaći u grad i boraviti napolju, prije nego sjedeti kod kuće. Potražite neke nove hobije koji će vam zaokupiti pažnju.Ovnovi bi sa partnerima trebalo da očekuju neke kompromise sredinom prila 2020. godine. Provedite toplije vrijeme uz romantične aktivnosti na otvorenom. Piknici ili neki esktremni doživljaji poput raftinga, mogu pokazati vašu unutrašnju luckastost kao i avanturistički duh. Komunikacija postaje zapetljana do 23. jula, kada se vaša nezavisnost potvrđuje i ponovo povratite svoju sposobnost da nekome kažete ne. Odnosi mogu da se zaoštre kada vi promenite svoj način života na bolje, a partnera to ne bude zanimalo. Uraditi ono što trebate da uradite, ako treba pustite partnera da ode. Avgust može biti zanimljivo težak, donosi puno dubokih ukorenjenih promena u vašem ponašanju.

Kada septembar donese hladnije vreme, tada donosi i hladnije strasti. Od 23. septembra do 24. oktobra, doživljavate neku grižu savesti, posebno ako ste sami. Srećom, niste toliko nemoćni koliko ste se plašili. Budite hrabriji u oktobru, to vas može oraspoložiti i doneti novu vezu, jer su odnosi sada glavni prioritet za Ovna. Praznici krajem 2020. vraćaju vam vašu veliku energiju, ali ovaj put sa smislom za istinsku svrhu. Iznenadite partnera ranim poklonom koji pokazuje da ih znate bolje nego što su mislili.

Ako imate novu ljubav, željećete da ih predstavite porodici do polovine decembra. Romantični aspekti vaše trenutne veze postaju jači, ali ljubav će biti na testu poslije 20. aprila i put neće biti gladak. Vjenčanje, ako vi to želite, može biti vjerovatno ove godine - posebno nakon 20. aprila.

BIK

U trećoj nedjelji januara gledajte da ne naletite na kamen spoticanja. Riješite sve sa partnerom ili potražite pomoć prijatelja. Dugoročne ljubavne romanse dostižu novo razumijevanje između vas i vašeg parntera, a sve postaje još bolje tokom marta, dok Bikovi koji su sami mogu početi strastvenu vezu krajem februara. Zimske turbulencije smiruju se u proljeće i sve postaje ljepše. April je najsjajniji mjesec za Bika kada širi ljubav koja svakim danom postaje sve svjetlija. Od 8. do 18. aprila se pomlađuju, naglašavajući da ljubav treba biti više igra nego rad. Manje ćete se družiti sa drugima, jer ćete sa partnerom biti potpuno okrenuti jedno drugom. Bikovi samci koji su išli cijelo ljeto iz jedne kratke veze u drugu, mogu biti skloni da se skrase u avgustu i tada se neće zadovoljiti ničim prosječnim. Novi odnosi mogu imati poteškoća između 9. i 20. septembra, razna pitanja se brzo nameću a pozitivno rješavanje problema vodi do naročito slatke igre među partnerima. Zagrijte svoje srce ako romansa u ranu jesen postane hladna. Vaša 7. kuća ljubavi i braka ni vaša 11. kuća prijateljstva ove godine nisu kuće moći. Obično ovo pokazuje održavanje statusa kakav je bio dosad.

Oženjeni imaju tendenciju da ostanu u braku, a samci ostaju sami. U ljubavi je puno slobode, ali i manje interesovanja. Ali opet, stvari se događaju negde drugde u vašem životu koje bi mogle uticati na ovaj status, posebno za one od vas koji ste u braku ili ste umiješani u ozbiljnu vezu. Mars ove godine obavlja izuzetno neobičan sedmomjesečni tranzit kroz znak Strijelca od 14. februara do 8. septembra. Biće vam teško, bez obzira na to da li ste muškarac ili žena, da prihvatite NE kao odgovor. Romantična energija vas obasipa od 15. do 27. novembra, a decembar 2020. ispunjava obećanja, donoseći senzualno bujan kraj godine.

BLIZANCI

Za one koji su sami, u ovoj godini posebno zanimljivi biće osobe iz oblasti zdravstva ili saradnici sa posla, tako da ljubav možete naći i na radnom mjestu ili na stručnim sastancima. Možda bi i neko ko vam je sada prijatelj želio da postane i više od toga, a to može da donese određenu napetost, jer će biti teško uskladiti dvije uloge, i prijatelja i ljubavnika. Za rani dio godine ljubav se pokazuje na uobičajene fizičke načine kao što su dodir, fizička intimnost i lična pažnja. Ali kasnije će se prikazati kroz materijalna sredstva, kroz finansijsku podršku ili materijalne poklone. Prve nedjelje januara 2020. raščišćavaćete neke stvari iz prošle godine. Srce će vam se obasjati oko 22. januara kada vam se ljubav useli u njega i sve postane mnogo lakše. Ako ste Blizanci koji traže ljubav, možda će vam biti teško u februaru. Morate izlaziti napolje da biste bili viđeni i morate vaše standarde da održavate visokim. Ako ste već u vezi, nemojte se toliko zaokupiti društvenim stvarima da da gubite vezu sa partnerom. Zabava sa društvom je dobra stvar, samo gledajte da neke zabave budu samo za vas i partnera. Glava vam je bistra, ali ako se vaša dugoročna veza pretvori u borbu za vlast, budite voljni da izgubite nešto. Do kompromisa ćete doći do 21. aprila i potrudite se da to učinite graciozno, bez tajnih zamjerki.

Zvijezde predviđaju da će Blizanci koji su sami možda biti uhvaćeni u nekim frustrirajućim situacijama koje neće nikako popraviti njihovu ljubavnu situaciju. Založite se za sebe i ne prihvatajte NE kao odgovor. Do 21. maja svi odgovori na sva pitanja idu vam u prilog. Uživajte u romantici i počastite se njome što je češće moguće. Juli donosi česte strastvene trenutke u svakoj vezi - to nisu samo noći koje su napravljene zbog ljubavi. Želite da nestanete iz svijeta, ali svijet zahteva vašu pažnju u avgustu. Novi odnosi mogu uhvatiti zalet i mogu doživjeti uspjeh početkom avgusta. Pobjegnite sa partnerom negdje kad god možete, čak i ako je to samo za vikend. Poslije 20. oktobra nalazite se u potrazi za zabavom i osjećate se divno. Početak novembra je vrijeme samootkrivanja. Decembar 2020. je zabava i proslava, od početka do kraja. Predstavite svoju ljubav i srce vašem partneru na srebrnom tanjiru, sigurno neće ostati ravnodušan i uzvratiće vam isto.

RAK

Neka viša sila vodi vaš ljubavni život ove godine i bićete potpuno ispunjeni. Za samce, ležerna ljubav je nezadovoljavajuća. Postoji potreba da se osjeti da odnos je na neki način predodređen. Čak i beznadežni odnosi služe svrsi ako su u skladu sa vašom sudbinom, jer oni vas uče važnim lekcijama i pripremaju vas za dobar odnos koji predstoji. Dan zaljubljenih 2020. trebalo bi da bude poseban, posebno ako niste opterećeni tradicijom, i umjesto toga da iskažete svoju ljubav na vrlo poseban način. Mart donosi priliv većeg nivoa energije i pravu želju za zabavom. Do 17. aprila stvari će da se usmjere ravno prema vašim romantičnim ciljevima. Nove i dublje obaveze su na horizontu, stižući sa ponosnim osjećajem stvarnog dostignuća. Izbacite višak emocionalnog tereta koji vas pritiska početkom maja.

Rakovi koji nisu u vezi, ove godine pronalaze ljubav na raznim mjestima. Do 20. aprila to je u okvoiru nekih organizacija ili grupnih aktivnosti. Prijatelji su često ti koji organizuju romantične sastanke. Ali nakon 20. aprila ljubav vas pronalazi i kada idete na neka duhovna predavanja ili psihičke seanse, ili u dobrotvornim aktivnostima. Zvijezde prognoziraju da će ljeto da počne zadovoljavajuće i sve će ići na bolje. Do kraja juna ste na vrhu svijeta, pa pozovite svog partnera da sa vama podijeli slavlje. Upotrebite svoju energiju u julu jer će vašem partneru trebati vaša podrška. Rakovi koji nisu u vezi mogu biti uhvaćeni u mrežu onoga što je zbog intenzitetatrebalo da izgleda samo kao obično muvanje. Na kraju, svi ovi izazovi samo će vam donijeti sreću u avgustu.

Između 23. septembra i 16. oktobra, možda će vas prekinuti ljubomorna scena za koju ste mislili da je daleko od vas. Vazduh će se očistiti početkom novembra, kada parovi mogu osvježiti ljubav prepuštajući se nostalgiji, a oni koji su sami mogu očekivati novu uzbudljivu aferu upotpunjenu iskustvima koja šire um. Saturn je vaša ljubavna planeta. Ona 20. aprila prelazi iz vaše 11. sunčeve kuće u vašu 12. i to je veoma značajno, jer pokazuje dugoročne promjene kada su u pitanju vaši ljubavni stavovi i vaše potrebe u ljubavi. Prethodne dvije godine ste željeli pored sebe i prijatelja i ljubavnog partnera. Ovaj trend se nastavlja do 20. aprila. Ali Saturn, vaša ljubavna planeta u 12. kući čini vas idealističnijima u ljubavi. Želite savršenstvo, transcendentnu ljubav. Ne želite nikakve prepreke između vas i vaše voljene, a ovo nije vaš uobičajeni temperament.

LAV

Naučiti vještinu kompromisa bez gubitka samopoštovanja bila bi prava pouka za vas. Ljubav je i dalje nestabilna, ali stabilnija ove 2020. godine, kao i narednih nekoliko godina, nego što je bila u prošlosti. Veliki dio onoga što je bilo u prošlosti važi i ove godine. Potraga za savršenom ljubavi kao i eksperimentisanje sa vašim društvenim životom. Ulažete u nove društvene sfere i privučeni ste nekonvencionalnim ljudima i nekonvencionalnim odnosima. Što šokantnije to bolje. Mnogi od vas uzimaju za partnere osobe iz različitih etničkih i društvenih sredina. Sve je to dio vaše želje da pronađete pokušaj savršene ljubavi putem sistema - pokušaja i greške. Ljubavni horoskop za 2020. vam kaže da je početak nove godine uglavnom vrijeme za promjene, ali vi se držite stabilno i čvrsto i srećni ste na taj način.

Lavovi koji nisu u vezi su posebno oprezni u novim vezama, jer možda se plaše novih povreda ili bi to mogao biti samo razuman oprez. Oni koji su u vezi, krajem januara su u potrazi za novim uzbuđenjima. Od februara do sredine marta veza vam je potpuno uravnotežena. Dobro hodate po romantičnoj žici, ali uzdajte se u svoj unutrašnji osjećaj i shvatite da ponašanje, bilo dobro ili loše, uvijek ima posljedice. Vaše dostojanstvo vraća se oko 30. marta, vodeći vas da istražite izvore vaše tihe sreće, umjesto bahatosti prethodnih nedjelja. U vezama to znači da tražite sigurno gnijezdo vaše ljubavi. Aprila 2020. Lavovi koji su sami mogu biti privučeni nekim nepoznatim ljudima. Kraj maja donosi vam svjetlost svuda oko vas. Zaslužili ste je, zato slavite u svom stilu. Ljubavni parovi mogu biti jednostavno zaslijepljeni svojim intenzivnim osjećanjima, dok će oni koji traže ljubav biti pozitivno neodoljivi. Oko 23. jula vaše čari dobijaju sjajne kritike od svih u vašoj oklini.

Posljednje nedjelje ljeta osjećate neobično raspoloženje. U septrembru može da se desi da ste u potrazi za ljubavlju na pogrešnim mjestima, dok jedan neugodan susret moguć je početkom oktobra. Kako će vam biti poslije 25. oktobra, uglavnom zavisi od toga koliko ste već uložili i koliko ozbiljno shvatate cio koncept ljubavi. Bez obzira na rezultate, novembar će vas naći u nostalgičnom raspoloženju i bićete spremni da date puno iskrene zahvalnosti. Kako zima prolazi u velikoj brzini, tako je isto i sa vašim emocijama. Usmjerite ih ka većem dobru i ostavite stare probleme dok se krećete naprijed.

DJEVICA

Ljubav na radnom mjestu više će vam biti razonoda nego išta ozbiljno, jer na prvo mjesto dolazi posao. Zvijezde vam poručuju za 2020. da je strpljenje velika vrlina. Budite smireni koliko možete i zanemarite zvanični početak godina, jer vaš lični novi početak će se pojaviti tačno oko 14. februara, Dana zaljubljenih. Ne morate to držati one izreke da volite onoga sa kim ste, ali vaša glava i srce mogu biti neobično zbrkani, sprečavajući vaše tipično brze i čiste odluke.Samci bi u ranim nedjeljama trebalo da zadrže budnu pažnju na nekoga posebnog u martu 2020. a oni koji već imaju partnere mogu očekivati ozbiljne romanse otprilike u istom periodu. Početkom aprila je sjajno vrijeme da se upoznate sa detaljima vaše veze ili ako ste sami, da planirate lov.

Zvijezde vam savjetuju da biste trebali trebali planirati romantični odmor za dvoje, ili ako ste sami da stvorite plan kako da dosegnete do vaše tajne simpatije. Jul je mjesec slobode i proslava. Istražite neke nove teritorije i nađite nove prijatelje. Takođe, potrudite se da produžite granice trajnih odnosa zadržavajući ih svježim i uzbudljivim. Avgust je još bolji. Na vrhu ste svoje igre i šarmantni ljudi su svuda oko vas. U septembru vas čeka samo jedan izazov i to kako najbolje uključiti nastale promjene u vašu staru rutinu. U ranu jesen se vaš vlastiti život smiruje, iskoristite svoje nedavno osvježavanje energije da pružite velikodušnu podršku partneru, koja će mu biti potrebna. Vaša 7. kuća ljubavi i braka nije kuća moći ove godine, ali imate slobodu i širinu da oblikujete stvari onako kako vi želite. Neptun je zadužen za vaš ljubavni život iz 6. kuće. To pokazuje vaše potrebe u ljubavi i stavove o tome. Neptun u vazdušnom znaku pokazuje da su dobra komunikacija i sličnost ideja u ljubavi vrlo važne i to više nego u prošlosti. Sezona praznika krajem godine vraća vas na društvenu scenu. Izađite u svom stilu, obucite svoju omiljenu odjeću i začarajte grad narednih nekoliko nedjelja. Doći ćete do naredne godine spremni za novi početak.

VAGA

Zvijezde vam za 2020. savjetuju da ne forsirate sebe da krenete u budućnost, jer prošlost može biti jedno jako ugodno mjesto. Sentimentalno srce Vaga nije za prekomjerno naprezanje do 10. januara, kada ste napokon spremni zaviriti malo naprijed. Do 21. vaše tajno pohotno ja daje vam potpunu ljubav u romantičnim poduhvatima.Vaše dobro vrijeme traje neprekidno do 14. februara i treba da ste srećni zbog toga. Planirajte posebno veče prepuno cvijeća i raznih srca za kojim žudite. Ako ste sami, učinite sve još boljim pa pozovite sve svoje prijatelje da podijele zabavu sa vama. Možda je neko od tih prijatelja vaša tajna simpatija. Proljeće vam pronalazi put do vašeg romantičnog odredišta, ali to ne znači da će sve da se desi slučajno. Oko 21. aprila vaši napori počinju lijepo da se isplaćuju.

Za parove, nagrada bi mogla biti dublja veza ili poboljšana komunikacija, dok bi oni koj isu sami možda konačno sreli nekoga vrlo posebnog. Sredinom maja neka stara pitanja ponovo dolaze u fokus, ali nemojte se obeshrabriti ako ne možete odmah da ih riješite. Umjesto toga, odbacite bilo kakva društvena ograničenja. Dobili ste solidan mjesec da budete vrlo efekasni ako budete igrali kao buntovnik sa nekim ciljem. Oko 30. juna, ljubav postaje iznenađujuća i možda nećete biti u dobrom raspoloženju da uživate u tome, ali svako sa tako snažnim osjećajem za pravdu može biti borac kad je to potrebno. Tokom jula, oko onih koji su u vezi vrtjeće se problemi posesivnosti i slobode. Avgust započinje žestokom odlučnošću i jasnim gledištem koje kaže da je kompromis nemoguć sve dok se strasti ne ohlade.

Na kraju godine, obaspite svog ljubavnika poklonima svog velikodušnog srca i umirite bilo kakve divlje zvjeri u vama svojom poznatom i obnovljenom spremnošću i odlučnošću. Okupite svoje najmilije oko vas za vrijeme praznika. Oženjeni ili oni koji su umiješani u ozbiljnu vezu imaju mnogo složeniji i komplikovaniji ljubavni život.

ŠKORPIJA

Mnogi od vas su se vjenčali u prošloj godini i došlo je do širenja u društvenoj sferi, ali idući prema kraju godine više je bilo skupljanja. Odnosno, stekli ste puno novih prijatelja i postalo je potrebno razlučiti lažne od pravih. Mnoga prijateljstva nisu prošla test i Škorpije mogu da se fokusiraju na ona prava. Ovaj trend prepoznavanja dobrog od lošeg još traje početkom godine. Kada Saturn napusti Bika 20. aprila, ovaj proces će se završiti. Ako ima ičega što Škorpije ne vole, to je da im je neko nelojalan ili neodlučan. Prijatelj ili ljubavni partner mora biti vjeran i odlučan, i kroz dobra i kroz loša vremena. Počinjati iznova je nešto čime se vi posebno odlikujete i imate volju da se tako nešto zaista i dogodi. Istražite slobodno nove horizonte sa vašim voljenim partnerom ili idite solo ako ste sami i nastavite da istražujete sve dok ne budete zadovoljni. Od 14. februara, spremni ste da pustite da se prašina slegne. Šarmirajte vaš put u njihovo srce sa vašom sposobnošću da ih natjerate da se osjećaju otpuno jedinstveno. Ako ste započeli novu vezu, ne posvećujte joj se potpuno do marta, kada vam balans idealizma i pragmatizma dozvoljava da vidite situaciju u kristalno čistom svjetlu.Budite nježni prema sebi do aprila, znajte da svi prave greške. Do 2. maja Škorpije će imati novo povjerenje u svoje želje i budite spremni zapaliti nekoliko ljubavnih vatri vašim pogledima. I ne ograničavajte se samo na jednu. Ako imate partnera, planirajte nekoliko komplikovanih situacija a oko 21. maja. Nemojte biti paranoični, ali istražite situaciju. Mjesec dana kasnije, strasti se zagrijavaju, zajedno sa ljetnjim temperaturama. Vaš idealizam se povećava u avgustu.

Do 24. augusta razlika između vaših snova i stvarnosti vas može natjerati da se srušite na zemlju. Oko 20. septembra, parovi će imati ozbiljne namjere, a to je da rade zajedno i da budu spremni na kompromise. Škorpije koje su same mogu da se udube u svoje poslovne karijere i da pronađu ljubav skrivajući se ispod kutije i praveći romantiku nevidljivom za druge. Ima neobično dug tranzit (četiri mjeseca) u znaku Ovna od 2. februara do 6. juna. To pokazuje romantične prilike na poslu, sa saradnikom ili nekim zaposlenim. Djeluje u osnovi srećno. Brak je moguć, sve zavisi od vaše slobodne volje. Prolazak retrogradne Venere, kao i kretanje Saturna kroz vašu 7. kuću, je odličan test za vašu vezu.

STRIJELAC

Vaše nestrpljenje i potreba da se stvari užurbano događaju takođe mogu predstavljati problem za vašu ljubav. Vaš supružnik, partner ili prijatelj ne osjećaju istu žurbu koju vi osjećate. Ako im dopustite da imaju svoj put, osjećaćete da je veza dovedena u pitanje a vi ćete se nakostriješiti od nestrpljenja. Zbog svega ovog očekuje se da ljubav bude olujna, burna i nestabilna u početku godine. Strasti, i pozitivne i negativne, mogu da rastu. Moglo bi da dođe do brojnih lomova i sigurno vam oboma neće biti dosadno. Poslije 21. januara pa do 14. februara vaša velika energija dolazi do izražaja. Oni Strijelci koji nisu u vezi možda se neće susresti sa nekim iz svojih snova, ali će se u svakom slučaju jako zabaviti. Ako imate partnera, budite velikodušni i voljeni. Vi znate šta vam je potrebno, zato krenite u akciju i pružite svu podršku partnerui. Početkom marta možda će da vam vrati uslugu. Osjetite sve čari života koje možete do aprila, jer konačno ćete naučiti da zabava i odgovornost nisu međusobno isključivi. Nakon 20. aprila moglo bi se formirati neko poslovno partnerstvo, ali vaši napadi bijesa mogu nekoga povrijediti i potkopati nešto što je veoma krhko. Ako proljeće pokaže da tražite ljubav, usmjerite se prema ljubaznim ljudima koji se ne upliću u vašu privatnost ili ćete biti uhvaćeni u nekoj nepovoljnoj situaciji početkom maja.

Pokušajte da volite onog s kim ste i uzdržite se od žaljenja za onim bez koga ste. Jupiter koji se kreće kroz vašu 7. kuću ljubavi i romantike do 13. jula proširuje vaš društveni krug. Pored ljubavi i bračnih mogućnosti, to donosi i nove prijatelje u vaš život. Prve nedjelje u julu možete biti u fokusu kod nekoga ko ima visoka očekivanja u vezi sa vama. Ako je ovo nova veza, nemojte se truditi da je održite samo zato što ne vidite nijednu drugu perspektivu. Do 23. jula ćete raščistiti sve u vezi toga. Nakon 13. jula, socijalna pitanja biće vam manje važna. Kako ljeto počinje, oni koji su trajnoj vezi mogu imati čudan izazov sa ljubomorom, ali situacija će se ohladiti dosta brzo. Avgust bi trebalo da donese mnogo zadovoljstva i uzbuđenja. Pokušajte da se sakrijete sa partnerom barem na vikend i ne uživajte u ničemu osim u međusobnom druženju. Do 3. septembra vaš smisao za humor vam obezbjeđuje nove obožavaoce i vraća stara prijateljstva, a vaš partner ponovo pada na vaše čari. Na kraju oktobra, oni koji su sami mogu se čuti sa starom ljubavi u nadi da će stvari započeti u novom pravcu. Ne prenagljujte sa odlukom, vaše srce možda još nije spremno, ali do 11. novembra ćete odlučiti. Šta god da odlučite, kraj mjeseca donosi mir i dobru volju svima do kraja godine.

JARAC

Dugoročne veze su posebno zadovoljavajuće za vas u prve tri nedjelje u godini, kad je i sjajan trenutak da se iskradete odposlovnih obaveza i odete na odmor. Lagano se vraćate na zemlju oko 21. januara. Do Dana zaljubljenih ste opušteni i u kontaktu ste sa vašim ponekad udaljenim emocijama. Ne plašite se da kažete šta vam smeta, jer neko koga volite treba to da čuje. Vaša otvorena iskrenost će vam dobro poslužiti. Posljednjih nedelju dana marta možete da padnete na glavu od ljubavi, ali ta ljubav neće doći lako. Oko 30. juna stiže vam romantično iznenađenje koje dolazi u savršeno vrijeme za zagrijavanje srca. U julu bićete raspoloženi za neki vid samousavršavanja. Tako da ćete poslije 15. avgusta osjećati se kao novi i poboljšani, a takav će biti i vaš ljubavni život. Pojedine Jarčeve može privući neko ko ih uzbuđuje i oduševljava intelektualno. Zadržite tu osobu pored sebe i biće vam divno.

Jarčevi koji su sami će postajati sve nezadovoljniji svojim samačkim statusom. Beznadežni odnosi i veze će se vjerovatno raspustiti. Tako ćete biti u prilici da upoznate nekoga drugog ko vas možda čeka raširenih ruku. Oženjeni će takođe postati nezadovoljni sadašnjom vezom.Jupiter koji se kreće kroz 7. kuću takođe pokazuje nove i važne prijatelje koji dolaze u vaš život. Ljubav vam može doći dok se uključujete u neke dobrotvorne aktivnosti ili dobrovoljno radite iz razloga u koje čvrsto vjerujete.Vaša intuicija je obučena i istrenirana kroz socijalna pitanja kao i ona finansijske prirode. Kada Jupiter, gospodar 12. kuće pređe jedno područje života, on uvijek donosi neku vrstu otkrovenja. Sada otkrivenje ima i pozitivne i negativne posljedice. Ova 2020. godina biće godina društvenog otkrovenja.

VODOLIJA

Vodolije koje su same mogu biti posebno prepredene i lukave oko 3. aprila. Treba da osigurate neki rezervni plan u slučaju da se vaše romantične mahinacije raspadnu. Takođe, zapamtite da zajednički smijeh liječi na kraju sve emocionalne povrede.
Partneri mogu biti uznemireni zbog nečega oko 19. aprila, kad bi trebalo da sačuvaju smirenost. Treća nedjelja maja 2020. donosi obilje zbunjujućih spletki, u kojima će uživati Vodolije koje nisu u vezi, dok će parovi biti uhvaćeni nespremni za ovo. Juli će zateći Vodolije u njihovom sopstvenom otkačenom svijetu, osjećajući se malo udaljenim od svojih najmilijih. Vaša tvrdoglavost i upornost dolazi do izražaja oko 5. avgusta, ali nemojte se predavati porivu. Lagano idite do srca drugih, posebno oko 13. augusta. Usredsrijedite se na poštovanje partnera umjesto da ga šarmirate. Tako ćete septembar početi nježno i srdačno.

Energije su vam konačno u ravnoteži oko 23. septembra i donose neometano funkcionisanje sistema, što vam omogućava da se fokusirate na partnera ili na potragu za vašim partnerom iz snova. Parovi mogu očekivati dublju posvećenost oko 13. novembra, a samci se mogu boriti sa intelektualnim dilemama i trebalo bi da bliže privučete svoje prijatelje, komfornije ćete se osjećati. Vaš ljubavni život je nestabilan dugi niz godina. Ovo je godina za kratkotrajne ljubavne afere koji odgovaraju vašoj ćudi u datom trenutku.Prilika će biti u izobilju. U njima je sreća i malo lične posvećenosti.

RIBE

Ni vaša 11. kuća prijateljstva ni vaša 7. kuća ljubavi i romantike nisu moćne ove godine. Dakle, ova pitanja vam sada nisu bitna, ne toliko koliko su vam važne porodica i karijera, a i zdravlje bi trebalo da ima prioritet u vašem životu. Preovlađivaće stanje kao i dosad. Oni koji su sami ostaće i dalje sami, dok će oženjeni da ostanu u braku. Do 2. marta odnosi su ponovo u redu i spremni ste za kretanje napred. Mart će biti uzbudljiv, glamurozan i dosta nepredvidiv. Vaša romantična dostignuća ojačaće vas upravo u aprilu, kada će se oni koji su u trajnoj vezi osećati spremni za rješavanje velikih zajedničkih projekata i dubljih obaveza. Ribe koje su same trebalo bi da traže pažnju od onih koje žele. Držite fokus na sebi i osvijetlite svoj život tako što ćete uporno juriti za svojim željama.

Ako ste spremni da se skrasite uz nekoga, oko 15. maja je pravo vrijeme da se to uradi. Ribe koje su same žude za nekim, ali ne zadovoljavajte se sa manjim od idealnogog odnosa samo da biste zadovoljili vaš nagon. Do 21. juna energije nesmetano teku i vi vidite svoj put u neko sretnije stanje. Volite lijepo i jako toplo vrijeme, tako da će juli biti sladak i romantičan, ispunjen iznenađujućom nježnošću i ujtešnom osjetljivošću. Jupiter se useljava u vašu 5. kuću ljubavnih afera 13. jula, otvarajući vam period zabave, provoda i romantičnih prilika. Vi to zaslužujete. Pripremite se za neke teške scene u avgustu, koje bi vas mogle odvući od partnera. Oko 2. septembra stiže osvježavajući vjetrić koji će da oduva neprestani gnijev i povređena osjećanja. Slušajte partnera, učite i sarađujte onoliko koliko možete. Ribe koje su same krajem oktobra mogu očekivati romantiku iz nekog iznenađujućeg egzotičnog sektora. Posljednje nedjelje u godini sadrže više početaka nego završetaka.

Romantiku možete da pronađete i dok slijedite vaše ciljeve u karijeri. Neka zabava na poslu može biti polazište za ljubavni sastanak. Ljudi koji vam mogu pomoći u karijeri su posebno primamljivi i zanimljivi za vas. Najbolji romantični periodi ove godine biće od 3. januara do 6. februara i od 14. avgusta do 15. oktobra.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz  Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

REFORME penzionog sistema POTREBNE , ali bez jednostranih poteza

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.