Subota, 15.02.2020 | 11:22
IZVOR: kolektiv.me

VIDEO: GUŠTER i njegova REMEK DJELA: Ovaj KUĆNI LJUBIMAC je majstor na platnu

Kada kažemo kućni ljubimac najčešće pomsilimo na psa, mačku, papagaja i slično. Ali, da li biste pomislili na guštera kao kućnog ljubimca?




Foto: Daily mail, facebook

Ova žena ima posebnu vezu sa svojim kućnim ljubimcem.

Sara i njen gušter rade sve zajedno. Da li biste ikad pomislili da im je jedna od omiljenih aktivnosti zapravo, slikanje?

Ovaj gušter je pravi umjetnik i ima mnogo "ličnih remek-djela". Sara pridržava njegove kandže i rep dok on šeta po platnu, a gušter Vinston radi sve ostalo, prenosi Daily Mail.

Vjerovali ili ne, djela ovog talentovanog guštera na aukciji su koštala čak više od 75 dolara. 

Vinston obožava da odmara sa Sarom. Zajedno sjede i grle se, a Vinston je kao pravo dijete.

Sara kaže da sa njim provodi više vremena nego sa bilo kim drugim.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zirojević: Obratićemo se ministarstvu pravde u vezi OPTUŽBI koje je iznijela direktorica ASK

Srijeda, 08.05.2024 | 17:15

Poslanik SD-a Nikola Zirojević  kazao je da s obzirom na odgovor koji su dobili od Tužilačkog savjeta, ovim povodom će se obratiti nadležnom ministarstvu pravde kako bi dobili potrebne odgovore.

Pet stvari koje NE BI trebalo da radite POSLIJE OBROKA

Srijeda, 08.05.2024 | 17:09

Mnoge navike mogu da nanesu više štete nego koristi.

Srpski mediji: Na autu osumnjičenih za ubistvo NIJE NAĐEN DNK Danke Ilić?

Srijeda, 08.05.2024 | 17:01

Kako tvrdi Nova.rs pozivajući se na izvore u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nakon pristiglih novih vještačenja na automobilu kojeg su navodno vozili Dejan Dragojević i Srđan Janković nisu pronađeni tragovi DNK-a nestale dvogodišnje Danke Ilić.

POVRATAK TENISERA - Marej uskoro ponovo na terenu

Srijeda, 08.05.2024 | 16:49

Britanski teniser Endi Marej vraća se na teren 18. maja na turniru u Ženevi, saopštili su organizatori.

Milović sa advokatima Duška Kneževića: Bezbjednost je APSOLUTNI PRIORITET

Srijeda, 08.05.2024 | 16:36

Ministar pravde Crne Gore, Andrej Milović, i direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), Darko Vukčević, održali su danas sastanak sa britanskim advokatima Duška Kneževića, Tobijem Kadmanom i Edvardom Ficdžeraldom, na kojem se razgovaralo o uslovima u pritvoru i bezbjednosti gospodina Kneževića, kao i mogućnosti da ga njegovi britanski advokati zastupaju i u slučajevima koji se vode pred crnogorskim sudovima, naveli su iz Ministarstva pravde. 

Rakočević: PES i partije vlasti OPSTRUIRAJU nastavak rada u Odboru za izbornu reformu i rješenje pitanja Šavnika

Srijeda, 08.05.2024 | 16:27

Nakon što je prošlo dvadeset dana od najave organizacije prvog sastanka političkih subjekata povodom razrješenja situacije u Šavniku do njegovog održavanja, sada PES i DF nastavljaju opstrukciju rada Odbora za izbornu reformu,  saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

"Djeca PRVA SVE SAZNAJU": Haris Džinović ponovo o RAZVODU - "Da mi NEDOSTAJE bila bi .... "

Srijeda, 08.05.2024 | 16:20

Novo oglašavanje Harisa Džinovića posle razvoda izazvalo buru komentara.

Maslinovo ulje POMAŽE u BORBI protiv uporne bolesti

Srijeda, 08.05.2024 | 16:13

Maslinovo ulje, koje se smatra zdravijom alternativom uljima sjemenki, takođe je korisno u sprečavanju gubitka kognitivnih sposobnosti i smrti povezanih s mentalnim propadanjem, otkriva studija sprovedena tokom 28 godina na 92.000 ljudi.

Piperović: "Žalba će da ZABOLI, naoružao sam se kokicama"

Srijeda, 08.05.2024 | 15:56

Pravni zastupnik kompanije Bemaks Zoran Piperović saopštio je Pobjedi da će se žaliti na današnju odluku sutkinje Osnovnog suda u Ulcinju Hasire Bećović koja je odbila tužbeni zahtjev kojim je traženo im da bivši premijer i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović isplati 21.000 eura zbog povrede prava ličnosti.

Đuričković: Sve ODLUKE po pitanju vanjske politike donose u Beogradu

Srijeda, 08.05.2024 | 15:52

Izjava Pokreta Evropa sad da amandmane predlažu uz posredovanje SAD-a, nije iznenađenje. Čvrsto sam uvjeren da je riječ o nekom bratu od tetke koji je na privremenom radu u SAD, koji je u pauzi između kuće i posla ponudio posredovanje. Današnji odgovori ambasada SAD-a i Njemačke najbolje opisuju na koje grane je spala naša diplomatija i kojom brzinom se urušava međunarodni ugled Crne Gore, napisao je na X mreži međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković.