Srijeda, 13.03.2024 | 12:59
IZVOR: unaworld

Sunce ulazi u znak Ovna: Stiže MOĆAN astro period

Sunce u Ovnu najviše će prijati Ovnovima, Lavovi i Strijelčevima. Sa druge strane, neće odgovarati Jarčevima, Vagama i Rakovima.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Sunce, planeta vitalnosti, mijenja znak i ulazi 20. marta u Ovna gdje će donijeti srećan period za Ovnove, Lavove i Strijelčeve. Ova pozicija Sunca biće aktuelna do 19. aprila kada prelazi u zemljani znak Bika.

Ova tranzicija označava period povećane motivacije vođene željom za osvajanjem i spremnošću za iniciranje. Karakteriše ga vatrena energija, Ovan nas pokreće naprijed sa duhom optimizma, podstičući nas da djelujemo u skladu sa svojim impulsima za rast.

Otvaramo vrata novih mogućnosti

Otpornost Ovna osigurava da su neuspjesi samo privremene prepreke, jer je ovaj znak poznat po svojoj sposobnosti da se brzo oporavi bez zadržavanja na prošlim neuspjesima. Tokom ovog vremena imaćemo obilje kreativne energije i entuzijazma za život, zajedno sa hrabrim, pozitivnim i takmičarskim duhom. Urođena hrabrost Ovna nam omogućava da savladamo izazove sa fizičkom smjelošću, dok njegova preduzimljivost otvara vrata za iskorišćavanje novih mogućnosti.

Međutim, Sunčevo putovanje kroz Ovna takođe skreće pažnju na potencijalne zamke kao što su nepromišljenost, arogancija, impulsivnost i nedostatak planiranja. Ove osobine mogu dovesti do poteškoća, jer snažna želja za slobodom i nezavisnošću povezana sa Ovnom može biti shvaćena kao sebičnost od strane drugih.

Stoga postaje ključno da uravnotežimo vatreni nagon Ovna sa pažljivim pristupom našim postupcima i odlukama. Period zahtjeva samosvijest i razvoj kontrole nad našim fizičkim i emocionalnim ja, sa ciljem da se ublaže ekstremi ponašanja koji mogu dovesti do sramote ili nerazumijevanja.

Hrabrost

Tokom svog tranzita u Ovnu, Sunce nas poziva da istražimo ravnotežu između smjele akcije i promišljenog planiranja. Ovaj period je poziv da prigrlite hrabrost i odlučnost svojstvene Ovnu, dok istovremeno njegujemo svjesnost i samokontrolu da bismo se kretali kroz izazove i prilike koje nam se pojavljuju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

SAVRŠENA KOMBINACIJA ukusa za dobro jutro - Pripremite neodoljivi PARFE

Subota, 27.04.2024 | 09:05

Niste ljubitelj komplikovanih doručaka?

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.