Utorak, 07.04.2020 | 14:09
IZVOR: cosmopolitan.rs

Kućnim treningom do VITKE figure: Manekenka Irina Šajk otkrila PET omiljenih VJEŽBI!

Popularna manekenka Irina Šajk, kao i mnoge druge manekenke, većinu vremena provodi u hotelima.




Foto:Printscreen/instagram.com/irinashayk

I ovo nije iznenađujuće ako uzmete u obzir da, recimo, danas bude u Njujorku, nakon par dana u Londonu, a odatle direktno odlazi za Los Anđeles. Uprkos tako užurbanom rasporedu, ona redovno pronalazi vrijeme za treninge, izvodeći ih u hotelskoj sobi.

Njen tempo stalno prati lični trener Justin Gelband, koji je angažovan i za mnoge Victoria's Secret „anđele“.

Foto:Printscreen/instagram.com/irinashayk

Ovoga puta, Irina Šajk je odlučila da demonstrira najefikasnije vježbe za Vogue, koje pomažu da joj cijelo tijelo bude aktivno, što nam ujedno pruža motivaciju da kod kuće možemo odraditi sjajne efikasne treninge!

1. Stavite ruke na stočić i zauzmite „ležeći“ položaj (kao kada radite "plank"). Lakat okrećete ka plafonu pa se vratite jednom rukom na sto. U isto vrijeme, rotirajte tijelo koristeći snagu mišića za održavanje stabilnosti. Vratite ruku na sto i ponovite sve pokrete drugom rukom. Radite ovo 15-20 puta za redom.

2. Okrenite se leđima ka stolu. Stavite ruke na sto, napravite polučučanj, savijajući obje noge pod pravim uglom. Pazite da vam stopala obavezno dodiruju pod, a ruke neka lagano budu savijene u laktovima. Ispruženu nogu povucite prema grudima i donjem dijelu leđa. Mišići se moraju neprestano zatezati. Promijenite nogu i ponovo uradite sve navedene korake. Uradite 15-20 ponavljanja.

3. Uzmite jastuk u ruke kako bi vam pomogao u održavanju ravnoteže. Stavite jednu nogu na krevet, savijte koleno druge noge i nagnite tijelo napred. Podignite nogu iznad kreveta i pomjerite je u stranu, a zatim se vratite u prvobitni položaj. U isto vrijeme ruke uvijek treba da budu napete, kao i cijelo tijelo u celini. Da biste postigli željeni efekat, ove korake morate ponoviti 15-20 puta, a zatim promijeniti nogu i sve ispočetka.

4. Primaknite jastuk ka grudima, stavite jednu nogu na krevet. Obje noge treba da budu lagano savijene. Čučite, oslanjajući se na nogu ispred, istovremeno ispružujući ruke sa jastukom ispred vas. Vratite se u početni položaj. Opet uradite 15 ponavljanja na jednoj nozi, a 15 na drugoj.

5. Lezite na krevet licem prema gore. Stavite jednu nogu na drugu, stopalo na koljeno. Uhvatite nogu koja nije podignuta ispod kolena. Polako podižite nogu, ispravljajući se u koljenu.
To će vam omogućiti da dobro istegnete potkoljenicu. Efikasno samo pri izvođenju 15-20 podizanja sa svakom nogom.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz  Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

REFORME penzionog sistema POTREBNE , ali bez jednostranih poteza

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.