Petak, 05.06.2020 | 09:38
IZVOR: 24sata.hr

Ronaldo želi da bude još BRŽI na terenu - sada će nositi KOPAČKE ZA RAGBI

Cristiano Ronaldo (34) vratio se treninzima Juventusa u Torinu, a u pauzi zbog korone još je samo poboljšao već ionako impresivnu fizičku spremu. A kao novitet kako bi bio još brži u nastavku sezone su kopačke za ragbi.




Foto: cristiano/Instagram, screenshot

Cristiano Ronaldo s 34 godine na leđima još uvijek 'grize' i ne misli stati. Kako piše talijanski Tuttosport, CR je veoma motivisan za osvajanje italijanskog Kupa i povratak na teren, a odlučio je u svoju igru uvesti i još jedan novitet - drugačije čepove na kopačkama.

Nekoliko je nedjelja Cristiano testirao nove kopačke koje podsjećaju na one za ragbi zbog izgleda i razmještaja čepova na potplatu i pokazalo se da mu to donosi veću brzinu na terenu. Juventini su se vratili treninzima, a ko je izgledao najspremnije nakon korona pauze na terenu ne treba ni spominjati.

Prije njega je takve kopačke nosio napadač Montpelliera Andy Delort (28) koji je postavio rekord brzine francuske lige sprintom od 36.8 km/h. Tako bi i Ronaldo mogao skidati rekorde u Italiji, a prvu će priliku za pokazati 'novo oružje' imati već 13. juna kad Juventus u revanš utakmici polufinala italijanskog kupa dočekuje Milan. Prva utakmica na San Siru završila je 1-1, a Ronaldo je postigao za izjednačenje iz penala u prvoj minuti sudijske nadoknade pred sam kraj utakmice.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zvijezda serije "Vinova loza" ČEKA SINA - Glumac OTKRIO pol djeteta

Petak, 26.04.2024 | 17:18

Progovorio i o vjenčanju.

NAJGORE PIĆE koje možete popiti prije spavanja, a NISU NI KAFA NI ČAJ

Petak, 26.04.2024 | 17:06

Poznato je da se ne preporuča piti kafu ili čaj prije spavanja, ali postoji piće koje i više pospješuje nesanicu.

Nikolić: 35 poslanika UPUTILO inicijativu Spajiću da donese ODLUKU o KOSPONZORSTVU prijedloga Rezolucije o Srebrenici

Petak, 26.04.2024 | 16:52

Poslanik DPS-a, Andrija Nikolić saopštio je da su 35 poslanika Skupštine uputilo je pismo premijeru Milojku Spajiću, pozivajući vladu na čijem je čelu, da bez daljeg odgadjanja, donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici koja će se uskoro naći pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija.

Injac: FOKUS na stvaranju podsticajnog poslovnog ambijenta, Podgorica da bude POKRETAČKI UZOR

Petak, 26.04.2024 | 16:45

Održana I sjednica novog saziva Savjeta za unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji Glavnog grada Podgorica, na kojoj se razgovaralo o značajnim temama za razvoj i poboljšanje biznis ambijenta na teritoriji grada.

Lukas OTVORIO dušu o POROCIMA, pa priznao šta mu je sin rekao: "Do kraja života ću imati POSLJEDICE zbog...."

Petak, 26.04.2024 | 16:37

On je mnoge situacije opisao i u svojoj knjizi "Ovo sam ja".

Jednostavna NAVIKA koja poboljšava ZDRAVLJE PLUĆA

Petak, 26.04.2024 | 16:20

Kiseonik je neophodan celom organizmu kako bi pravilno funkcionisao.

Novi Upravni odbor NIJE SMIJENIO izvršnu direktoricu ŽPCG

Petak, 26.04.2024 | 16:10

Odbor direktora Željezničkog prevoza (ŽPCG) nije smijenio izvršnu direktoricu Ilinku Pavićević, potvrđeno je Danu nezvanično iz tog preduzeća

Nema potrebe da se TUŠIRATE SVAKI DAN - Stručnjaci objašnjavaju i ZAŠTO

Petak, 26.04.2024 | 16:06

Da li je potrebno da se peremo veoma često? Neki stručnjaci vjeruju da se svakodnevno tuširanje više zasniva na „društvenom ugovoru“ nego na stvarnim higijenskim potrebama.

URA FORMIRALA Bokešku inicijativu: Boka da se pita

Petak, 26.04.2024 | 15:56

Opštinski odbori Građanskog pokreta URA iz Kotora, Herceg Novog i Tivta sinoć su na osnivačkoj sjednici formirali Bokešku inicijativu, kao prvo regionalno tijelo jedne partije u Crnoj Gori.

Apelacioni sud POTVRDIO OSLOBAĐAJUĆU presudu Krstovićima

Petak, 26.04.2024 | 15:47

Budimir Krstović i njegova kćerka Marina Krstović, u ponovljenom sudskom postupku oslobođeni su od optužbe da su švercovali 1.206, 298 kilograma kokaina.