Subota, 08.08.2020 | 21:22
IZVOR: prva.rs

Vodič za ZAVOĐENJE: Kako da vas zavoli baš njegov horoskopski znak

Šta kaže astro vodič?
Foto: Ilustracija, pixabay

Ovan

Voljenu osobu Ovnovi idealizuju očekujući od nje zaista nemoguće stvari, tvrdoglavo odbijajući da primijete prljave cipele dok zaista ne postanu tako blatnjave da ih više ne mogu niti smiju ignorisati. U stanju su da kritikuju, zajedljivo primjećuju vaše promašaje ili podsmijevaju se vašim slabostima, ali kada su s vama, beskrajno su nježni, odani i samo vaši.

Budući da su uvijek u društvu, budite spremni da što zbog njihovog izgleda, ali i neobičnog šarma, plijene ljude od sedam do 77 godina. Moraćete im slijepo vjerovati gdje god da krenu i ma šta da rade. Međutim, nećete imati razloga za brigu. Kada jednom postanu vaši, biće vam potpuno odani.

Bik

Bikova glavna karakteristika je tvrdoglavost. Ta osobina im često dođe glave, ali sebe ne mijenjaju. To je jače od njih. Ipak, kako im je životna filozofija s dosta jasnog i praktičnog smisla, ipak ne dopuštaju sebi neke neostvarive snove ili ciljeve.

Jako su ponosni na epitet najvećih ljubavnika Zodijaka. Bez ljubavi neće, ne žele, teško žive i jako pate, moraju voljeti, maziti se i dodirivati s nekim pa makar se radilo i o pogrešnoj osobi. Iako ih jako privlače sentimentalne veze, nikada ne preuzimaju inicijativu. Vole da privlače ljude, ali neće jurišati na vas prije nego što dobro promisle šta će napraviti s vama. A kada odluče da ne mogu više bez vas, da vas vole, onda oni to misle do kraja, a kraj je jako daleko. Ako im poremetite obrazac planiranja, budite sigurni da ćete imati razjarenu ženu/muškarca kojem neće trebati crvena marama da vas nabode na svoje rogove. Posijle će vam mirno reći da ste sami za sve krivi!

Blizanci

Ako ste zaljubljeni u pripadnika ovog znaka, budite spremni na senzacionalne događaje. Danas će zajedno s vama i vašim planovima poletjeti na Mjeseca, sjutra će već otkazati sastanak bez nekog opravdanog razloga, treći dan će vas grubo ismijati pred svima, a četvrti dan će dojahati na bijelom konju da vas svečano i s ljubavlju zaprose. U čudu posmatrate sve te njihove promjene ne vjerujući im i strahujući od neizvjesnog života s njima. Ako ste staloženi i želite smiren i pribran život, zaobiđite ovaj znak iako on može krasiti najuzbudljiviju ženu, najzanimljivijeg i najinteligentnijeg muškarca/ženu.

Ako ih volite, ne pokušavajte ih posjedovati, jer uopšte ne znate koji dio su namijenili vama. Samo inteligentna osoba može opstati s njima i to osoba koja će svojim govorom i postupcima neprekidno buditi njihovu maštu i izazivati divljenje. Oni vas se neće bojati (kao ostali znakovi Zodijaka), čak će se rado biti s vama. Krstarite, letite padobranom, pevajte, kuvajte, vodite ljubav; sve u jednom dahu, hmmm, kako će vas Blizanci voljeti i podržavati u svemu tome. Voleći ih, pristajete da s njima dijelite neizvjesnu budućnost, a pritom se ne smijete osvrtati na ono što je bilo juče i danas. Ipak, toplo vam savjetujem da srčano radite na njihovoj istrajnosti i trudite se kako bi održali riječ koju su vama i mnogima prije vas dali. Velik je to zadatak, dobro razmislite!

Rak

Mnoge njihove karakteristike lako impresioniraju, ali velik deo njih jako obeshrabruje. Oprezni su i pesimistični, ali bez sumnje, Rakovi su veliki sanjari. Ako vam se ovo ne sviđa, bježite odmah s mjesta upoznavanja jer brzo ćete sebi postaviti pitanje šta to radite s njima.

Razvijajte u sebi toleranciju i sposobnost opraštanja. Pokušajte da ih shvatite. Uvijek kada vas grubo uvrijede, sebi kažite kako tako nisu mislili, već je tako ispalo. Najgori su u onim trenucima kada gube nešto što pripada samo njima i na šta oni polažu puno pravo. A to ste vi - njihov ljubavni partner. Ego im tada postaje sumoran i nesiguran, budeći strah od gubitka osobe koju vole. Čim vidite takvo raspoloženje, sjedite im u krilo, pružite ruke u zagrljaj i toplo iz duše prozborite na hiljade i hiljade puta kako ih volite.

Pristali ste na sve ovo, svjesni ste da ste u ljubavi s osobom promjenjivog raspoloženja i zajedno ćete s njima ploviti (ne)srećno Mjesečevim mijenama. Trebaće vam puno sreće i ljubavi na tom putu.

Lav

Tip osobe koja se stalno okreće Suncu samo naizgled djeluje milo i slatko. Ne mogu živjeti bez laskanja, ali nemojte misliti da su zaboravili na vašu ženstvenost/muževnost koja ih je privukla. Zasigurno ste izuzetno jaka osoba jer sa slabićima oni nikada ne "petljaju". U većini situacija njihovo ponašanje je milo i spokojno, ali pozadina ovakvog ponašanja nije njihova prava priroda, već procjena da takvo ponašanje dobro prolazi kod ljudi.

Ne pokušavajte im oduzeti ulogu zvijezda u vašoj ljubavnoj priči jer ćete tek onda u praksi saznati njihovu pravu snagu. Oni ne mogu živjeti bez scene i svijetla reflektora i nužno im je divljenje. Nemojte biti ljubomorni na njihovu sklonost da budu u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih pogleda. Glave će se uvek okretati gdje god oni prođu. Često će koketirati, ali to im je način kojim će prikrivati čudan strah da nisu poželjni. Stalno sebi moraju dokazivati da su "in". Previše su ponosni i dostojanstveni da bi gubili vrijeme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vrijeme i ponašajte se u skladu s njima.

Djevica

Stidljivi su, ali to ne znači da ne poznaju sve moguće trikove i ne posjeduju sva oružja, uključujući odlučnost da traže sreću bez obzira na neugodnosti koje pritom mogu susresti. Kada jednom za svagda Djevica shvati da njen brak nije savršen i ako već negdje nađe pravu ljubav, neće se dvoumiti između raskida i ostajanja. Ona hladno i precizno prekida sve svoje veze, ali nakon dužeg razmišljanja. Koliko god mrzi da prekine porodični krug, još više mrzi dvoličnost.

Djevice su u stanju da naprave puno zbrke na emotivnom ili bilo kom drugom planu! U stanju su ostaviti partnere zbog prave, istinske ljubavi, da rode dijete prije stupanja u brak, postanu ljubavnica/ljubavnik i sa svim tim neugodnostima koračaju svijetom visoko podignute glave jer su izgrađene od najfinijeg i najtvrđeg čelika. Hrabri ljudi. U ovom znaku najveći je broj usamljenika koji organizuju život tako da okolina ni ne primjećuje da im u životu nešto nedostaje. Ali ipak duboko unutar sebe čeznu za ljubavlju i intimnostima.

Vaga

Od šarma jedne Vage se teško bježi. Ako pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima privoljeti i dokazati vam da griješite. Pored tih svih fascinantnih moći rezonovanja koje primjenjuje na vas, one će postati toliko slatke i blage da ćete zaboraviti sve frustrirajuće nesuglasice njihove prirode. Potom će vam se osmijehnuti i vi ćete im svoje srce predati na dlanu. Vaša bitka je izgubljena, njihovi snovi postaju vaši snovi i ništa vam neće biti teško učiniti kako biste ih usrećili. Problemi u vezama uvek nastaju zbog njihovog nedovoljnog shvatanja partnerovih potreba.

Često miješaju prijateljstvo i ljubav. Međutim, ne pate često zbog slomljenog srca iako imaju dosta ljubavnih afera. Oni gotovo uvrjedljivo brzo zaboravljaju. Pretrpjeće neke rane jer Vage ne dopuštaju da ih sentimentalne veze zarobe.

One nikada nisu zainteresovane za vaše tajne. Ne znaju i ne žele da znaju kako vaše mentalna organizacija funkcioniše. Možete provesti besane noći pored njih, a da se on nijednom ne zapitaju zbog čega imate besanu noć i šta je razlog vaše nesreće. Oni su previše zaokupirani svojim razmišljanjima i svojim životom da bi još imao i vas na vratu.

Škorpija

Njima je život namijenio nekoliko različitih puteva koje mogu odabrati. Mogu se igrati noćnog osvetnika koji nije previše mudar i trošiti svoje vrijeme i sposobnosti na razne pakosti ili mogu biti izuzetno samilosni, nježni te intelektom i mudrošću dopustiti drugima da s njima dožive zajednicu između ljubavi i smrti. Proverite u koji tip spada vaša Škorpija.

Ako spada u osjetljive osobe, ne tražite Škorpijino mišljenje, tresnuće vam istinu u lice. On ne dijeli komplimente da bi zadobio naklonost ili stekao saveznike. Laskanje mu je ispod časti. Zato ako vam kaže nešto lijepo, poštujte to.

Strijelac

Strjelčevi uvijek govore upravo ono što njihovi partneri mrze iz dna duše. Ali ponekad znaju tako prelijepo zacvrkutati i u tim trenucima zaboravljaju na sve ružno ili neprijatno. Vjerovatno se partneri Strjelčeva s nelagodom znaju sjetiti onog trenutka kada su ošamućeni ljubavlju bili spremni da plaču, mole, preklinju da budu njihovi do kraja života, ali bili su na brzinu zaustavljeni njihovom surovom i glupom primjedbom u stilu: "Mrzim ljude koji izgledaju izgubljeno i zaljubljeno!"

Nakon šoka koji se pritom pojavio na vašem licu, oni toplo kažu da ste vi zapravo najbolji mogući muškarac/žena na svijetu i da im se vaša izbuljena i zaljubljena faca baš dopada. Nastavili ste sjedjeti i zapravo ostali do kraja života s njima, zar ne?

Prijateljski su raspoloženi, iskreni ljudi, lako se privijaju na vaše srce svojim posebnim, fascinantnim, ali ništa manje čudnim šarmom. Prokleto su iskreni, čak će vam to često puta ići na živce i tada ćete tiho zaželjeti da vam slažu, da vam kažu bilo što, samo da vas ne boli. Nisu uvijek mudri, često puta razmišljaju i srcem i umom, a i ludo su hrabri. Nespretno će ustajati, ponovno padati, ali opet nanovo pokušavati. Zanimljivi su, u svakom slučaju.

Jarac

Specijalnost ovih ljudi jeste da pripadaju biljkama koje kasno cvjetaju. U mlađim danima deluju dosadno, ostarelo i veoma konzervativno, dok u starijim godinama počinju da se otvaraju i da suncu pokazuju prelijep cvijet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Oko tog cvijeta i dalje postoje bodlje koje pažljivo otklonite i potom uživajte u njemu. Ljubavna veza s ovim tipovima ljudi, ukoliko završi brakom, jeste kao uživanje u desertu koji dolazi uvek na kraju.

Smatraju se vernima i zavetuju se na porodičnom oltaru. Puni su poštovanja prema porodičnim vezama i odnosima, a to ujedno znači da vode brigu i o porodici koju su stvorili brakom i o vlastitoj kojoj su odani od djetinjstva.

Nemojte misliti da ste ih vi birali, zapravo sa sigurnošću mogu tvrditi da su oni izabrali vas i to s istančanim osjećajem za pedigre i savršenstvo. Izabrali su vas zato što su ocijenili da ćete biti dobar partner s jakim osjećajem za dužnost. Kao njihov partner moraćete se elegantno oblačiti kako biste impresionirali njihove poslovne kolege, a poželjno je da budete pametniji, lepši, s boljim manirima od njihovih partnera. Odgovorili ste i zadovoljili njihove visoke standarde - možete biti sigurni da ćete živejti u veoma lijepom i dugovječnom braku koji će često puta biti dosadan, ali nećete oskudijevati ni u čemu.

Vodolija

Kada su zaljubljeni, krasi ih vjernost stabilnih znakova, ali i ravnodušnost i nedostatak emocija vazdušnih elemenata. Moguće je uspostaviti uspješnu vezu s njima ako ih pustite da slobodno slijede bezbroj svojih zanimacija i druženja s prijateljima. Oni pripadaju svima, ali ipak nikome. Ljubav može biti nježna i nadahnuta, ali na tom planu će uvek biti nejasnoća. Nisu zainteresovani za partnerovu štednu knjižicu.

Međutim važno je napomenuti da su česti razvodi kod Vodolije. Najbrži način da se razvedete s Vodolijom jeste pokazivanje ljubomore, posesivnosti ili predrasuda te da budete kritični, uštogljeni ili krajnje konzervativni.

Vodolije su često podložne iznenadnim nastupima inspiracije, a intuicija im je izvanredna. Oni gledaju daleko ispred sebe ili svih nas. Ovi ljudi žive u budućnosti koju možete posjetiti samo s njima. I za kraj - Vodolije su mistične. Izvolite ako to volite!

Ribe

Obično su tvrdoglavi i histerični, zato bolje da su uz njih partneri koji će ih zaštititi, iskreno voljeti i pritom podnositi sve njihove živčane krize i hirove. Većina njih je intuitivna, s visoko isturenom antenom za predviđanje budućnosti. Da bi ih neko zavolio, treba ih prije toga dobro upoznati, poštovati njihove snove i stvaralačku slobodu, jer oni su ljudi za velika postignuća!

Treba im jako puno stimulacije, odmah s jutrom morate započeti sanjati s njima, nastaviti sa šalama i zanimljivim vicevima, veče dočekati u miru. Nakon niza promijenjenih raspoloženja koja su vas kao partnera izmorila vi možete odahnuti i reći eto, i ovaj dan ste priveli uspješno kraju. Kad legnete u krevet s njima, zaključićete da je energija partnera sjajna, ali hirovita, a oni ipak izuzetni. Umorni lako ćete zaspati, jer vas sjutra čeka brdo poslova koje morate obaviti umjesto njih, jer oni su jednostavno neuhvatljivi i neorganizovani.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dok ne naučite ove četiri lekcije u životu- nemojte planirati VJENČANJE

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 21:34

Ovo su ključne veštine koje garantuju da će vaš brak opstati i biti srećan

Vrijeme je za ZIMNICU: Evo kako da napraviti AJVAR bez greške

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 21:22

U najfinijem domaćem ajvaru nema mjesta kožicama od paprika i patlidžana, zato ih dobro i temeljno očistite  

Marković: Zakon o slobodi vjeroispovijesti nesumnjivo uticao na PAD podrške DPS-u

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 20:24

"Imali smo jednu neviđenu situaciju u savremenom svijetu, a sa inostranih adresa Crna Gora je označena kao zemlja koja progoni vjernike i želi diskriminaciju jednog naroda"  

Od kad Instagram služi za OTKAZE? Oglasila se Jovana Joksimović i poručila OVO

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 20:13

"Mogao je vlasnik televizije najmirnije da nam kaže ono što nedeljama već priča po gradu - da smo mu nas dvoje, jednostavno, preskupi", navela je u saopštenju

"MOJ ŠAMPION...": Emotivna Jelena se oglasila odmah nakon Novakove POBJEDE u Rimu

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 20:03

Odmah pošto je najbolji teniser svijeta Novak Đoković savladao Dijega Švarcmana 7:5, 6:3 i okitio se titulom na Mastersu u Rimu, oglasila se njegova supruga Jelena.   

Astrologija otkriva: Datum kada ste upoznali VOLJENU osobu govori o vašem odnosu

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 19:42

Veza može da zavisi od datuma kada ste je započeli.

Đoković: Bio sam najbolji kada je bilo najvažnije, PONOSAN SAM

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 19:30

Prvi igrač svijeta je u borbi za peti trofej u 'vječnom gradu' savladao Argentinca Dijega Švarcmana.

Ne dugujem 500.000, DUGUJEM MILION: Darko Lazić o ličnom OBEZBJEĐENJU, otkrio pravu ISTINU

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 19:19

Darko Lazić se osvrnuo na priče da mu je navodno oduzet auto, da ga navodno jure kamataši, kao da je navodno unajmio obezbeđenje, jer se navodno plaši za ličnu bezbjednost. Sada se oglasio pa otkrio šta je istina.  

Poslije višesatne borbe: POŽAR na Karabuškom polju pod kontrolom, nema opasnosti od širenja

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 19:01

Veliki požar izbio koji je danas nešto poslije 11 časova u magacinu robne kuće “Dadi” na Karabuškom polju stavljen je pod kontrolu, kazao je za CdM načelnik Službe zaštite i spašavanja Goran Janković. Vatrogasci su nakon višesatne borbe sa vatrom uspjeli da požar stave pod kontrolu i više nema opasnosti od širenja.    

Prometno u SVEMIRU: Nekoliko asteroida ove sedmice prolazi pored Zemlje

Ponedjeljak, 21.09.2020 | 18:53

Američka svemirska agencija NASA je najavila da će ove sedmice pored Zemlje proći nekoliko asteroida.