Utorak, 20.10.2020 | 11:13
IZVOR: stil.kurir.rs

Oni su profitirali od RASTANKA: Ovo su NAJSKUPLJI i najskandalozniji razvodi svih vremena

Razvod im je slomio srce, ali donio finansijsku sigurnost.




Foto: Screenshot, Entertainment Tonight/You Tube

Razvod je sam po sebi vrlo težak i stresan. Kada imate još i dosta para, razvod umije i finansijski da „zaboli” jednu stranu, dok ona druga lijepo profitira.

Ovo su najskuplji i najskandalozniji razvodi Holivudskih zvijezda:

Majk Tajson

Nakon 8 mjeseci braka sa Majkom Tajsonom, Gven, je dobila oko 10 miliona dolara. Kao razlog razvoda navode se nepomirljive razlike iako su je mnogi optužili da je u brak ušla planirano i isključivo zbog novca.

Dženifer Lopez i Kris Džad

Dženifer Lopez je skupo platila ljubav sa Kris Džadom. Nako braka koji je trajao nešto manje od godinu dana pjevačica je morala da plati 14 miliona dolara. Ironija je da su se njih dvoje upoznali na snimanju pjevačicinog spota za pjesmu "Ljubav se ne kupuje"

Donald i Ivana Tramp 

Prije Melanije, Donald Tramp, je volio Ivanu. Međutim, 1992. njihov brak se našao na tankom ledu nakon spekulisanja da je Donald bio nevjeran supruzi. Rastanak je morao da plati 20 miliona dolara.

Madona i Gaj Riči

Madona i filmski reditelj, Gaj Riči, u braku su proveli 8 godina tokom kojih su dobili sina Roka i usvojili još jedno dijete, Dejvida. O njihovom razvodu, koji se dogodio 2008. godine, su pričali svi, to je bila tema broj jedan. Madonino bogatstvo, koje je u tom trenutku iznosilo 300 miliona eura, osjetno se smanjilo jer je bivšem mužu morala da isplati 80 miliona.

Mel Gibson i Robin Mur

Mel Gibson i Robin Mur vjenčali su se 1980. godine. Tokom 30 godina braka dobili su 7 djece. Iako se sve činilo idilično, istina je da je Robin trpjela njegove česte prevare, a kap koja je prelila čašu je veza Mela Gibsona sa upola mlađom ruskinjom Oskanom Grigorijevom. Nakon što je suprugu prevario sa Oskanom, ona je zatražila razvod i polovinu imovine, pa je tako glumac ostao bez 170 miliona eura, ali i privatnog ostrava koje je imao u posjedu. 

Osim finansijskog debakla, doživio je i ljubavni, jer se samo nekoliko mjeseci rastao, prilično burno, od Oskane.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver vjenčali su se 1986. godine, a samo nekoliko nedelja nakon srebrne svadbe uslijedio je razvod. Razlog za rastanak je vanbračno dijete Arnolda koje u tom trenutku imalo 10 godina. 

Kako bi rastanak lakše podnijela, Marija je dobila oko 225 miliona eura.

Keivn Kostner

Kevin Kostner je svoje nevjerstvo platio 74 miliona eura supruzi Sindi Silvi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUTSIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.

Poznati glumac NEPREPOZNATLJIV - "Izgleda mnogo STARIJE" (FOTO)

Petak, 26.04.2024 | 20:25

Holivudski glumac Pirs Brosnan trenutno radi na novom filmu Giant, a fotografije sa seta su brzo obišle svijet.

Abazović o odluci USTAVNOG SUDA - To je SATISFAKCIJA, ne znam kako će se ponašati kad me vide sjutra oni koji su me OPTUŽIVALI

Petak, 26.04.2024 | 20:17

Lider Građanskog pokreta URA i bivši premijer Dritan Abazović doživljava kao ličnu satisfakciju odluku Ustavnog suda da odbije prijedloge za utvrđivanje ustavnosti Temeljnog ugovora i izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Bakingemska palata o ZDRASTVENOM STANJU Kralja Čarlsa - "VRAĆA se dužnostima"

Petak, 26.04.2024 | 20:07

Kralj Čarls će sljedeće nedjelje nastaviti sa javnim angažmanima nakon što je postigao ohrabrujući napredak u liječenju raka, saopštila je Bakingemska palata. Za kralja to još neće biti potpuni povratak zvaničnim angažmanima, ali palata šalje pozitivne signale, piše BBC.

Plantaže: Minus od 1,27 miliona eura NAJBOLJI REZULTAT u posljednjih nekoliko godina

Petak, 26.04.2024 | 19:51

Odbor direktora kompanije „13.Jul-Plantaže“ a.d, na današnjoj sjednici, usvojio je tromjesečni bilans poslovanja kompanije, koji reflektuje nastavak pozitivnih trendova kroz značajan rast prihoda, jačanje operativne profitabilnosti kompanije i kontinuirano usmjeravanje napora uprave ka stabilizaciji poslovanja,  navode iz ve kompanije. 

Marović: "Simpatično je što PES koristi Vučićevu RETORIKU"

Petak, 26.04.2024 | 19:45

Bivša ministarka evropskih poslova Jovana Marović kazala je da je simptomatično što se Pokret Evropa sad koristi retorikom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.