Utorak, 01.12.2020 | 13:48
IZVOR: stil.kurir.rs

Žene rođene u ova ČETIRI horoskopska znaka se uvijek BOGATO udaju

Ako se same ne obogate, uživaće u luksuzu uz pomoć partnera.




Foto: Ilustracija, Unsplash

Astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i uspjeli su da identifikuju četiri horoskopska znaka pod kojima se rađaju najbogatiji ljudi. Ako sami nisu bogati, najčešće se vjenčavaju sa bogatim ljudima!

Bik

Mnogi Bikovi, pod uticajem Venere, razvijaju tako istančan ukus da im luksuz postaje neophodnost, koji im stvara osjećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vrijedni Bikovi znaju kako da pravilno upravljaju svojim novcem i ne dozvoljavaju sebi nepotrebno trošenje. Najčešće uspiju da se i sami obogate, a ako ne, ulaze u brak koji će im donijeti luskuz i sve o čemu maštaju.

Škorpija

Škorpija je takođe u potrazi za životom sa potpunom udobnošću, koji može postići uz pomoć urođenog talenta za investiranje ili bogatog partnera. Zahvaljujući svojoj moćnoj energiji, Škorpija će moći da ostvari i svoje najskrivenije želje.

Lav

Lavovi zahtjevaju poštovanje i pažnju od svih. Njihova energija je ono čega se svaka osoba sjeća i zbog čega se drugi ljudi klanjaju pred njima. Postizanje i održavanje takve društvene reputacije često zahtevaju značajne finansijske troškove, pa Lavovi moraju da potroše mnogo novca na skupu odjeću, poklone i luksuzne večere. Međutim, prirodne liderske osobine koje posjeduju predstavnici ovog znaka daju im visoke položaje u najrazličitijim kompanijama, a njihovo bogatstvo ima tendenciju rasta, a ne rasipanja. Kad se tome pridoda i bogati životni saputnik, Lavovi su definitivno rođeni pod srećnom zvijezdom.

Rak

Požrtvovani Rakovi vođeni su željom da obezbijede porodicu i pažljivo opreme svoj dom. Da bi postigli svoje ciljeve, trude se da razviju osobine kao što su naporan rad i ambicije, tako da njihove želje vrlo brzo postaju stvarnost. Vrijedan i uspješan Rak, iako bogat, obično nastavlja da živi skromno, uživajući u udobnosti i sigurnosti koju je obezbijedio sam ili uz pomoć svog partnera.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.