Petak, 26.02.2021 | 19:55
IZVOR: nova.rs

"Idi zategni se...": Natašu Ninković kritikovali zbog PRIRODNOG izgleda

Iako Nataša Ninković važi za jednu od najljepših glumica na našim prostorima, našla se na meti kritika jedne žene zbog toga što se ne uljepšava pomoću estetske hirurgije, čije inače veliki protivnik.




Foto: Screenshot, K1/You Tube

Naime, jedna žena je na društvenim mrežama iznijela svoj stav i razočarenje nakon odgledanog filma “Dara iz Jasenovca”, gdje Nataša tumači jednu od uloga. Upravo po njenom komentaru jasno je da je narcizam i težnja za perfektnim izgledom po nekom šablonu postala ozbiljna zavisnost našeg društva.

Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? Je*ote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspjela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da vjerujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, jel vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo!”, napisala jedna korisnica Tvitera.

Njena objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož, a jedna korisnik iste društvene mreže je gospođi kroz tri stavke objasnio zašto Nataša ne “pegla” svoje bore.

– Biraj: “Žene Jasenovca 40-tih godina prošlog vijeka nisu bile botoksirane”, “Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomjera?”, “Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?”.

Inače, sama Nataša je nekoliko puta javno govorila i objasnila zbog čega nije pristalica estetske hirurgije, ali naglasila da protiv iste nema ništa protiv iste.

“Nisam ja protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem svoje podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još uvijek mi ne smeta u toj mjeri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, da to utiče na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju vještački, pretjerano”, izjavila je Nataša jednom prilikom.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Тарна
26.02.2021 20:29

Лијепа жена

50 0
Mara
27.02.2021 09:43

Zena je izuzetno lijepa i svaka joj čast!Nije plastična lutka...A nista od ovog nije ispitano, ko zna na sta mogu da lice ove botoksirane ,,dame" kroz neko vrijeme...A ova ćurka, koja kritikuje Natašu neka sjedi s mirom u svom plastičnom oklopu...

19 0

Jednostavna NAVIKA koja poboljšava ZDRAVLJE PLUĆA

Petak, 26.04.2024 | 16:20

Kiseonik je neophodan celom organizmu kako bi pravilno funkcionisao.

Novi Upravni odbor NIJE SMIJENIO izvršnu direktoricu ŽPCG

Petak, 26.04.2024 | 16:10

Odbor direktora Željezničkog prevoza (ŽPCG) nije smijenio izvršnu direktoricu Ilinku Pavićević, potvrđeno je Danu nezvanično iz tog preduzeća

Nema potrebe da se TUŠIRATE SVAKI DAN - Stručnjaci objašnjavaju i ZAŠTO

Petak, 26.04.2024 | 16:06

Da li je potrebno da se peremo veoma često? Neki stručnjaci vjeruju da se svakodnevno tuširanje više zasniva na „društvenom ugovoru“ nego na stvarnim higijenskim potrebama.

URA FORMIRALA Bokešku inicijativu: Boka da se pita

Petak, 26.04.2024 | 15:56

Opštinski odbori Građanskog pokreta URA iz Kotora, Herceg Novog i Tivta sinoć su na osnivačkoj sjednici formirali Bokešku inicijativu, kao prvo regionalno tijelo jedne partije u Crnoj Gori.

Apelacioni sud POTVRDIO OSLOBAĐAJUĆU presudu Krstovićima

Petak, 26.04.2024 | 15:47

Budimir Krstović i njegova kćerka Marina Krstović, u ponovljenom sudskom postupku oslobođeni su od optužbe da su švercovali 1.206, 298 kilograma kokaina.

KCCG organizuje PREVENTIVNE PREGLEDE povodom mjeseca borbe protiv melanoma

Petak, 26.04.2024 | 15:42

Maj je mjesec borbe protiv melanoma, najagresivnijeg tumora kože, a Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog centra Crne Gore tim povodom se i ove godine pridružuje globalnoj akciji, organizovanjem preventivnih pregleda bez uputa i prethodnog zakazivanja od strane izabranog ljekara.

NOVA ADRESA Direkcije za kaznenu i prekršajnu evidenciju

Petak, 26.04.2024 | 15:33

Ministarstvo pravde Crne Gore obavještava javnost da Direkcija za kaznenu i prekršajnu evidenciju, koja se do sada nalazila na Starom aerodromu – Bulevar Pera Ćetkovića br. 259, prelazi na novu adresu – Bulevar Ivana Crnojevića br. 167, u Podgorici.

Šaronović: Ljubo Milović bi za UŠTEDU od 48 MILIONA morao da radi 5.000 godina

Petak, 26.04.2024 | 15:29

Skupština je danas nastavila sa radom, a na pitanja poslanika odgovara ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Rasta pokazao kako se OPORAVLJA od OPERACIJA - Reper poslao JASNU PORUKU (FOTO)

Petak, 26.04.2024 | 15:15

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, hitno je primljen u bolnicu prije dva dana, a juče je operisan.

Marković: Disciplinska odgovornost tužilaca pitanje javnog interesa

Petak, 26.04.2024 | 15:00

Disciplinska odgovornost nije interna stvar radnog odnosa i ne tiče se samo interesa tužioca i Tužilačkog savjeta. To je pitanje od javnog interesa, vezano za nivo kvaliteta, transparentnosti i odgovornosti, neodvojivo od principa da je pravda jedna od suverenih državnih ovlašćenja koja se obavljaju u ime građana i građanki kako bi se obezbijedila vladavina prava, saopštio je vrhovni državni tužilac Milorad Marković tokom okruglog stola “Etika, integritet i disciplinkska odgovornost državnih tužilaca i državnih tužiteljki u Crnoj Gori: izazovi i mogućnosti” koji su Udruženje državnih tužilaca Crne Gore i Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu organizovali u saradnji sa Programskom kancelarijom Savjeta Evrope.