Četvrtak, 03.06.2021 | 19:56
IZVOR: Telegraf.rs

S mukom ulaze u emotivne veze: PET znakova Zodijaka koji su TEŠKI U LJUBAVI

Neki predstavnici horoskopskih znakova predodređeni su za duge veze, dok je nekima teško i da započnu ljubavnu priču.




Foto: Ilustracija/pixabay.com

Astrolozi kažu da čak i to kakvi ćemo biti u ostvarivanju emotivnih veza određuje raspored planeta na nebu u momentu našeg rođenja.

Neki horoskopski znaci predodređeni su za duge veze i srećne brakove, dok je drugima teško da ostvare svoju ljubavnu bajku.

Poznavaoci astrologije tvrde da postoji 5 znakova Zodijaka koji su teški u ljubavi i koji s mukom ulaze u emotivne veze.

Ovan

Ovnovi su partneri s kojima se veza završi i prije nego što počne. Ne odnose se pažljivo prema prema onome ko ih interesuje.

Prave planove bez uključivanja potencijalnog partnera u njih i iznenade se kada druga osoba ne može da ispuni ono što su oni zacrtali.

Njima je jedino važno da istjeraju ono što su sami zamislili, a u vezi ostaju samo sa onima koji su spremni da se povinuju njihovim željama.

Bik

Bikovi imaju složen niz testova i ispitivanja koje bi trebalo da prođe njihov potencijalni partner. Problem je što toliko dugo pokušavaju da se uvjere da je neko dobar za njih, da na kraju druga strana izgubi strpljenje i "odleprša".

Bikovim svojim ponašanjem natjeraju potencijalnog partnera da vjeruje kako je besmisleno pokušavati da dokazuje da je vrijedan njihove pažnje.

Vaga

Vage su toliko oprezne i plaše se da ne kažu nešto pogrešno da će dane izgubiti u mjerenju i preispitivanju kako nešto da vam saopšte.

U suštini, one teško pokazuju emocije i boje se da će nekoga povrijediti onim što kažu, pa odlažu u nedogled bilo kakav razgovor o vezi.

Većina njihovih potencijalnih partnera ima utisak da Vaga ne zna šta hoće i da nikada neće saznati, pa često izgube strpljenje i odu prije nego što išta s njima i započnu.

Vodolija

Vodolijama su prijatelji često ispred emotivnog partnera, što za onog ko se odluči za vezu s njima nije uvijek prijatno. Često se dešava da njihovi potencijalni partneri ne znaju da li su im samo prijatelji ili i nešto više.

Ta granica kod ovih predstavnika Zodijaka je vrlo tanka, a i njima jeste najbitnije da prije svega sa partnerom budu najbolji prijatelj, što je za neke osobe u romantičnim odnosima neshvatljivo.

Ribe

Možda toga nisu svjesne, ali Ribe očekuju da im već poslije prvog sastanka potencijalni partner čita misli. One očekuju da druga strana odmah zna šta osjećaju i žele, a da to nisu rekle.

Od partnera uvijek očekuju da on napravi prvi korak, a iz straha da budu povrijeđene često ostavljaju utisak da ne žele ništa više od poznanstva.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.