Srijeda, 16.06.2021 | 11:01
IZVOR: stil.kurir.rs

Počinje period SREĆE: Kraj juna ovim znakovima donosi LIJEPE PROMJENE u životu

Venera ulazi u znak Lava 27. juna i tu će se zadržati sve do 21. jula 2021. godine. Ovaj astro period donosi lijepe promjene u naše živote, a naročito povoljan će biti za tri znaka.




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život. Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.

Ovi znakovi će osjetiti najveći uticaj ovog astro fenomena:

OVAN 

Vi ćete ovu Veneru osjetiti na Lavovski način. Željećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmjerena na flert i zabavu. Ljudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osjetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije.

LAV 

Sa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energiji savršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća a opet privlačna. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!

Vi uživate. Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svijetlu, obucite najljepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.

STRIJELAC 

Energija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama vamp ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.

Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vrijeme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj džungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz  Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

REFORME penzionog sistema POTREBNE , ali bez jednostranih poteza

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.