Petak, 25.06.2021 | 21:37
IZVOR: stil.kurir.rs/superzena.b92.com

Ova djevojka je DOKAZ da je sve moguće: Promijenila jednu NAVIKU i smršala preko 50 KILOGRAMA

Vjerovali ili ne, ova djevojka je promjenom samo jedne navike uspjela da liniju dovede do savršenstva.




Foto: Printscreen Instagram / graceelizabethlc

Žena koja je dnevno znala da popije i do 5 litara soka i ima 7 obilnih obroka je uspjela da smrša preko 50 kilograma i napravi nevjerovatnu transformaciju.

Grejs Volski koja ima 33 godine se cijeli život borila sa viškom kilograma i nezdravim navikama. Uvijek je bila gojazno dijete, ali je u jednom trenutku prešla i tu granicu.

"Kada sam shvatila da ima kilograma, bila sam šokirana. Jednostavno nisam bila svjesna svojih dimenzija do tad. Tog dana sam riješila da ću potpuno transformisati svoje tijelo."

"Sve sam ignorisala - moje misli, osjećanja, pokretljivost. Nisam se dobro osjećala, bila sam skroz posramljena kako izgledam", prisjetila se.

Odlazak na kraći put sa porodicom uticao je na njenu odluku: "Zbog gojaznosti nisam mogla da se dobro krećem, bila sam u redu zajedno sa ljudima koji imaju velike zdravstvene probleme, hendikepirani su od rođenja, a ja sam sama sebi ovo uradila. Znala sam da mora nešto da se promjeni", bila je jasna. Iako je pokušala mnoge dijete i metode da bi se rešila kilograma, smatrala je da problemu preterane gojaznosti mora da pristupi drugačije: "Na programu sam koji podrazumjeva da ne moram da idem u teretanu. Šetnja je moja aktivnost. Takođe, čvrsta sam bila u odluci da jedem samo kad sam gladna. Počela sam da učim da volim sebe, što je takođe bitna stvar", rekla je.

"Ranije bih preskakala doručak, a za ručak sam znala sama da pojedem i cijelu picu i to onu najveću. Jedan moj obrok je izgleda kao da je spemljen za 4 osobe".

Foto: Printscreen Instagram / graceelizabethlc

Vjerovali ili ne, iz ishrane je izbacila šećer i rezultati su vrlo brzo postali vidljivi.

"Moje tijelo je odmah odreagovalo, a samo sam izbacila šećer iz ishrane. Biću potpuno iskrena, bilo je teško, ali sam čvrsto riješila da uspijem. Sve je u našoj glavi, ako dovoljno želimo nešto, onda to možemo i da ostvarimo."

"Vrlo je važno slušati svoj organizam, on će nam sve reći. Nikakve rigorozne dijete nisu potrebne. Ako pažljivo osluškujemo, znaćemo kad nam je dosta", kaže ona i dodaje da je, takođe, vrlo bitno biti fizički aktivan, ali i pronaći aktivnost koja vam najviše prija.

"Ako ne uživamo, to znači da nije dobro za nas", zaključuje ona.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Petak, 26.04.2024 | 09:55

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Nikšićaninu R.V. (33) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.

Nadal: Neću da igram na Rolan Garosu, ako…

Petak, 26.04.2024 | 09:40

Španski teniser Rafael Nadal će odluku o nastupu na Rolan Garosu doneti poslije Mastersa u Rimu.

Oglasio se bivši dečko Tejlor Svift kome je posvetila nove pjesme: "Nisam ni slušao"

Petak, 26.04.2024 | 09:22

U svom najnovijem muzičkom albumu "The Tortured Poets Department" obožavatelji tvrde da je Tejlor Svift opjevala svog bivšeg dečka Metija Hilija, pevača grupe The 1975.

Jokić: Pobjeđivanje je naš stil života

Petak, 26.04.2024 | 09:05

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je iznio utiske poslije pobjede nad Lejkersima u trćem meču plej-ofa NBA lige.

Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade

Petak, 26.04.2024 | 08:54

Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje. 

„Sedam dana smo se zabavljali i zaprosio sam je nakon maturske večeri“: Ovako je počela ljubavna priča Aca Pejovića i supruge Biljane – „Imala je jedan uslov za brak“

Petak, 26.04.2024 | 08:49

Aco Pejović već 27 godina uživa u braku sa suprugom Biljanom.

Seka Sablić: Strašno je što smo posvađani sa svim susedima;

Petak, 26.04.2024 | 08:37

Zamračili su sve zvijezde koje su u kulturi postojale, oni su zamračili Čkalju, Miću Orlovića, Milenu Dravić. Milena je mislila da je na crnim listima. Kao rez je bio kada su počeli da forsiraju turbo folk. Kultura ne postoji, ona je na koljenima, ali pozorišta su, ipak, puna i mi sa zadovoljstvom igramo te predstave, opisala je današnje stanje u kulturi i društvu u Srbiji u emisiji “360 stepeni” čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić, piše N1.

"Izgradnja mostova sa njemačkom privredom velika šansa za razvoj"

Petak, 26.04.2024 | 08:32

Vlada Crne Gore želi da privuče kredibilne investitore iz partnerskih zemalja, a otvaranje predstavništva Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i vanjsku trgovinu (BWA) iz Njemačke, pomoći će u izgradnji mostova sa njemačkom privredom, saopšteno je iz kabineta Spajića.

Od muža trpjela nasilje 13 godina: Porodica i prijatelji okrenuli leđa

Petak, 26.04.2024 | 08:26

"Trpjela sam nasilje 13 godina dok nisam shvatila da gubim volju za životom", tako opisuje svoju svakodnevnicu sagovornica emisije "Mreža" koja je sada pod okrivljem Sigurne ženske kuće, nakon što je pobjegla od supruga nasilnika. 

"Plan rasta treba da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi"

Petak, 26.04.2024 | 07:04

Usvajanje Plana rasta za Zapadni Balkan ujedno je i posljednji korak ka uspostavljanju instrumenta vrijednog šest milijardi eura, koje će do 2027. biti na raspolaganju našem regionu. Koizvjestilac Karlo Resler za TVCG ističe da bi taj mehanizam trebalo da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi po jasno definisanim kriterijumima.