Četvrtak, 22.07.2021 | 20:11
IZVOR: telegraf.rs

Konjukcija Venere i Marsa donosi PROMJENE: Ova tri horoskopska znaka će PREBOLJETI bivšu ljubav

Mars u astrologiji predstavlja planetu snage, moći i strasti, dok Venera simboliše planetu ljubavi, harmonije i romantike. Kada se Venera i Mars spoje, doživljavamo rađanje njihovih energija i novo buđenje ženskog i muškog principa u nama.




Foto: Ilustracija, pixabay.com

Tokom ove nedelje, pa sve do 27. jula, ove dvije planete će biti naklonjene onima koje žele da nastave dalje i zaborave staru ljubav.

Ova tri horoskopska znaka će imati sreće i konačno će prošlost ostaviti tamo gdje joj je i mjesto.

Ovan 

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali je primetijno da su u poslednje vrijeme pronašli mir i sve im je baš potaman. Mjesecima je Ovnove mučio prethodni odnos i nisu mogli da izbace bivšeg partnera iz glave, a onda se desilo čudo.

Ovnovi su poznati po tome da brzo preboljevaju partnere, ali im je poslednja ljubav zadala neočekivane muke. Međutim, tome konačno dolazi kraj, jer su planete blagonaklone prema vama.

Bik

Racionalni Bik će pokušati svim silama da spasi vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promjene. Ako ipak dođe do prekida, trebaće mu mnogo vremena da se oporavi.

Strah od promjena u početku će ga kočiti da krene dalje, ali će mu konjukcija Venere i Marsa pomoći da shvati da je s raskidom dobio mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustio.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku i mislite da ne možete da pustite nikoga u svoje srce, sjetite se koliko ste vatreni i koliko vas je lako zavoljeti, a ove dvije čarobne planete daće vam "vjetar u leđa".

Lav

Konjukcija Venere i Marsa se odvija upravo u znaku Lava, što znači da su osobama rođenim u ovom vatrenom znaku planete izuzetno naklonjene.

Lavovi se ne snalaze dobro u ulozi ostavljenog partnera. Iako su tužni zbog gubitka voljene osobe, veći je problem njihov povrijeđeni ponos. Bivšem partneru neće dati do znanja da su povrijeđeni, čak i kada im je srce slomljeno.

Ali, dragi Lavovi, nemojte da brinete - vaše slomljeno srce će ponovo postati cjelina. Naredni period je vaše vrijeme kada ćete ponovo zasijati. Konačno ćete imati priliku da popravite stvari na bolje, ali ćete ujedno sve proživljavati stresno, jer će vam Mars donijeti energiju, ali će vas i iscrpljivati.

Bićete dominantni i egocentrični u svakodnevnim odnosima, ali će vam ta uloga i prijati.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.