Četvrtak, 02.12.2021 | 20:20
IZVOR: telegraf.rs

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u Strijelcu: Aspekt koji donosi VELIKE OBRTE za ČETIRI znaka horoskopa

Astrolozi smatraju da je potpuno pomračenje Sunca u vrijeme mladog Mjeseca jedno od najsnažnijih koje možemo da osjetimo...




Foto: Ilustracija, pixabay

Pomračenje Sunca koje nas očekuje za dva dana, a koje se odigrava u vrijeme mladog Mjeseca jedan je od najjačih astroloških aspekata u ovoj godini. 

Ovaj događaj na nebu, koji nas očekuje 4. decembra pružiće nam šansu da ostvarimo ciljeve na kojima smo radili prethodnih mjeseci. U narednom periodu osjetićemo veliki nalet energije, značajne obrte i potrebu za djelovanjem na svim životnim poljima.

Stižu velike promjene koje će najviše osjetiti četiri horoskopska znaka: Strijelac, Blizanci, Ribe i Djevica.

Astrolozi smatraju da je potpuno pomračenje Sunca u vrijeme mladog Mjeseca jedno od najsnažnijih koje možemo da osjetimo. Ovo pomračenje Sunca dogodiće se na 12. stepenu Strelca i predstavlja poslednji korak u realizaciji nečega oko čega smo se dugo trudili i može da donese nagradu za taj trud.

Ovaj aspekt nas motiviše da rastemo i da se mijenjamo, a otvara nam i nove vidike, tako da nam stvari postaju jasnije.

U drevnim civilizacijama koje su poznavale astrologiju se vjerovalo da je pomračenje Sunca vrijeme velikih promjena. Tama koja je prekriva izvor života na zemlji smatrala se momentom naplate karmičklih dugova.

Vrijeme mladog Mjeseca je trenutak žetve svega onoga što smo posijali. To je momenat koji bi trebalo iskoristiti da energijom koju imamo privučemo sve ono što nam je potrebno da ostvarimo ono što želimo.

Dok stremimo novim ciljevima i velikom koracima idemo ka njima, aktivni su Merkur i Neptun tako da je vrlo moguće da ćemo biti u prilici da dobijemo neke nove informacije.

Neptun će nam omogućiti da vidimo neku dublju istinu koja je bila dugo skrivana. On sugeriše da isključimo čula i uključimo intuiciju. Ovo je planeta instikta, duhovnosti i intuicije i poziva nas da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas.

Ako vam je potreban ljekovit razgovor, ovo je pravo vrijeme za tako nešto, jer ćete imati podršku planeta da se osjetite bolje. Nekima ovo donosi vrijeme u kome bi trebalo da se preispitaju.

U ovom periodu budite strpljivi, nježni i puni ljubavi prema sebi. Ovaj aspekt ne voli da forsirate stvari, već da pustite da vam zvijezde pokažu pravi put.

Radujte se, jer pred vama se otvaraju nove mogućnosti, jasnije ideje, a imaćete i veliki priliv energije koja će vam pomoći da ostvarite ciljeve.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.