Nedjelja, 22.05.2022 | 11:16
IZVOR: grand.online

(VIDEO) Rožajac OPRAVDAO učešće u "Zvezdama Granda" i prošao dalje

Maestralne izvedbe su priredili Edis Agić i Ivana Dulić, koji su dali svoj maksimum i pokazali žiriju da zaslužuju naredni krug osvojivši maksimaln broj glasova.




Foto: Zvezde granda, Youtube/screenshot

Radost, ali i neizvjesnost zbog preglasavanja još jednom su završili izjednačenim razultatom 3:3, nakon čega je Saša rekao kako slijedi natpjevavanje.

Edis je otpjevao "Blago onom ko te ima", dok se Ivana odlučila za "Grom te ubio", a žiri je još jednom bio izjednačen, što je značilo da Popović treba da presudi nakon što čuje njihove komentare.

"Dala sam prednost Edisu zato što pjeva iz kruga u krug dobro i bliži mi je, ali zato Ivana ovo je tvoje najbolje pjevačko pojavljivanje. Večeras si prvi put pjevala dobro obje pjesme i čestitam vam",  dala je svoj sud Marija.

Viki je rekla kako su presudile nijanse, i da joj se kod Edisa nije dopalo izvođenje pjesme "Ludi petak", ali se složila se sa Marijom da je ovo Ivanino najbolje izvođenje.

Za razliku od Miljkovićeve, Đorđu se dopala izvedba numere "Ludi petak" tvrdeći da je Edis opasan pjevač. Ipak, kod akapele mu se više dopala Ivanina izvedba.

"Gotovo da isto mislim, ali sam nagradila Ivanu i to što je ona stvarno propjevala i bila tako sigurna. Kandidat broj jedan ne postoji zamjerka", rekla je Snežana.

Bosanac je smatrao da je Edis bolji kandidat jer je kompletniji pjevač koji je pozao svu raskoš svog talenta. Pohvale je dobila i Ivana koja je dobila komplimente i za stajling, ali nesigirnost u drugoj regularnoj pjesmi je koštala njegovog glasa, a ovo mišljenje dijelila je i Bekuta.

Mentori su pohvalili svoje kandidate, a na radost svih Popović je pustio oba kandidata direktno dalje.

Nastup možete pogledati na 1:41:19.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

HIRURG komentarisao mladoliki izgled Anđeline Džoli: "To duguje jednoj operaciji"

Utorak, 16.04.2024 | 07:12

Angelina Jolie privukla je poglede na nedavnoj premijeri mjuzikla The Outsiders na Broadwayu, koji je i producirala.

Zašto bi trebalo da držite FOLIJU u ZAMRZIVAČU?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:58

Stavljanje folije u zamrzivač će vam mnogo olakšati život.

POGLEDAJTE - Viktor Đukanović postigao PRVI GOL u novoj sezoni (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:46

Crnogorski reprezentativac i fudbaler švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović postigao je prvi gol u novoj sezoni šampiona Švedske koji je počeo nedavno.

Katnić nakon tužilačkog zadržavanja ODBIO hranu i terapiju?

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:39

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio je jutros hranu i da popije ljekove.

Jakara: Ofanzivni skokovi su ODLUČILI MEČ

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:32

Svima je jasno da je SC Derbi propustio veliku šansu u Beogradu.

Popularni pjevač NAPAO publiku na nastup -"Nikada nas ovdje više nećete vidjeti" (VIDEO)

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:22

Na mrežama su stigle brojne prozivke na račun publike.  

Počelo SASLUŠANJE Lazovića, ODBIJEN zahtjev za izuzeće sudije

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 21:07

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužičac Milivoje Katnić, koji su hapšeni juče ujutro po nalogu Specijalnog državnog tužiilaštva zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, privedeni su kod sudije za istragu Gorana Šćepanovića. Advokati Zorana Lazovića, Zoran Piperović i Stefan Jovanović, zatražili su izuzeće sudije za istragu, kazao je CdM-u Jovanović.

Dragović: HAPŠENJA pokazatelj karaktera prethodne vlasti

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:58

"Hapšenja bivšeg glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoje Katnić i nekadašnjeg istaknutog policijskog funkcionera Zorana Lazovića predstavlja vid odlučne borbe državnih organa protiv mafije, organizovanog kriminala i korupcije i ona su pokazatelj karaktera prethodne vlasti", istakao je poslanik PES-a Darko Dragović.

Da lice ZABLISTA - Šargarepa, jagode sa čokoladom u SLUŽBI LJEPOTE

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:47

Od sezonskog voća i povrća možete da napravite maske za lice koje će vam pomoći da izgledate mlađe, svježe i odmorno, da ublažite bore, da se oslobodite pjega od sunca...

ZEMLJOTRES u BiH: Treslo kod Mostara

Ponedjeljak, 15.04.2024 | 20:37

Zemljotres još uvijek neutvrđene magnitude prije nekih sat vremena zatresao je Bosnu i Hercegovinu.