Petak, 26.08.2022 | 15:34
IZVOR: Kolektiv.me

Premijerno na Sea Dance festivalu: Konstrakta, Anfisa Letyago, Human Rias, Coeus, Tam, Micka Lifa i Kejt

Najveća žurka na crnogorskom primorju, Sea Dance festival, počinje večeras na budvanskoj plaži Buljarica, a publika će tokom tri večeri imati priliku da premijerno čuje neka od vodećih muzičkih imena! Prve nastupe na festivalu imaće Konstrakta, Anfisa Letyago, Human Rias, Coeus, Kejt, Tam i Micka Lifa, a u susret nezaboravnom vikendu otkrivamo šta nam ova sjajna postavka priprema.




Foto: Sea Dance Festival

Svoj prvi nastup kao Konstrakta u Crnoj Gori imaće omiljena umjetnica ovih prostora, obična žena koja nosi šiške i ima mladež, koja je oduševila i osvojila čitav svijet nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji. Kao hedlajnerka ljeta obišla je glavne bine na Sea Staru i Exitu, gdje je bila prva domaća hedlajnerka u istoriji festivala. Otvoriće ovogodišnji Sea Dance prve festivalske večeri koja će proći u znaku numera „Mekano“, „Nobl“ i naravno, globalno poznate „In Corpore Sano“.

Jadransko primorje po prvi put će zatalasati singlovi „HAZE“, „Nisida“ i „Catch The Spirit“, koje u prvoj večeri festivala donosi techno glas nove generacije Anfisa Letyago. Ova producentkinja i DJ-ica odiše intenzivnom mediteranskom energijom za DJ pultom, njene trake su oličenje novog techno talasa, a kvalitet njene DJ vještine isticao je i Carl Cox.

Human Rias je jedini izvođač u istoriji Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio jedan od najvećih plesnih podijuma na svijetu, mts Dance Arenu, a na svoj debitantnski Sea Dance nastup u subotu, 27. avgusta donosi minhenski andergraund zvuk. Poznat je kao rezident DJ i buker nekadašnjeg kultnog minhenskog kluba MMA (Mixed Munich Arts), deo je ARTBAT tima i dugogodišnji prijatelj EXIT festivala, a iskusnom vožnjom između techno i house zvuka zasigurno obećava žurku za pamćenje.

Jedinstvenu muzičku energiju poslednje festivalske večeri donosi Coeus sa brojnim izdanjima među kojima su i „Horizon“, „Rebirth“, „Beyond Dreaming“, „Elysian“, „Eden“ i „Forgotten Love“. Predstavnik je uglednog Afterlife lejbla i jedan od najboljih producenata i DJ-eva u regionu, njegovi setovi karakteristični su po dubokim melodijskim progresijama, a njegove numere mogu se prepoznati u setovima velikana elektronske muzičke scene poput Tale Of Us, Solomuna, Adriatique i Dixona.

Tri mlade zvijezde u usponu, predvodnice nove generacije zvuka svaka u svom žanru, Tam, Micka Lifa i Kejt isporučiće po prvi put svoj vajb u drugoj noći Sea Dance festivala. Talentovana kantautorka Tam rasplesaće posjetioce svježim ljetnjim hit singlom  „Pogana”, ali i numerama sa debitantskog EP izdanja „Refleksija“, dobro poznatim pjesmama „Žad“, „Brži od svega“ i „Aj ćao“. Treperka Micka Lifa donosi zapažene singlove kao što su „Njiham“, „Naturale & Pure“, i neizostavni „Kardio“, a svestrana Kejt predstaviće svoje hitove „Mikelanđelo”, „Cure sa Balkana”, „Olovo” i „Eva”.

Sve regularne i VIP ulaznice moraju se zamijeniti za festivalske narukvice na zamjenskim mjestima koja se nalaze kod kapija festivala. Radno vrijeme im je od 10:00 do 03:00 za regularne ulaznice i od 16:00 do 03:00 za VIP. Ulaz na festival biti će moguć najkasnije do 03:00.

Kao i prethodnih godina, unutar Sea Dance-a će biti moguće isključivo festivalskom karticom za plaćanje. Organizatori su se pobrinuli za shuttle buseve iz Budve i Bara do Buljarice, kao i za posebne cijene taxi prevoza.

Ulaznice se mogu kupiti i na festivalskim kapijama. Finalna cijena festivalske ulaznice je 45 Eur, dok jednodnevne ulaznice koštaju 20 Eur. Informacije o satnici, ulaznicama, smještaju, prevozu i svim drugim novostima vezanim za festival mogu se pronaći na zvaničnoj stranici festivala, Facebook stranici, Instagram profilu i Sea Dance aplikaciji.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

VIDEO - Počelo Proljeće u Kotoru: Kultna YU Grupa i VIS Tetra priredili veliku r’n’r feštu

Subota, 06.04.2024 | 10:00

Proljećnim koncertom “VIS Tetra” i kultne “Yu Grupe” sinoć je počeo program nove manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Kotor - “Proljeće u Kotoru”.

Jadranka Barjaktarović i Severina 21. MAJA na Cetinju - Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, nastupiće i ove MUZIČKE ZVIJEZDE

Četvrtak, 04.04.2024 | 10:20

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Od osnivača RATM do braće Cavalera: Gitarski zvuk na Exitu pojačava preko 30 bendova!

Srijeda, 03.04.2024 | 14:39

Furiozni rifovi odjekivaće Petrovaradinskom tvrđavom ovog jula na EXIT festivalu!

Miss Crne Gore poklanja haljine za maturu i polumaturu: Voljela bih da nekog usrećim

Utorak, 23.04.2024 | 17:38

Za plemenitost ne treba puno novca, dovoljno je imati samo volje i osjećaja za druge što svijedoči i primjer Anđele Vukadinović koja je riješila da obraduje djevojke za matursko i polumatursko veče.

Marija Šerifović otkrila zbog čega nije u “Zvezdama Granda”: Ne znam kako će se ovo završiti

Utorak, 23.04.2024 | 19:48

Pjevačica Marija Šerifović nije se pojavila na posljednja dva snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a sada se oglasila na svom Jutjub kanalu i otkrila o čemu je riječ.

Marković: Niko ne može uticati na rad Državnog tužilaštva

Utorak, 23.04.2024 | 16:39

Vrhovni državni tužilac Milorad Marković poručio je danas da niko ne može uticati na rad tužilaštva.

Đuričković: Mandić promijenio vanjsko-politički kurs države

Utorak, 23.04.2024 | 15:38

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković, komentarisao je izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića na sastancima u Palma de Majorci – Španija, tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU.

Unija slobodnih sindikata: Ministarstvo prosvjete umjesto da se izvini, koriste rječnik protiv kojeg se navodno borio

Utorak, 23.04.2024 | 15:56

Iz Unije slobodnih sindikata su saopštili da je zabrinjavajuće i za javnu osudu saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija da je granski štrajk prosvjetnih radnika vođen „ličnim i političkim interesima” predsjednika Sindikata prosvjete Crne Gore.

POZNATI TERMINI polufinala ABA lige - Evo kada IGRAJU Partizan i Budućnost Voli

Srijeda, 24.04.2024 | 15:15

Sve je spremno za početak završnih borbi Admiralbet ABA lige – regionalno takmičenje danas je odredilo termine polufinalnih duela, ali kada startuje finalna serija.

Šta treba da URADITE ako ste u AUTOMOBILU dok napolju JAKO GRMI?

Srijeda, 24.04.2024 | 15:05

Mnogi vjeruju da je automobil sigurno utočište tokom grmljavine, ali koliko je ta tvrdnja zapravo tačna?

Kralj Čarls pokazao koliko VOLI Kejt: Poslije 100 godina je nekom članu kraljevske porodice ukazana ovakva čast

Srijeda, 24.04.2024 | 15:03

Princezi Kejt Midlton je ukazan veliki znak ljubavi i poštovanja.

Injac: Asfaltiranje Balšićeve za desetak dana

Srijeda, 24.04.2024 | 14:34

U narednih desetak dana počeće asfaltiranje Balšićeve ulice, a nakon toga postavljanje kamena, rekla je za “Dan” gradonačelnica Podgorice Olivera Injac koja je jutros sa direktorom Agencije za izgradnju i razvoj grada Draganom Senićem obišla gradilište.

Ustavni sud usvojio žalbu: Miloš Medenica NEOSNOVANO u pritvoru

Srijeda, 24.04.2024 | 14:24

Ustavni sud usvojio je žalbu.

Tri znaka koja otkrivaju narcisoidnu majku

Srijeda, 24.04.2024 | 14:13

Narcisoidni roditelji se često fokusiraju na sopstvene potrebe i želje, zanemarujući potrebe svoje djece. Međutim, ponekad možda nije lako prepoznati narcise, posebno kada su u pitanju naši najbliži.

Gorčević: Usvojen Plan rasta za Zapadni Balkan, Crnoj Gori 400 miliona eura

Srijeda, 24.04.2024 | 14:00

Evropski parlament je usvojio Instrument za reformu i razvoj Zapadnog Balkana, čime Crna Gora dobija pristup preko 400 miliona eura povoljnih kredita i bespovratnih sredstava za ispunjavanje reformi, saopštila je ministarka evropskih poslova Maida Gorčević.

Stao čuveni londonski Big Ben

Srijeda, 24.04.2024 | 13:49

Čuveni londonski sat Big Ben, smešten na sjeveroistočnom kraju Vestminsterske palate, stao je danas, što je iznenadilo stanovnike Londona

Veterinar otkriva PET ŽIVOTINJA koje NIKADA ne bi izabrao za KUĆNE LJUBIMCE

Srijeda, 24.04.2024 | 13:20

Ističući svoje iskustvo sa različitim životinjama, veterinar je objasnio prednosti i mane pojedinih kućnih ljubimaca.

Volite li SMOKI? Popularnu grickalicu moguće je napraviti kod kuće i to u zdravijoj verziji

Srijeda, 24.04.2024 | 12:51

Poznato je da je smoki mnogima omiljena grickalica iz djetinjstva, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je ovaj popularni proizvod moguće napraviti kod kuće i u zdravoj verziji.