Ponedjeljak, 10.07.2023 | 14:42
IZVOR: RTCG

"PSŽ treba da proda Mbapea, on je sjajan igrač, ali nije vođa"

Nekadašnji sportski direktor Pari Sen Žermena, Leonardo poručio je upravi "svetaca" da proda Kilijana Mbapea, jer on nije vođa tima.

 




Foto: Youtube screenshot/PSG

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna naredne godine, a nedavno je kazao da ne želi da produži saradnju sa "svecima".

Situaciju prati Real, koji bi tako na kraju naredne sezone mogao da ga dovede bez obeštećenja.

"Kada pogledate njegovo ponašanje tokom posljednje dvije godine, jasno je da on još nije sposoban da bude vođa tima. On je sjajan igrač, ali nije vođa. On je odličan strijelac, ali nije kreativan. Teško je graditi tim oko Mbapea", rekao je Leonardo.

On kaže da nijedan igrač ne smije da bude veći od kluba.

"Mislim da je došlo vrijeme da napusti Pariz i za njegovo dobro, ali i za dobro PSŽ-a. Nije važno ni gdje će da ode, samo je bitno da ode. PSŽ je postojao prije Mbapea, postojaće i poslije njega. On je u PSŽ-u već šest godina, a u tom periodu čak pet drugih klubova je osvajalo Ligu šampiona", kazao je Leonardo.

Mbape (24) je član PSŽ-a od 2017. godine, a za šampiona Francuske odigrao je 260 utakmica i postigao je 212 golova.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"Odmori se najdraža moja" - Preminula je majka Mirze Selimovića

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:10

Pjevač podijelio tužnu vijest!

“Lavovi” i dalje mogu zaigrati na Svjetskom prvenstvu: Koliko je realno da dobijemo pozivnicu?

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:59

Rukometna reprezentacija Cre Gore šokantno je ispala u baražu za Svjetsko prvenstvo 2025. u dvomeču od Italije, ali šansa da se “lavovi” nađu na planetarnom takmičenju i dalje postoji.

Vlada podiže granicu za penzionisanje sudija: Ne odustaju ni nakon dva propala pokušaja

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:52

Vladajuća većina pokušala je do sada, prvo kroz izmjene Zakona o Ustavnom sudu, a zatim izmjenama Zakona o PIO, da produži mandat sudijama Ustavnog suda koji ove godine stiču uslov za penziju. Ministarstvo pravde očekuje da će izmjene Zakona o Sudskom savjetu i sudijama Vlada usvojiti krajem maja.

Đoković ostaje PRVI, ali više NE ZAVISI sve od njega

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:38

Teniser Novak Đoković će i na narednoj ATP listi, koja će biti objavljena 20. maja, biti prvi na svijetu.  

Šimun: Cilj unapređenje ključnih aspekata zdravstvenog sistema

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:36

Ministar zdravlja dr Vojislav Šimun sa saradnicima, razgovarao je sa ekspertima Svetske zdravstvene organizacije dr Dorajnom Marušićem i Biserkom Simičić, koji će pružiti stručnu podršku u izradi nove Stategije za kontrolu kvaliteta i bezbjednost zdravstvene zaštite za period 2024-2028. godine sa Akcionim Planom za 2024-2025. godinu.

NVO Dječiji edukativni centar "Pčelica" - Nastavljena edukacija učenika o saobraćajnoj kulturi

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:19

NVO Dječiji edukatini centar "Pčelica" već godinama unazad aktivno se bavi pitanjima problema saobraćajne kulture i ponašanja svih učesnika u saobraćaju, ključnim elementima koji dovode do saobraćajnih nezgoda i od strane vozača i od strane pješaka, a samim tim i načinima kako da pravilno postupaju i poštuju propise čime čuvaju svoj život i život dugih učesnika.

Anastasija Ražnatović se vraća na MUZIČKU SCENU: Snimila je duet sa OVOM PJEVAČICOM

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:10

Povratak na muzičku scenu...

U Kanu sjutra počinje 77. Međunarodni filmski festival

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:57

U Kanu sjutra počinje 77. Međunarodni filmski festival, koji će obilježiti povratak zvijezda kao što su Meril Strip, Frensis Ford Kopola i Katrin Denev dok će se za glavnu nagradu Zlatnu palmu takmičiti 22 ostvarenja.

Bruno Šimleša po prvi put na Sajmu knjiga: Kako do zdravog odnosa prema sebi i drugima?

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:52

Zvijezda večeri trećeg dana 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja bio je hrvatski sociolog i autor knjiga pozitivne psihologije, Bruno Šimleša. Šimleša je autor 10 knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, a povod njegovog dolaska u Podgoricu je što su, zahvaljujući izdavačkoj kući “Nova knjiga” njegove dvije knjige “Ljubavologija” i Škola života” sada dostupne i na crnogorskom tržištu.

Treći dan Sajma knjiga u Podgorici: Slavljenje čovjeka kao bića priče

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 08:43

Treći dan Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja počeo je zanimljivim razogovorima o religiji i filozofiji, te još jednom pokazao da baštini različite kulture, ideologije, svjetonazore i vrijednosti i da je pravi prostor za otvorene i konstruktivne razgovore.