Ponedjeljak, 17.07.2023 | 21:05
IZVOR: kurir.rs

"Odatle se PRUŽA pogled na CIJELI ZALIV": Piksi KUPIO PLAC OD DVA MILIONA EURA u Crnoj Gori - A među komšijama POZNATI biznismen

Dragan Stojković Piksi pridružio se javnim ličnostima koje u Crnoj Gori imaju svoje parče mira.




Foto: YouTube screenshot/Fudbalski savez Srbije

Nekadašnji fudbaler je prošle godine pazario zemlju odmah do rizorta biznismena Miroslava Miškovića.

Trener reprezentacije Srbije je za to iskeširao oko dva miliona eura, saznaje Kurir.

Ekipa Kurira je je posjetila to mjesto, razgovarala je sa mještanima, koji su im objasnili gdje se nalazi lokacija na kojoj je Stojković kupio plac.

- Evo, vidite ono brdo tamo, to vam je Piksi kupio. Odmah do ograde vile Miškovića. Jeste šuma, brdo, ali vrijedi minimum dva miliona. To je kupio od jednog biznismena. Može da se dođe pješke, ali najbolje s broda. Doduše, sva ta šuma što je izrasla mora da se vadi i da se napravi plac, pa onda da se zida - priča mještanin Rosa, gdje se nalazi plac.

Prema njegovim riječima, niko nije upoznat šta će i kad će tu da nikne kuća ili hotel.

- Ko će ga znati. Odatle puca pogled na more, na cijeli zaliv. Dobra je to lokacija. Ima mir, lijepo je, a dio je od Miroslava. On ima cijeli kompleks ovde, kuću, sve je napravio. Sad svi pričaju da je Piksi to kupio, ali nije poznato šta će da radi sa tom parcelom - kaže starosjedelac ovog mejsta.

Inače, pored Stojkovića, kuće u blizini ima i glumica Bojana Maljević, koja godinama nije dolazila u kuću na moru, kao i Seka Sablić. Stojkovići obožavaju da ljetuju na Jadranskom moru. Kada su na primorju, oni se druže sa porodicama Mišković i Karić, te ne čudi što su se odlučili da zemljište kupe tik uz biznismenovu vilu. Prošle godine su jahtom obilazili hrvatski dio Jadrana, a tom prilikom su posjetili ostrva i nekoliko nacionalnih parkova. I ove sezone se očekuje dolazak fudbalskog velikana na primorje.

Podsjetimo, Piksi je prije nekoliko godina prodao luksuznu vilu na Dedinju svom mlađem kolegi Dušku Tošiću za nešto više od dva miliona eura, a ubrzo je kupio drugu kuću, na Dorćolu. - Nakon što je prodao kuću fudbaleru Dušku Tošiću, Piksi se nije oprostio od Beograda kao mjesta gdje je dugo živjeo i gdje planira da provodi dobar dio vremena tokom godine. Zajedno sa suprugom saznao je za prodaju zgrade u centru grada i ubrzo je ona bila u njegovom vlasništvu. Nije se cjenkao, jer mu se dopala, naročito što ima nekoliko spratova, koji mogu biti poput odvojenih stanova - naveo je izvor Kurira. 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Prva dama POKREĆE projekat “Dječijim koracima kroz crnogorsku kulturu”

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:33

Supruga predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović pokreće projekat za djecu i mlade pod nazivom “Dječijim koracima kroz crnogorsku kulturu” čiji je cilj promocija kulturnog nasleđa i muzejskih zbirki na edukativan i prijemčiv način, saopšteno je iz Kancelarija za odnose s javnošću šefa države.

OŽENIO se Sergej Trifunović - TAJNO vjenčanje sa 23 godine mlađom djevojkom

Nedjelja, 12.05.2024 | 13:40

Glumac Sergej Trifunović nedavno je zaprosio svoju 23 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović na njen rođendan, a danas su se vjenčali u crkvi.

SD i SDP: Prihvatamo poziv FORCE, DP-a i DPS-a da zajedno formiramo NOVU VLAST u Ulcinju

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:54

U cilju riješavanja krize lokalne vlasti koja je izazvana iznenadnim, jednostranim raskidom koalicionog sporazuma, opštinski odbori Socijaldemokrata (SD) i Socijaldemokratske partije (SDP) Ulcinja su donijeli odluku da prihvate poziv o formiranju nove lokalne vlasti u tom gradu, ciju ce okosnicu ciniti dosadašnji koalicioni partneri FORCA, DP, SD i SDP uz podrsku pet odbornika DPS-a.

OGLASILA se Teya Dora nakon Evrovizije: Posebno se obratila Hrvatskoj (FOTO)

Nedjelja, 12.05.2024 | 12:54

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Teya Dora, oglasila se nakon finala takmičenja.

Ne volite TRČANJE?- Hodanjem možete da IZGUBITI 5 kg za 10 dana, evo i kako

Nedjelja, 12.05.2024 | 11:36

Šta još preporučuju stručnjaci, osim 10.000 koraka dnevno za koje većina ljudi zna.

ANKETA: Da li ćete ovog ljeta odmor provesti u Crnoj Gori?

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 11:14

Glasajte u našoj novoj anketi!

Ukusna i zdrava poslastica: Pripremite MAFINE SA BOROVNICOM

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 11:00

Ako vam se jede nešto slatko, dobar mafin nikada nije pogrešan izbor, a naročito ako napravite ovu zdravu verziju sa borovnicama. Recept se lako prati i gotovo svi mogu da pripreme ove "čarobne" mafine.

Novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Roko Tolić

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:56

Novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore biće Roko Tolić iz Hrvatske, saznaje Portal RTCG.

Spoken word koncert Roberta Prosera i bubnjara Lana Štikera u sali DODEST

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:43

U saradnji sa Austrijskom ambasadom u Crnoj Gori u KIC-u „Budo Tomović“, u četvrtak, 16. maja, biće organizovan spoken word koncert poznatog austrijskog pisca Roberta Prosera i bubnjara Lana Štikera, dua poznatog kao Drumbadur. Program će se održati u sali DODEST sa početkom u 20h.

Marija Šerifović krstila sina: Ovo su detalji svečanosti

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:41

Marija Šerifović je svog nasljednika, malog Maria, krstila juče u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški, piše Blic.

Zdravi mafini sa borovnicom: Miris koji mami, ukus koji ćete pamtiti

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:30

Zasladite dan sa mekanim i nježnim mafinima

"Odmori se najdraža moja" - Preminula je majka Mirze Selimovića

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 10:10

Pjevač podijelio tužnu vijest!

“Lavovi” i dalje mogu zaigrati na Svjetskom prvenstvu: Koliko je realno da dobijemo pozivnicu?

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:59

Rukometna reprezentacija Cre Gore šokantno je ispala u baražu za Svjetsko prvenstvo 2025. u dvomeču od Italije, ali šansa da se “lavovi” nađu na planetarnom takmičenju i dalje postoji.

Vlada podiže granicu za penzionisanje sudija: Ne odustaju ni nakon dva propala pokušaja

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:52

Vladajuća većina pokušala je do sada, prvo kroz izmjene Zakona o Ustavnom sudu, a zatim izmjenama Zakona o PIO, da produži mandat sudijama Ustavnog suda koji ove godine stiču uslov za penziju. Ministarstvo pravde očekuje da će izmjene Zakona o Sudskom savjetu i sudijama Vlada usvojiti krajem maja.

Đoković ostaje PRVI, ali više NE ZAVISI sve od njega

Ponedjeljak, 13.05.2024 | 09:38

Teniser Novak Đoković će i na narednoj ATP listi, koja će biti objavljena 20. maja, biti prvi na svijetu.