Srijeda, 06.09.2023 | 15:16
IZVOR: informer.rs

Da li če se ovo SVIDJETI KORISNICIMA? WhatsApp uvodi NOVU PROMJENU (VIDEO)

Poznata aplikacija za dopisivanje dobiće nekoliko odvažnih promjena u korisničkom interfejsu.




Foto: Ilustarcija/ Unsplash.com 

WhatsApp neprestano mijenja i dodaje funkcije, ali dizajn mu je ovih posljednjih nekoliko godina bio više-manje isti. Korisnički interfejs je jedna od WhatsAppovih konstanti koja će se, na iznenađenje mnogih, uskoro promijeniti. Ako je suditi po najnovijoj beti 2.23.18.18, puštenoj u opticaj na Google Beta Programu, dobićemo nekoliko novih stvari.

Prva stvar je gornji meni, koji će ukloniti zelenu nijansu i zamjeniti je za bijelu. Druga promjena na toj traci uvodi novi font koji će, piše WaBetaInfo, postati zelen.

Druga stvar koja će se mijenjati je donja traka, gdje ćemo i dalje imati razgovore, status, zajednice i pozive. Izmena dizajna donje trake nešto je što su testeri primjetili još u beti 2.23.13.16.

Još jedna bitna stvar koja će doći su filteri u listi razgovora. Izgleda da će korisnici dobiti opciju da filtriraju razgovore u 'sve, nepročitane, lične i poslovne'. Kao što je bio slučaj s donjom trakom, ova mogućnost je otkrivena u ranijim verzijama bete, tačnije u verziji 2.23.14.17.

Pored ovoga, WhatsApp će slične promjene uvesti i u iOS verziju aplikacije, objedinivši korisnički interfejs na Gugl i Apple platformama.

U ovom trenutku je nepoznato da li će do WhatsAppovog redizajna uopšte doći. Vijesti su stigle dve nedelje nakon što je WhatsApp predstavio najnoviji funkciju, podršku za HD fotografije koja je, podsjećamo, dostupna na Androidu i iOS-u.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zbog teških riječi na račun Crne Gore i Crnogoraca Hotel Podgorica otkazao nastup Jelene Karleuše

Četvrtak, 02.05.2024 | 15:43

Hotel Podgorica otkazao je nastup pjevačice Jelene Karleuše zbog njenih izjava o Crnoj Gori i Crnogorcima.

Sjutra je VELIKI PETAK: Dan je obilježen CRVENIM SLOVOM, a ove običaje bi svi vjernici trebalo da ispoštuju

Četvrtak, 02.05.2024 | 17:14

Pravoslavna crkva i njeni vjernici obilježavaju sjutra Veliki petak, dan kada je na Golgoti raspet Isus Hrist

Bajčetić: Aerodrom u Golubovcima ove godine imaće rekordan promet i vezu sa 45 destinacija

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:03

Podgorički aerodrom ove godine imaće rekordan promet i povezanost sa čak 45 destinacija, saopštili su za Gradsku iz Aerodroma Crne Gore. Napominju da sezonskih radnika ima dovoljno, a građane pozivaju na strpljenje zbog gužvi koje će uslijediti u ljetnjoj sezoni zbog povećanog broja letova i, kako kažu, skromnih kapaciteta terminalne zgrade. Kada je riječ o tivatskom aerodromu, iz ACG poručuju da su popravili krov i sistem za klimatizaciju.    

Mjesec je ušao u znak Vodolije: Spremite se za velike izazove i emocionalnu distancu

Četvrtak, 02.05.2024 | 18:31

Mjesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se danas u Vodoliji i donosi specifične osobe. Ovaj položaj Mjeseca prijaće Vodolijama, Blizancima i Vagama.

Najšarmantnije žene rađaju se u ova ČETIRI znaka: Niko ne može da im odoli

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:07

Ako ste među njima, znajte da ste neodoljive!

Deset karakternih crta osoba rođenih u maju: Vrijedne i emotivne duše, beskrajno harizmatične

Petak, 03.05.2024 | 15:22

Osobe rođene u maju su ljubitelji putovanja i umjetnosti. Uporni su i ostvaruju sve svoje ciljeve. Evo koje su još njihove karakteristike

Policija sprema prekršajne prijave zbog incidenata u Podgorici, Tivtu i Kotoru

Petak, 03.05.2024 | 15:05

Prethodnih sedmica crnogorski fudbal je bio u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga jer su se dogodila tri velika incidenta u Tivtu, Kotoru i Podgorici.

PET KORAKA za savršeno ispečenu ribu u tiganju

Petak, 03.05.2024 | 14:59

Riba pečena u tiganju je možda i najljepši recept i način pripreme ribe, posebno kada imate zaista dobre filete ili ste možda upecali svoju.

Nadal - Nikada nisam rekao da će se moja karijera ZAVRŠITI na Rolan Garosu

Petak, 03.05.2024 | 14:31

Rafael Nadal je demantovao ranije navode da bi mogao da završi karijeru na Rolan Garosu.

SPEKTAKL u revijalnom dijelu Eurosonga - Nastupiće ove ZVIJEZDE

Petak, 03.05.2024 | 13:55

Poznato je ko će nastupati kao gosti tokom polufinalnih večero Evrovizije 2024, a radi se o izvođačima iz duge i slavne evrovizijske prošlosti.

"Nažalost, neću moći da..." Alkaras ODUSTAO od mastersa u Rimu

Petak, 03.05.2024 | 13:40

Treći teniser svijeta, aktuelni pobjednik Vimbldona Karlos Alkaras, odustao je od nastupa na turniru iz masters serije 1.000 koji naredne sedmice počinje u Rimu.

Vujović: Dužni smo da osiguramo i podržimo slobodu medija i slobodu mišljenja i izražavanja

Petak, 03.05.2024 | 12:54

Sloboda izražavanja je stub demokratije, današnji datum - 3. maj, donosioce odluka, svake godine podsjeća na dužnost da osiguramo i podržimo slobodu medija i slobodu mišljenja i izražavanja. To uključuje uslove za profesionalan i kvalitetan rad novinara, efikasnu zaštitu, brzu reakciju nadležnih i pravedne i temeljne istrage o svim napadima, prijetnjama, zastrašivanjima, saopštila je ministarska kulture i medija Tamara Vujović.

Spajić: Zahvalan svima koji hrabro obavljaju novinarski posao, bez slobode medija nema demokratije

Petak, 03.05.2024 | 12:29

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je 3. maj, Svjetski dan slobode medija navodeći značaj poštovanja medijskih sloboda, digniteta i nezavisnosti poslenika „koji rade, istražuju, preispituju i informišu u javnom interesu za dobrobit svih građanki i građana“.

VIDEO: Kina lansirala novu misiju na tamnu stranu Mjeseca, ovo im je CILJ

Petak, 03.05.2024 | 12:14

Kina je lansirala novu misiju na udaljenu „tamnu stranu“ Mjeseca, prvu od tri planirane misije u narednim godinama sa ciljem da Peking spusti čovjeka na Mjesec do 2030. godine.

Bečić: Sloboda medija predstavlja kamen temeljac demokratije

Petak, 03.05.2024 | 11:21

Povodom Trećeg maja, Međunarodnog dana slobode medija, upućujem čestitke svim novinarkama i novinarima u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.