Utorak, 17.10.2023 | 12:40
IZVOR: Telegraf.rs

Varao je suprugu 11 godina, a sada otkriva 7 znakova da i vama muškarac radi isto

Dobro razmislite da li ste ovo ikada primijetili.




Foto: Ilustracija, Pixabay

1. Krije telefon
Ako muškarac iznenada postane izuzetno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računaru, često briše istorije pregledača, mijenja lozinke bez ikakvog očiglednog razloga ili okreće telefon licem nadolje kad god je u blizini, to može ukazivati na to da nešto krije.

Iako svi zaslužuju privatnost, nagla promjena u ponašanju u vezi sa tehnologijom, zajedno sa izbjegavanjem kada se postavlja pitanje, može biti zabrinjavajuća.

Ponekad se ovo ponašanje ne odnosi na skrivanje romantične veze, već se može odnositi na druga lična pitanja. U svakom slučaju, drastična promjena često ukazuje da nešto nije u redu.

2. Gradi distancu i odsutan je
Odnosi se grade na emocionalnim vezama.

Ako muškarac počne da se distancira, izbjegava duboke razgovore ili se čini manje zainteresovanim da priča o svom danu, to bi moglo da sugeriše da je emocionalno investirao negde drugde.

Varanje nije samo fizički čin - to je često i emocionalna izdaja.

Kada se neko emocionalno poveže sa drugom osobom, može se nesvjesno odvojiti od svog primarnog partnera.

Ovo povlačenje se može manifestovati na jednostavne načine kao što je izbjegavanje kontakta očima, zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice, ili čak postajanje ravnodušnim prema događajima u vašem životu.

3. Nove rutine
Kada muškarac iznenada počne da se kasnije vraća sa posla, počne da ide na neočekivana poslovna putovanja ili nudi nejasna objašnjenja za redovna odsustva, to bi mogli biti znaci upozorenja.

Iako je važno ne prenagliti sa zaključcima, posmatranje obrazaca i traženje nedosljednosti mogu pružiti vrijedne uvide.

4. Nedosljednost u stvarima koje vam govori
Iskrenost je temelj povjerenja u svakom odnosu. Kada se na jednostavna, svakodnevna pitanja reaguje burno i  neprijateljski, to može ukazivati na krivicu ili izbjegavanje. Ako primetite da se muči da održi kontinuitet u priči, da često mijenja detalje priče ili da se brani kada se suoči sa nepodudarnostima, možda postoji nešto više ispod površine.

5. Manje intimnosti
Fizička intimnost je vitalna komponenta romantičnih odnosa.

Nagli pad naklonosti, nevoljnost da budete intimni ili izmijenjeni obrasci u vašem intimnom odnosu mogu biti zabrinjavajući. Međutim, vrijedi napomenuti da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost. Ali kada su ove promjene u intimnosti praćene drugim sumnjivim znacima, ukazuju samo na jedno.

6. Neobjašnjivi troškovi
U današnjem digitalnom svijetu, praćenje troškova postalo je pristupačnije.

Ako počnete da primjećujete nepoznate naplate na izvodima kreditne kartice, pronađete račune za luksuzne poklone koje nikada niste dobili ili uočite neobjašnjive troškove za večere ili boravak u hotelu, možda je vrijeme za razgovor - posebno ako se vaš zajednički račun iznenada prekorači.

Finansije u odnosima mogu biti složene, a ponekad ove naknade mogu biti za legitimna iznenađenja ili lična zadovoljstva. Međutim, dosljedan obrazac neobičnih troškova može biti crvena zastava.

7. Vidljivi osjećaj krivice
Jedan znak da je muškarac varao je iznenadno ispoljavanje krivice koja se može manifestovati na različite načine.

Može postati neobično pažljiv, da vas obasipa poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba.

Ova prekomjerna kompenzacija može biti pokušaj da se ublaži lična krivica ili da vas odvrati od svih sumnji koje možda imate. Takođe može izbjegavati određene teme, ponašajući se nervozno kada se govori a o prošlim događajima ili određenim vremenskim okvirima.

Ponekad ga neočekivani porast kajanja može navesti da prizna, ali u drugim slučajevima to se može samo odraziti na njegovo ponašanje.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zbog teških riječi na račun Crne Gore i Crnogoraca Hotel Podgorica otkazao nastup Jelene Karleuše

Četvrtak, 02.05.2024 | 15:43

Hotel Podgorica otkazao je nastup pjevačice Jelene Karleuše zbog njenih izjava o Crnoj Gori i Crnogorcima.

Granična policija ZAPLIJENILA preko 300 kg rezanog duvana, KRIVIČNA PRIJAVA protiv jedne osobe

Četvrtak, 02.05.2024 | 14:23

Policijski službenici Sektora granične policije su na lokalnom putnom pravcu Vladimir – Ulcinj u mjestu Zoganje, kontrolisali putničko motorno vozilo marke Audi A8 i lice koje je njime upravljalo B.P. (28), saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Sjutra je VELIKI PETAK: Dan je obilježen CRVENIM SLOVOM, a ove običaje bi svi vjernici trebalo da ispoštuju

Četvrtak, 02.05.2024 | 17:14

Pravoslavna crkva i njeni vjernici obilježavaju sjutra Veliki petak, dan kada je na Golgoti raspet Isus Hrist

"Nisi daleko iza mene" - Dejvid Bekam SLAVI 49. rođendan, a od Viktorije stigla POSEBNA poruka (FOTO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 13:12

 Dejvid Bekam danas slavi 49. rođendan.

Bajčetić: Aerodrom u Golubovcima ove godine imaće rekordan promet i vezu sa 45 destinacija

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:03

Podgorički aerodrom ove godine imaće rekordan promet i povezanost sa čak 45 destinacija, saopštili su za Gradsku iz Aerodroma Crne Gore. Napominju da sezonskih radnika ima dovoljno, a građane pozivaju na strpljenje zbog gužvi koje će uslijediti u ljetnjoj sezoni zbog povećanog broja letova i, kako kažu, skromnih kapaciteta terminalne zgrade. Kada je riječ o tivatskom aerodromu, iz ACG poručuju da su popravili krov i sistem za klimatizaciju.    

Spajić: Zahvalan svima koji hrabro obavljaju novinarski posao, bez slobode medija nema demokratije

Petak, 03.05.2024 | 12:29

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je 3. maj, Svjetski dan slobode medija navodeći značaj poštovanja medijskih sloboda, digniteta i nezavisnosti poslenika „koji rade, istražuju, preispituju i informišu u javnom interesu za dobrobit svih građanki i građana“.

VIDEO: Kina lansirala novu misiju na tamnu stranu Mjeseca, ovo im je CILJ

Petak, 03.05.2024 | 12:14

Kina je lansirala novu misiju na udaljenu „tamnu stranu“ Mjeseca, prvu od tri planirane misije u narednim godinama sa ciljem da Peking spusti čovjeka na Mjesec do 2030. godine.

Bečić: Sloboda medija predstavlja kamen temeljac demokratije

Petak, 03.05.2024 | 11:21

Povodom Trećeg maja, Međunarodnog dana slobode medija, upućujem čestitke svim novinarkama i novinarima u Crnoj Gori, saopštio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Obratite pažnju – Ovi zdravi napici vam mogu SMANJITI želju za slatkišima

Petak, 03.05.2024 | 11:12

Kada je u pitanju obuzdavanje žudnje za šećerom, dobra je ideja da potražite pića koja osvježavaju, ali koja ne sadrže ili su sa minimalnim dodatkom šećera.

Legenda Liverpula: Salah je najsebičniji fudbaler kojeg sam ikada vidio

Petak, 03.05.2024 | 10:35

Nekadašnji igrač Liverpula, Grem Sunes, govorio je o ponašanju Mohameda Salaha koji je posebnu pažnju skrenuo prije nekoliko dana kada se tokom utakmice sa Vest Hemom posvađao s menadžerom Jirgenom Klopom.

RECEPT DANA: Posna pita na vodi sa pečurkama

Petak, 03.05.2024 | 09:24

Odličan izbor da započnete dan jeste jednom domaćom pitom.

Osmi regionalni književni festival „LiTeritorija“ u KIC-u

Petak, 03.05.2024 | 09:17

Osmo izdanje LiTeritorije, regionalnog književnog festivala KIC-a „Budo Tomović“, održaće se od 7. do 9. maja 2024. godine.

Nezapamćena TRAGEDIJA - GODIŠNJICA masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Petak, 03.05.2024 | 08:38

Na današnji dan prije godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro djece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

CGO: Svjetski dan slobode medija u Crnoj Gori se obilježava BEZ NAPRETKA u oblasti medija

Petak, 03.05.2024 | 08:35

Povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija, Centar za građansko obrazovanje (CGO) upućuje čestitke svim medijima i zaposlenima u medijima, uz žaljenje što umjesto sveobuhvatnog unaprijeđenja na polju medijskih sloboda konstatujemo loše stanje na svim nivoima u ovoj oblasti, kazao je asistent na programima u CGO Nikola Obradović.

Budućnost Voli digla glas protiv komesara za suđenje: Pakuj kofere!

Četvrtak, 02.05.2024 | 22:02

Košarkaški klub Budućnost Voli je digao glas u Admiralbet ABA ligi i tražio smjenu komesara za suđenje Srđana Dožaja.