Utorak, 05.12.2023 | 20:46
IZVOR: ženski magazin

Kako MUŠKI PRIPADNICI ZODIJAKA pokazuju da vas VOLE?

Istina je da je nekim muškarcima izuzetno teško da izraze svoje emocije, čak i kada su ludi za vama. Ali, postoje stvari koje na kraju rade samo da vam pokažu da vas zaista vole bez mnogo riječi.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Kako saznati da li vas voli? Njihovi horoskopski znaci su najbolji način da razumijete kako muškarci pokazuju svoje emocije prema vama.

Ovan

Ovan je veoma samouvjeren i on će vam jednostavno reći da vas voli onog trenutka kada je siguran da to stvarno osjeća. Gestove pažnje će pokazati svaki dan kroz poruke za dobro jutro ili bilo koji drugi način kojim može pokazati da mu je stalo do vas.

Bik

Bik muškarac voli strastveno i da bi rekao da li mu je zaista stalo do vas ili ne, morate biti oprezni u svojim postupcima. Kada voli, spreman je da sve podijeli sa vama, otvoren je, pa čak i spreman da se izvini za svaku grešku koju je uradio.

Blizanci

Čak i ako su Blizanci po prirodi „ženskaroši“, kada je u pitanju prava ljubav oni su potpuno mirni. Blizanci će vam reći riječima koliko vas vole. Ukoliko su zaljubljeni u vas, pažljivo će slušati sve što imate da im kažete, ali takođe očekuju da ih slušate dok govore. Za Blizance je pažnja najveći oblik ljubavi, a slušanje najveći oblik pažnje.

Rak

Kada vas Rak voli on će brinuti o vama. Pripremaće vam doručak svakog jutra ili večeru uz omiljeni film. Pokušaće da stvori okruženje koje obožavate.

Lav

Lav pokazuje svoju ljubav tako što provodi više vremena sa vama. Kada voli, Lav će željeti da ostane kod kuće sa vama i uživa u trenucima ljubavi, umjesto da se zabavlja sa svojim društvom.

Djevica

Ideja da voli nekoga bezuslovno plaši Djevice. Morate biti strpljivi sa Djevicom jer će na početku biti veoma stidljivi. Kada budu sigurni u svoju ljubav prema vama, muškarac Djevica će vaše potrebe staviti ispred svojih i svaki dan vam suptilno pokazati da vas voli.

Vaga

Kada muškarac Vaga voli izuzetno je iskren prema vama i ima osećaj da se može u potpunosti otvoriti bez obzira na situaciju ili kontekst. Ljubav znači poštovanje prema njemu, a poštovanjem će pokazati koliko mu je stalo do vas.

Škorpija

Umjesto da vam riječima kaže da vas voli, muškarac Škopija će vas tretirati kao princezu. On će uvijek biti tu za vas kad god vam treba. Biće izuzetno strastven i zavodljiv. Škorpija stavlja veliki naglasak na seksualni život, pa će pokušati da vam sve što je potrebno o ljubavi pokaže u spavaćoj sobi!

Strijelac

Strijelac je osoba koja daje slobodu i onaj koji ne želi da ga držite na uzici. Kada voli, uvek će pokušati da vas nasmeje i provodiće svoje slobodno vrijeme sa vama, naravno samo ako mu je stvarno stalo do vas!

Jarac

Kada je Jarac u ljubavi, pokušaće da vas impresionira sve vreme svojom inteligencijom. Ako želi da vas upozna sa svojim prijateljima i porodicom, onda znajte da ste za njega savršeni!

Vodolija

Teško je reći da li Vodolija voli, pogotovo u početku. Vodolije su po prirodi veoma nepristupačne. Kada se zaljube zaista, oni će dijeliti sve tajne i strasti sa vama, pa čak će se smijati šalama na svoj račun.

Ribe

Muškarac Riba je stidljiv i nema hrabrosti da vam kaže da vas voli direktno. Nježnost kojom vas tretira je živi dokaz da je do ušiju zaljubljen u vas. Ukoliko je zaljubljen, obradovaće vas duhovitom porukom u toku dana, poljupcima za laku noć ili bilo kojim malim stvarima koje govore više od hiljadu riječi!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đurašković: DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner

Petak, 26.07.2024 | 08:45

Komentarišući fotografiju koju je poslanik Ivan Vuković objavio na mreži Iks sa opisom "Provedrilo iznad Podgorice", gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković kazao je da DPS Vukovića i Nikolića apsolutno nije mogući partner za saradnju. 

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Jedna osoba PODLEGLA POVREDAMA nakon udesa između Baošića i Bijele

Petak, 26.07.2024 | 09:39

Državljanka Srbije M.N. (1965.) koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistrali između Baošića i Bijele podlegla je zadobijenim povredama, javlja RTHN.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

UDES na putu Baošići – Bijela: Povrijeđene TRI OSOBE

Petak, 26.07.2024 | 07:21

U saobraćajnoj neszgodi koja se dogodila sinoć oko 22 časa, putu između Baošića i Bijele teže su povrijeđeni pješak M.N. (59) iz Srbije, motociklista D.D. (18) i njegova saputnica J.T. (19), oboje iz Herceg Novog.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Ćećanović: Snažan vjetar učinio da se požar BRZO PROŠIRI, za sada nije blizu stambenih objekata

Petak, 26.07.2024 | 21:53

Požar koji je izbio u brdima između opština Cetinje i Podgorica, nastavio je da se širi a današnja akcija Službe zaštite i spašavanja, bila je neuspješna.

Lejdi Gaga napravila MODNI ŠOU na otvaranju Olimpijskih igara (VIDEO)

Petak, 26.07.2024 | 21:47

Zvijezda večeri pojavila se u spektakularom izdanju u Parizu.

Na ovaj način IZBACITE višak vode iz organizma: Noge vam više NEĆE OTICATI tokom ljeta

Petak, 26.07.2024 | 21:39

Da li ste uveče primjetili duboke tragove od ne tako tijesnih čarapa na nogama?

OBJAVLJENA prva mapa IZGUBLJENIG kontinenta (FOTO)

Petak, 26.07.2024 | 21:18

Godine 2017. otkriven je do tada nepoznati deo obala Novog Zelanda, što je izazvalo ogromnu pažnju širom svijeta.

NE PODNOSITE komarce? Ovo je JEDINA ZEMLJA na svijetu gdje ih nema

Petak, 26.07.2024 | 21:10

Na Islandu je jednostavno prehladno da bi komarci mogli opstati.

Da li trebate da PRESKOČITE večeru u procesu mršavljenja? Evo šta kažu istraživanja

Petak, 26.07.2024 | 20:57

Postoji stara izreka o zdravoj ishrani: "Doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao siromah." 

Određeno zadržavanje do 72 sata državljaninu Srbije OSUMNJIČENOM za falsifikovanje isprava

Petak, 26.07.2024 | 20:38

Osnovno državno tužilastvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata državljaninu Republike Srbije J. U, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Iznenada PREMINUO FUDBALER Srđan Damjanović

Petak, 26.07.2024 | 20:25

Srđan Damjanović, nekadašnji fudbaler Sutjeske, preminuo je juče iznenada u 44. godini života, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Senić: Uskoro NADVOŽNJAK na Bulevaru Save Kovačevića na Starom aerodromu

Petak, 26.07.2024 | 20:11

Vršilac dužnosti direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Dragan Senić, komentarisao je za Gradsku RTV situaciju u Agenciji i kritike gradonačelnice Olivere Injac na stopu realizacije projekata upućene njemu, ali i ekskluzivno najavio nove projekte.