Subota, 27.01.2024 | 16:50
IZVOR: dan.online

Simić: "ODLIČNO smo prošli, ALI nijedan tim nije za potcjenjivanje"

Zadovoljstvo nakon žreba baraža za Svjetsko prvenstvo nije krio ni golman muške rukometne reprezentacije Crne Gore Nebojša Simić. 




Foto: YouTube screenshot/ BALKAN HANDBALL - Najbolji rukomet dolazi odavde

Belgija ili Italija biće rival "lavovima" u borbi za planetarnu smotru.

"Ne bi trebalo da budemo skromni, već moramo da kažemo da smo odlično prošli na žrijebu. Danas nijedan tim nije za potcjenjivanje, ali Italija ili Belgija su svakako bili poželjni rivali. Pratio sam utakmice koje je Italija igrala protiv Slovenije i mogu da kažem da su namučili favorizovanog protivnika. Italija zna da igra dobar rukomet i dali su Sloveniji dosta golova. Belgija je bila učesnik prethodnog Svjetskog prvenstva, to je bio veliki rezultat za njih i sigurno da imaju kvalitet koji zaslužuje respekt. Ipak, možemo da kažemo da smo dobro prošli, jer smo izbjegli timove poput Srbije, Švajcarske, Gruzije ili Farskih Ostrva", istakao je Simić.

Pobjeda nad Srbijom u posljednjem kolu grupne faze EP u Njemačkoj bila je velika stvar, jer da je ostalo neriješeno Crna Gora  je u baražu mogla da igra sa Španijom. 

"Sad vidimo koliko je bio značajan gol Nemanje Grbovića za pobjedu protiv Srbije u posljednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva. Da smo izgubili taj meč, u baražu bi ispalo je, igrali protiv Španije, tako da je jasno da smo pobjedom protiv Srbije napravili veliku stvar", naglasio je Simić.

ČITAJTE I OVO!

Šola nakon ŽRIJEBA - “Izvukli smo protivnika PO MJERI"

ODLIČAN ŽRIJEB za Crnu Goru - "Lavovi" protiv OVIH EKIPA traže vizu za Svjetsko prvenstvo

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Žakelj: Moramo da IGRAMO kao tim, želimo da seriju VRATIMO u Beograd

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:49

Košarkaši Budućnost Volija u utorak od 18 sasti dočekuju Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Nekadašnji radnici "Košute" najavljuju BLOKADU puta u četvrtak

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:43

Radnici nekadašnje Košute najavili su da će i u četvrtak na Kruševom ždrijelu od 11 do 15 časova blokirati putni pravac Cetinje - Podgorica.

OBRATITE PAŽNJU - Konzumiranje KAFE tokom trudnoće može dovesti do ovog POREMEĆAJA

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:33

Žene koje ne žele da se odreknu kafe tokom trudnoće trebalo bi da ograniče konzumaciju jer bi to kod njihovog djeteta moglo da izazove autizam.

SLAVLJE u porodici Gudelj - Anastasija se OGLASILA najljepšim povodom (FOTO)

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:19

Anastasija Ražnatović danas sa porodicom Gudelj slavi krsnu slavu Đurđevdan.

Koliko su sjemenke lubenice ZDRAVE za konzumaciju?

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:10

Postoji mnogo mitova kada je riječ o konzumaciji sjemenki lubenice. Negdje se ističe da su bijele sjemenke sigurnije za konzumaciju od crnih sjemenki, ali zapravo ne postoji opravdani razlog zašto biste ih trebali izbjegavati.

Dobitnica Gonkurove nagrade gost Sajma knjiga u Podgorici

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:02

Dobitnica Gonkurove nagrade i jedna od najpoznatijih spisateljica Francuske Majlis Besri (Maylis Besserie) biće specijalni gost Sajma knjiga u Podgorici, navodi se u saopštenju organizatora podgoričkog Sajma knjiga.

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

CNP: Predstava “671-LOV” na Sceni Studio

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:21

Predstava “671-LOV”, prema tekstu i u režiji mlade crnogorske autorke Hane Rastoder, biće izvedena u utorak 7. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta s početkom u 20 sati.

Glumica Emili Blant iskreno - Htjela sam da POVRATIM poslije poljubaca sa nekim glumcima

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:05

Glumica Emili Blant iskreno je govorila o odnosima sa drugim kolegama i šta se dešava kada se ne poklopi hemija glumaca, posebno u romantičnim scenama, otkrivajući da joj je poslije nekih poljubaca bilo muka.