Petak, 01.03.2024 | 13:13
IZVOR: index.hr

Šta nam donosi iOS 17.4.? Ovo će biti dostupno svim iPhone korisnicima sljedeće nedjelje

Nakon mjesec dana testiranja beta verzije, iOS 17.4. biće dostupan svim korisnicima iPhonea od sljedeće nedjelje.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Promjene u aplikacijama za igre
Apple je odlučio omogućiti globalno streamovanje igara putem App Storea, što znači da će softver poput Xbox Cloud Gaming i GeForce NOW biti dostupan svim iPhoneima.

Razgovor sa Siri uz pomoć poruka
Siri će od sljedeće nedjelje imati novu opciju za objavu primljenih poruka na bilo kojem podržanom jeziku, tako da možete lako pratiti razgovore s prijateljima koji možda nisu u istoj zemlji ili govore isti jezik kao vi, bez dodatnih muka oko prevoda.

Duže trajanje baterije iPhonea 15
Prema Appleu, iOS 17.4 omogućava najnovijim modelima da izdrže 1000 potpunih ciklusa prije nego što dosegnu 80% zdravlja baterije. U poređenju, prethodni modeli bi dosegli 80% nakon 500 ciklusa. Korisnici takođe mogu provjeriti zdravlje svoje baterije u postavkama, kao i pregledati datum proizvodnje i datum prvog korištenja baterije.

Bolja sigurnost u slučaju krađe
Nakon što je predstavio Zaštitu u slučaju krađe s iOS 17.3, ovo ažuriranje novog operativnog sistema dodalo je opciju da uvijek zahtijeva dvostruku autentifikaciju, bilo da ste kod kuće ili na nepoznatoj lokaciji.

Zaštita iMessagea
S iOS 17.4, Apple dodaje novi kriptografski protokol postkvantne sigurnosti koji poboljšava sigurnu razmjenu poruka. Poruke razmijenjene putem iMessagea bi trebale biti sigurnije nego one koje razmijenite putem WhatsAppa ili Signala.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Zategnite se do leta: ISPROBAJTE BRZI TRENING za lijepo oblikovane ruke

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:31

Dok se mnogo pažnje posvećuje fitnesu i oblikovanju tijela, često zanemarujemo važnost treninga za lijepe i snažne ruke.

Ona se ipak NEĆE POJAVITI na Met Galu, a ovo je RAZLOG

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:23

Njen album je skupio milijardu slušanja na Spotifyu u samo sedam dana.

Podgorički Vodovod u ozbiljnoj FINANSIJSKOJ SITUACIJI: Građani za vodu duguju 3,1 MILION EURA

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:34

Novi menadžment je započeo analizu poslovnih potreba Društva i identifikaciju funkcija koje treba optimizovati, te će u narednom periodu, shodno potrebama optimalnog i efikasnog obavljanja radnih obaveza broj radnih mjesta racionalizovati, kazali su Gradskom portalu iz podgoričkog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”, navodeći da u ovom Društvu imaju “ozbiljnu finansijsku situaciju”.

USKRŠNJE PECIVO u obliku ŠARGAREPE - UKUSU nećete ODOLJETI, odmah će nestati sa trpeze

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:25

Mi vam predlažemo da za svečnu uskršnju trpezu poslužite pecivo u obliku šargarepe koje mogu da naprave i početnici u kuhinji.

ISTRAŽIVANJA POKAZALA: Ovo su NAJOPASNIJE pjesme za VOŽNJU

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:13

Slušanje pesama uglavnom se pozitivno odražava na vožnju. Mnogi vozači će se složiti da bez muzike vožnju uopšte ne mogu ni da zamisle.

EPCG: Potrošači ZARADILI po 884,4 EURA

Četvrtak, 02.05.2024 | 07:59

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) sa zadovoljstvom obavještava javnost da su građani, učesnici projekta Solari, pored benefita obuhvaćenih ugradnjom solarnih elektrana, ostvarili i određenu finansijsku dobit, saopšteno je iz ove kompanije. 

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Saobraćajna nesreća - POGINUO motociklista

Srijeda, 01.05.2024 | 18:18

Saobraćajna nesreća.

Četvrtak u znaku NESTABILNOG VREMENA - Pročitajte prognozu za 02. MAJ

Srijeda, 01.05.2024 | 20:02

U četvrtak se očekuje promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.