Ponedjeljak, 25.03.2024 | 14:33
IZVOR: Nova.rs

„Moj muž je tri godine bio na teškim ljekovima“: Pjevačica o suprugovoj borbi sa zdravstvenim problemima

Pjevačica je vezu sa Radomirom Novakovićem započela kada je on imao 23 godine, a kako je više puta u medijima navodila - "to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije..."




Foto: arhiva, YouTube screenshot/MediaBiro

Pjevačica Goca Tržan godinama unazad uživa u srećnom braku sa 14 godina mlađim izabranikom Radomirom Novakovićem. Mnoge detalje iz njihovog odnosa su iznosili javno, a u jednom periodu životu su pokrenuli svoj lični rijaliti program koji se emitovao na jednoj kablovskoj televiziji.

Njihova ljubavna priča započela je kada je on došao u njen bend kao bubnjar, a tada je imao samo 23 godine.

„Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac. Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije…“, pričala je Goca.

Pjevačica je nedavno govorili i o onim „lošim“ trenucima, te je navela da je njen izabranik trpio jake bolove zbog kojih je bio spriječen da radi tri godine, piše „Blic“.

„Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dvije ili tri godine je bio na ozbiljnim ljekovima, jer svaki udarac ga je bolio kao da ga noževima bodu u zglobove“, otkrila je Goca detalje, prisjetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo liječenje, i kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

„Već poslije prve terapije nije osjećao bol, a poslije druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio“, rekla je Goca prisjetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Gdje se nalazi NAJDUŽA PLAŽA NA SVIJETU? Ima 254 kilometra pijeska

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:38

Pješčana plaža oivičena plavim vodama Atlantskog okeana

Pročitajte radno vrijeme CEDIS-a za praznike

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:24

Tokom predstojećih praznika, u srijedu i četvrtak 01. i 02. maja, kao i u petak i ponedjeljak 03. i 06. maja u svim djelovima CEDIS-a obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema, saopšteno je iz CEDIS-a. 

Policija najavila pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju tokom praznika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:20

Prije, tokom i nakon predstojećih prazničnih dana, na putevima u Crnoj Gori se očekuje pojačana frekvencija saobraćaja, ka turističkim centrima, kako na jugu tako i sjeveru države, pa je usljed povećanih gužvi, realno je očekivati da može doći do povremenih zastoja, pa i otežanog odvijanja saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Zbog napada pasa u Pljevljima u 2022. i 2023. godini naplaćeno 6.600 eura

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:13

Osnovnom sudu u Pljevljima u 2022. godini podnijeto je 12 tužbi za naknadu štete pričinjene od strane napuštenih i izgubljenih životinja.

Klub odbornika SDP-LP: Demokrate i PES od glasnih “zaštitnika” do otvorenih uništitelja životne sredine Bara

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 14:00

Bar je više puta jasno poručio da ne želi LNG terminal u svojoj Luci, to su zaključci sjednice Otvorenog parlamenta Skupštine Opštine Bar, javne rasprave o Prostornom planu na kojoj su građani potvrdili takav stav ali i zaključaka nedavno održane sjednice SO Bar posvećene ovoj temi, koji su upućeni nadležnim organima. Međutim, neki odbornici očigleno ne čuju glas građana i imaju drugačiju, važniju, agendu od intresa svojeg grada, navodi Klub odbornika SDP-Liberalna partija u Skupštini Opštine Bar.

Milatović: Zabrinjavajući broj napada na zaposlene u medijima signal da država mora obezbjediti bezbjedan ambijent za njihov rad

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:45

Predsjednik države Jakov Milatović poručio je da donosioci odluka u Crnoj Gori moraju stvoriti bezbjedan ambijent, u kom će zaposleni u medijima bez pritiska obavljati svoj posao i pravovremeno informisati građane.

Sudbina je UVIJEK na strani ljudi koji u datumu rođenja imaju ove brojeve: Čeka ih blagostanje i sreća

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:35

Brojevi mogu dosta toga da otkriju o našem životu

"Podržani = osnaženi" - Za projekte organizacija civilnog društva, tokom 2023. izdvojili više od 375.000 eura

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:26

„Podržani = osnaženi” je trogodišnji program podrške razvoju civilnog društva koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (fAKT) u saradnji sa Zakladom za razvoj zajednice „Slagalica“ iz Hrvatske, a uz podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave. Tokom prošle godine u Crnoj Gori podržano je 36 projekata organizacija civilnog društva i neformalnih grupa građana, u ukupnom iznosu od čak 375.720 eura.

EPCG - Radno vrijeme informativno-naplatnih punktova tokom praznika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:20

Tokom predstojećih praznika informativno naplatni punktovi EPCG neće raditi od 1 – 6. maja.   

Zašto je usamljenost kod žena uglavnom povezana sa nekontrolisanom željom za hranom?

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 13:17

Nedavna istraživanja sugerišu da usamljenost može biti ključan faktor povezan sa lošim navikama u ishrani i sa gojaznošću, sa posebnim fokusom na žene.