Utorak, 26.03.2024 | 14:10
IZVOR: Kolektiv.me

Milatović donio odluku: Izbori u Budvi 26. MAJA

Odbornici SO Budva su na juče održanoj sjednici donijeli Odluku o skraćenju mandata SO Budva. U skladu sa ustavnim i zakonskim ovlašćenjima donio sam Odluku o raspisivanju izbora za odbornike u SO Budva, koji će biti održani u nedjelju 26. maja 2024. godine, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.




Foto: arhiva, Kolektiv.me

Kako je naveo, izbore je zakazao u najranijem mogućem terminu.

"A kako bi se izbjegao negativan uticaj novonastalog političkog trenutka na ekonomsku dinamiku u opštini Budva u kontekstu ljetnje turističke sezone. Pozivam sve učesnike izbornog ciklusa na odgovorno i fer djelovanje u predstojećoj izbornoj kampanji", zaključio je Milatović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

PREMINULA glumica Radmila Živković

Petak, 20.09.2024 | 12:47

Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini u Beogradu.

Udes na autoputu: Presretač udario psa, nema povrijeđenih osoba

Petak, 20.09.2024 | 12:36

Pričinjena i materijalna šteta!

Stanić: Vlast u Podgorici se ubi od dokazivanja ljubavi prema SPC (FOTO)

Petak, 20.09.2024 | 12:12

Vlast u Podgorici se ubi od dokazivanja ljubavi prema SPC, napisao je na mreži X predsjednik Glavnog odbora SDP i predstavnik Evropskog saveza Mirko Stanić.

Zoran Džiknić predstavlja novu pjesmu "Stara maslina" povodom Dana ekološke države Crne Gore

Petak, 20.09.2024 | 11:49

U trenutku kada Crna Gora obilježava Dan ekološke države, želim da dam svoj doprinos očuvanju prirodnih ljepota i dobara kroz muziku, saopštio je muzičar Zoran Džiknić.

Prije kraja septembra, ova DVA HOROSKOPSKA ZNAKA osjetiće poboljšanje u životu

Petak, 20.09.2024 | 11:40

Ako ste u posljednje vrijeme imali lošu sreću, možda je vrijeme da pogledate šta se dešava u zvijezdama. Zahvaljujući nekolicini stresnih astroloških tranzita koje smo iskusili u poslednjih nekoliko nedjelja, određeni horoskopski znaci su se teško snašli u poslednje vrijeme.

Kardiološkinja tvrdi da ovi namirnicu NIKADA ne bi doručkovala

Petak, 20.09.2024 | 11:24

Kada je riječ o doručku zdravom za srce, postoje neke namirnice za koje vjerovatno već znate da nisu baš hranljive, poput slanine ili krofni. Međutim, postoji jedna hrana koja se smatra zdravom, a zapravo to nije, tvrdi kardiološkinja Melissa Tracy.

Podignuta optužnica protiv PET osoba

Petak, 20.09.2024 | 10:58

Specijalno državno tužilaštvo je, Specijalnom odjeljenju za suđenje za krivična djela organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina, Višeg suda u Podgorici, predalo optužnicu protiv okrivljenih: V.B., R.V., Ž.R., M.M. i S.V., za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, a protiv okrivljenog S.V. i za krivično djelo ubistvo u pokušaju, kazao je specijalni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Ivana Stanić gošća tribine „Podgoričke priče” u Multimedijalnoj sali KIC-a

Petak, 20.09.2024 | 10:57

Jesenje „Podgoričke priče" priča slikarka Ivana Stanić. Podgorica je na razne načine asocirala učesnike tribine Podgoričke priče.

Oprezno s produžnim kablovima, ne uključujte u njih previše uređaja

Petak, 20.09.2024 | 10:53

Vatrogasci upozoravaju da produžne kablove ne treba preopterećivati, što svi radimo. Kada se u njega uključe televizor, računalo i lampa, dodatno uključivanje još i klime, na primjer, može dovesti do požara u domu. Većina proizvođača klima uređaja preporučuje direktno uključivanje u zidnu utičnicu, a ne u produžni kabl.

Film „Supermarket" crnogorski kandidat za nagradu OSKAR u 2024. godini

Petak, 20.09.2024 | 10:53

Dugometražni igrani film „Supermarket", prema scenariju i u režiji Nemanje Bečanovića, producentske kuće „VHS" d.o.o. iz Bara, crnogorski je kandidat za 97. nagradu Američke akademije filmske umjetnosti i nauke Oskar u kategoriji Međunarodna filmska nagrada u 2024. godini, saopšteno je iz Ministarstva kulture i medija.