Srijeda, 10.04.2024 | 13:19
IZVOR: kolektiv.me

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

ISTJERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRIJETNJA - Nakon što je prvi film 1984. postao globalna senzacija i kulturni fenomen koji je promijenio budućnost naučne fantastike, franšiza se vratila sa miksom modernih specijalnih efekata, akcijskih avantura i mladih glumačkih nada. Nastavak ove priče je nova prilika da se kultni Istjerivači duhova vrate na velika platna.

Spengler porodica se vraća na mjesto gdje je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Istjerivačima duhova. Oni su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, a novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Žanr: avantura, fantazija, komedija, naučna fantastika

PRISILA - Na osnovu Prisilinih memoara, „Elvis i ja", slavna rediteljka Sofija Kopola napisala je i režirala ovo sjajno filmsko ostvarenje.

Kada Prisila upozna Elvisa Prislija na zabavi, čovjek koji je već omiljena zvijezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u njihovim privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u samoći, ranjivi najbolji prijatelj. Prisilinim očima, rediteljka Sofija Kopola priča o nevidljivoj strani američkog mita u Elvisovom i Prisilinom odnosu i turbulentnom braku, od baze njemačke vojske do njegovog imanja u svijetu snova u Grejslendu.

Žanr: biografski, drama, romansa/ljubavni

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO - Priča prati harizmatičnu Svetlanu i bivšeg robijaša Miju koji se zajedno sa radnicima propale fabrike udružuju, kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Fabrika koja je nekada zapošljavala cijeli grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namjerno podmetnutom požaru. Devastirani gubitkom svojih najmilijih i korumpiranom prodajom fabrike, ova grupa nekadašnjih radnika pokreće proteste za koje se čini da su uzaludni i da ne daju konkretne rezultate. Kao slamku spasa u borbi za pravdu, ova grupa zaboravljenih pribjegava natprirodnom.

Žanr: drama, horor

POGREŠAN SPOJ - Inspirisan senzacionalnom kratkom pričom iz magazina "Njujorker", ovaj film donosi osvježavajući i oštro inteligentan pogled na današnju svjetsku dejting scenu.

Rediteljka Suzana Fogel, poznata po svojoj vještini u kombinovanju žanrova i dubokih ljudskih emocija, donosi nam priču koja će vas natjerati da se zapitate o složenosti i opasnostima modernih ljubavnih veza. U ovom filmskom ostvarenju, mlada studentkinja Margot, igrajući ulogu uzbudljivog svijeta online dejtinga, suočava se sa neočekivanim izazovima kada upozna Roberta. Ono što počinje kao obećavajući susret, brzo postaje zamršena mreža laži, predrasuda i opasnosti.

Žanr: drama, horor, triler

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nadal pokazao da može da POBJEĐUJE i nakon tri sata - Teniser SAVLADAO Kačina

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 20:04

Ako je bilo sumnje da li se Rafael Nadal potpuno oporavio od povrede, ona bi trebalo da je otklonjena na šljaci španske prijestonice.

URA predala listu za lokalne izbore u Budvi; Rađenović: Budva zaslužuje DRUGAČIJE!

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:50

Građanski pokret URA večeras je predao listu za lokalne izbore u Budvi pod nazivom "URA - dr Dritan Abazović - Drugačije. 

Sekulović: Izvještaj o ULASKU Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru POTPISAO Zoran Lazović

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:42

Pod oznakom povjerljivo, govoreći ovako po sjećanju, izvještaj o ulasku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisao je Zoran Lazović, kazao je bivši ministar unutrašnjih poslova u 42. Vladi Crne Gore Sergej Sekulović.

Obradović: Dolaze nam prijatelji iz Podgorice, imaju VELIKI KVALITET

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:35

Trener Partizana Željko Obradović pozvao je navijače na fer navijanje u meču protiv Budućnosti Voli na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige.

DPS: Glavni grad KRIJE DOKUMENTACIJU od Upravne inspekcije u namjeri da problematizuje rad ranijih uprava

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:29

Povodom navoda koji se su pojavili u pojedinim medijima, a kojima se tvrdi da je za vrijeme prethodne vlasti došlo do nezakonitih zapošljavanja, čime sadašnja vlast svakodnevno manipulišw, čak i onima koji ne prate sa pažnjom ovu temu, jasna je namjera aktuelne vlasti i onih koji im pokušavaju pomoći u tome, da se skrene pažnja sa brojnih problema koji opterećuju rad trenutne uprave Glavnog grada, saopštenoje iz iz DPS-a Podgorica.

Petar Grašo ČEKA DRUGO DIJETE - PJevačeva 14 godina MLAĐA supruga ponovo trudna

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:15

Petar Grašo  i Hana Huljić čekaju drugo dijete.

Pet zvjezdica, ali ISPOD VODE: Noć u ovoj hotelskoj sobi košta čak 19.000 EURA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 19:03

Najskuplja podvodna hotelska soba na svijetu nudi gostima zadivljujući pogled koji ne možete vidjeti nigde na svijetu.

Direktori lokalnih javnih emitera: Milatović IGNORISAO 500 medijskih radnika

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:54

Direktori lokalnih javnih emitera u Crnoj Gori saopštili su da je predsjednik države Jakov Milatović danas "ignorisao" 500 medijskih radnika u državi.

Mašković: Gradski prevoz u Podgorici NEĆE RADITI 5. maja zbog vjerskog praznika, a RADIĆE 1. maja

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:47

Odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini glavnog grada Miloš Mašković saopštio je da gradski linijski prevoz u Podgorici neće raditi 5. maja zbog vjerskog praznika, a da će za 1. maj, raditi.

Odžić: "Budvi ćemo DOSTOJANSTVO, a posvađanim građanima pružiti POMIRENJE"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 18:31

Koalicija "Čist izbor SDP-SD-LP" biće najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiće Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje, poručio je nosilac liste Petar Odžić.