Utorak, 30.04.2024 | 16:08
IZVOR: Kolektiv.me

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.




Foto: Cineplexx Big Fashion

Pored akcije Cineplexx Specijal, na repertoaru će se od četvrtka naći novi filmovi:

OBEĆANA ZEMLJA

Najnoviji film danskog reditelja Nikolaja Arcela, sa Mads Mikelsenom u glavnoj ulozi.

U Danskoj, u 18. vijeku, kapetan Ludvig Kalin – ponosni, ambiciozni, ali osiromašeni ratni heroj kreće u osvajanje ogromne, nenaseljive zemlje na kojoj naizgled ništa ne može da izraste. On namjerava da na njoj uzgaja usjeve i da u ime kralja izgradi koloniju i stekne plemićku titulu. Ovo lijepo, ali zastrašujuće područje takođe je pod kontrolom nemilosrdnog plemića Frederika De Šinkela koji predosjeća da njegovoj moći predstoji prijetnja, usled čega dolazi do surovog okršaja dvojice muškaraca.

Žanr: drama, biografija, istorijski

UKUS LJUBAVI

Filmsko ostvarenje koje je u Kanu nagrađeno nagradom za najbolju režiju.

Godine 1885, kuvarica bez premca – Ežini radi za čuvenog gurmana Dodina. Tokom 20 godina njihovog poznanstva, gastronomska praksa i uzajamno divljenje prerasli su u romantičnu vezu. Njihova povezanost stvara jela, jedno ukusnije od drugog, koja zbunjuju čak i najslavnije kuvare na svijetu. Ali Ežini voli svoju slobodu i nikada nije željela da se uda za Dodina. Zato on donosi odluku da uradi nešto što nikada ranije nije radio: da kuva za nju.

Žanr: drama, romantični/ljubavni

Tokom predstojećih praznika bioskop Cineplexx će raditi po izmijenjenom radnom vremenu, to jest neradni dani biće 3. i 5. maj.

Foto: Cineplexx Big Fashion

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Neka bude hrskava i ukusna: Pet najčešćih grešaka prilikom pripremanja pizze kod kuće

Petak, 17.05.2024 | 14:29

Pizza koju pripremate kod kuće nije poput one u restoranu, ali to ne znači da je ne možete poboljšati i učiniti ukusnijom. Zapravo, za domaću pizzu nisu potrebni posebni sastojci, dovoljno je samo da pratite nekoliko pravila.

Grgurović: Martinići dobijaju put kakav zaslužuju, ovo će biti istorijska godina za Danilovgrad

Petak, 17.05.2024 | 14:29

Povodom početka rekonstrukcije Martinićkog puta radove su obišli predstavnici Opštine Danilovgrad. Riječ o projektu vrijednom 5,41 miliona eura, a rok za završetak radova na ovoj 8,6 kilometara dugoj dionici Pažići-Spuž-Stologlav, su sedam mjeseci od njihovog početka.

Tajna dobrog izgleda Jovane Joksimović U PETOJ DECENIJI: Voditeljka je uz pomoć ovog trika smršala 25 kilograma

Petak, 17.05.2024 | 14:11

Jovana Joksimović već godinama izgleda savršeno, a evo šta joj u tome pomaže

Obrve nemojte iscrtavati olovkom, za prirodan izgled koristite ovo

Petak, 17.05.2024 | 13:58

Možda niste vješti u iscrtavanju obrva ili jednostavno želite prirodniji izgled, onda je idealno sjenka za obrve.

BAR - Izmijenjen režim saobraćaja zbog koncerta povodom Dana nezavisnosti

Petak, 17.05.2024 | 13:54

U susret velikom koncertu povodom Dana nezavisnosti 21. maja, koji se održava na platou ispred Sportske dvorane Topolica u organizaciji Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, u našem gradu će biti na snazi izmijenjen režim saobraćaja.

ŽPCG - Dodatni polazak iz Bara za Podgoricu povodom koncerta za proslavu DANA NEZAVISNOSTI

Petak, 17.05.2024 | 13:44

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da je povodom proslave Dana nezavisnosti i koncerta koji organizuju Turistička organizacija Bar i Opština Bar i 21. maja na platou Sportske dvorane Topolica sa početkom u 21:00h i na kojem će nastupiti Gibonni, Perper i DJ Jools, uveden dodatni polazak voza na relaciji Bar – Podgorica.

Netfliks najavio nove epizode serije koju ste proglasili remek-djelom (VIDEO)

Petak, 17.05.2024 | 13:30

Još u martu je na Netfliks stigla serija koja je oduševila publiku istog trenutka.

Da li ste znali? Pročitajte koliko koštaju stanovi u blizini slavnih italijanskih spomenika

Petak, 17.05.2024 | 13:11

U istraživanju koje je sproveo Imobilijare bili su uključeni spomenici poput Duoma u Milanu, Koloseuma u Rimu, Starog mosta u Firenci, Pjaca San Marko u Veneciji, Arena u Veroni, Mole Antoneliana u Torinu kao i krivi toranj u Pizi.

CNP: Predstava „Smrt i njeni hirovi“ na Sceni Studio

Petak, 17.05.2024 | 13:08

Predstava „Smrt i njeni hirovi“, prema Žozeu Saramagu, u adaptaciji Kate Đarmati i režiji Lidije Dedović, biće izvedena 18. maja na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta. Sve ulaznice su rasprodate.

„Ja sam procvjetao, a njoj je svanulo“: Ovako je pobjednik Zvezda Granda pričao o razvodu

Petak, 17.05.2024 | 12:50

Bane Mojićević, nekadašnji pobjednik Zvezda Granda, 2020. godine se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu.