Petak, 17.05.2024 | 08:36
IZVOR: kolektiv.me

IDEA i Franca: Pripremite se za omiljeno godišnje doba uz bogat asortiman i odlične cijene

Posjetite nas i iskoristite ponudu koja se ne propušta!




Foto: IDEA

Mjesto odlične kupovine i uštede ostaje na istoj adresi. I ovoga puta u IDEA i Franca prodavnicama očekuje vas veoma bogat akcijski asortiman praćen sjajnim cijenama!

Uz veliki izbor, kako prehrambenih tako i brojnih drugih proizvoda koji su na popustu, pripremite se za predstojeće sunčane dane. Raznovrsno i uvjek svježe voće i povrće, potom osvježavajuća pića, hladne poslastice, ali i najkvalitetniji proizvodi za sunčanje, torbe za plažu, samo su dio neodoljive ponude koja će vam osim užitka donijeti i uštedu.

Vodeći računa o svakom detalju, IDEA i Franca se trude da kupcima priušte samo najbolje, pa će tako u okviru novog talasa popusta, obradovati i sve gurmane.

Naime, bogata ponuda svježeg mesa prepoznatljive svježine, garantovanog kvaliteta, sočnog ukusa i odlične cijene idealan je razlog da okupite porodicu i prijatelje i iskoristite lijepo vrijeme za  prepuštanje pravom gastronomskom užitku.

Zato ne propustite priliku već posjetite najbližu IDEA i Franca prodavnicu i uvjerite se u ovu neodoljivu ponudu.

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Novaković Đurović: Uklonjena protivustavna norma Spajićeve Vlade za povećanje starosne granice za odlazak sudija u penziju na 67 godina

Četvrtak, 06.06.2024 | 18:25

Zahvaljujući inicijativi i amandmanu poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA, uklonjena je protivustavna norma iz Zakona o sudskom savjetu i sudijama. Time je izbrisana protivustavna norma koju je predložila Spajićeva Vlada, a kojom je bilo predviđeno povećanje starosne granice za odlazak sudija u penziju na 67 godina, saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović.

ZARADE u MAJU - Pročitajte kolike su bile PLATE poslanika

Četvrtak, 06.06.2024 | 14:32

Najveću zaradu za maj u Skupštini Crne Gore primio je šef parlamenta Andrija Mandić 2.645,82 eura.

Počela prodaja karata za međunarodni voz - Ovo su CIJENE

Četvrtak, 06.06.2024 | 13:48

Prodaja karata za dnevni voz koji saobraća na relaciji Bar - Bijelo Polje – Novi Sad i obratno, počela je danas (06. juna), saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

BAR: Donijeta Odluka o zabrani izvođenja građevinskih radova tokom ljetnje turističke sezone 2024.

Četvrtak, 06.06.2024 | 13:28

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević donio je Odluku o zabrani izvođenja građevinskih radova tokom ljetnje turističke sezone 2024. godine. Cilj ove odluke je, kako je saopšteno, unapređenje turističkog ambijenta i stvaranje povoljnih uslova za razvoj turizma.

Iz Poreske uprave najavljeno: Od sjutra POJAČANE KONTROLE poreske inspekcije

Četvrtak, 06.06.2024 | 12:49

Poreski inspektori  sjutra kreću sa pojačanim praćenjem regularnosti poslovanja poreskih obveznika, sa posebnim akcentom na ugostiteljsku i turističku djelatnosti, saopšteno je iz Poreske uprave.

"Milović se oglušio o uputstvo premijera, Koprivica će zastupati Vladu"

Četvrtak, 06.06.2024 | 20:15

Na elektronskoj sjednici Vlade koja je upravo okončana donijeta je odluka da se predlagač pravnih zakona opozove jer se oglusio o uputstvo koje je predviđalo da se amandmani na IBAR zakone ne mogu prihvatiti bez saglasnosti Vlade. Na sjednici je odlučeno da zastupnik Vlade u ime predlagača na sjutrašnjoj sjednici Skupštine umjesto ministra pravde Andreja Milovića bude Momo Koprivica, potvrđeno je Portalu RTCG iz Vlade.

Istraživanje pokazalo: Djeca više ne žele da postanu nastavnici i ljekari već influenseri

Četvrtak, 06.06.2024 | 18:40

Djeca više ne žele da postanu nastavnici, ljekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo istraživanje telekomunikacijske kompanije BT Grupa.

Novaković Đurović: Uklonjena protivustavna norma Spajićeve Vlade za povećanje starosne granice za odlazak sudija u penziju na 67 godina

Četvrtak, 06.06.2024 | 18:25

Zahvaljujući inicijativi i amandmanu poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA, uklonjena je protivustavna norma iz Zakona o sudskom savjetu i sudijama. Time je izbrisana protivustavna norma koju je predložila Spajićeva Vlada, a kojom je bilo predviđeno povećanje starosne granice za odlazak sudija u penziju na 67 godina, saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović.

Otkriveno šta dobija pobjednik Zvezda Granda: Vrijedi li se boriti?

Četvrtak, 06.06.2024 | 18:13

Sedamnaesta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu “Zvezde Granda” završava se u subotu.

Recept za najkremastiji kolač koji osvježava bolje i od sladoleda! Brzo se pravi, a topi se ustima

Četvrtak, 06.06.2024 | 17:53

Predstavljamo vam recept za Karpati kolač koji je toliko ukusan i kremast da će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Borovinić Bojović: Podrška vulnerabilnim grupama će i dalje biti naš prioritet

Četvrtak, 06.06.2024 | 17:21

Podrška vulnerabilnim grupama će nastaviti da bude jedan od mojih prioriteta, poručila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, koja je upriličila prijem za udruženje „Budimo bezbedni“ iz Srbije.

Muratović: Vlast u Nikšiću neznanjem i neradom uništava FK “Sutjeska”

Četvrtak, 06.06.2024 | 17:02

Jedan od najtrofejnijih i najstarijih fudbalskih klubova, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu, živi najteže dane u svojoj novijoj istoriji, poručio je lider OO Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić Boris Muratović.

Određen pritvor osumnjičenima da su pokušali da ukradu novac

Četvrtak, 06.06.2024 | 16:48

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vukomir Bošković, odredio je pritvor protiv okrivljenima A. R. , D. R. i D. P., svi iz Kolašina, u trajanju do mjesec dana, zbog osnovane sumnje da su zbog postojanja osnova sumnje da su pokušali da ukradu novac.

Sjutra novi protest bivših radnika “Košute”

Četvrtak, 06.06.2024 | 16:31

Radnici nekadašnje “Košute” nastavljaju sjutra sa protestima na Kruševom ždrijelu, gdje će blokirati putni pravac Cetinje – Podgorica od 12 do 13 časova i 30 minuta, javlja RTV Cetinje.

Živković: Sve nas možete uhapsiti, ali ne možete uhapsiti ideju

Četvrtak, 06.06.2024 | 15:47

Poslanici crnogorskog parlamenta nastavili su danas raspravu o zakonima su koji potrebnim za dobijanje Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila za poglavlja 23 i 24 (IBAR). .