Petak, 17.05.2024 | 10:57
IZVOR: Radio Sarajevo

Novi film Breda Pita o Formuli 1 u velikim problemima

Troškovi proizvodnje dugoočekivanog filma na temu Formule 1, u kojem Bred Pit glumi, a Luis Hamilton se potpisuje kao koproducent, premašili su prvobitni budžet.




Foto: De'Longhi Global, Youtube screenshot

Projekat se trenutno suočava s finansijskim poteškoćama i potreban mu je značajan uspjeh u prodaju da bi se probio.

Film, za koji još ne postoji zvaničan naziv, naišao je na velike finansijske poteškoće zbog kojih su troškovi snimanja premašili cifru od 300 miliona miliona dolara prema izvještajima iz Koimoi.com.

Bred Pit glumi penzionisanog vozača Formule 1 koji počinje da trenira "dečka koji obećava" kojeg igra Damson Idris. U glumačkoj ekipi su i Keri Kondon, Havier Bardem i Tobias Menzies.

Za ova glumačka imena trebalo je izdvojiti pozamašnu sumu novca kao i za inventivnu scenografiju. Prvobitno se i očekivalo da će budžet biti visok, ali stvarni troškovi su porasli jer su korišteni pravi trkački automobili i poštovani su strogi sigurnosni propisi. Sve ovo, iako ima za cilj da pruži autentično trkačko iskustvo, značajno je povećalo troškove, piše Newsweek.

Da bi pokrio neplanirane troškove, film bi trebalo da zaradi više od 750 miliona dolara širom svijeta, što nije lak zadatak čak ni kada je riječ o zvjezdanom blockbusteru.

Reditelj ovog ostvarenja je Žozef Kosinski.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Alarmanti podaci - U Crnoj Gori prošle godine od posljedica pušenja preminulo skoro 2.000 osoba

Subota, 01.06.2024 | 16:40

U Crnoj Gori je prošle godine od posljedica pušenja preminulo blizu 2.000 osoba.

Bivši crnogorski reprezentativac postao trener niškog Radničkog

Subota, 01.06.2024 | 16:34

Nekada je oduševljavao borbenošću i kvalitetom u dresu crnogorske fudbalske reprezentacije, a sada je spreman da pokaže da može da bude uspješan i kao trener.

UKUSNA I OSVJEŽAVAJUĆA: Salata od prženih paprika i feta sira

Subota, 01.06.2024 | 16:17

Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept

Roditelji koji praktikuju ove 3 stvari uništavaju samopouzdanje kod svoje dece

Subota, 01.06.2024 | 15:55

Iako su vaše namjere dobre, one mogu loše da utiču na vašu djecu. Terapeutkinja Lara Dželoul upozorava na tri oblika ponašanja roditelja koja uništavaju samopouzdanje djece.

Pljevlja: Zbog nezakonitih odluka Vesne Bratić, država mora da plati preko 55.000 eura

Subota, 01.06.2024 | 15:30

Osnovnom sudu u Pljevljima podnijeto je 10 tužbi protiv Crne Gore-Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta na čijem je čelu bila Vesna Bratić, radi poništaja odluke o razrješenju dužnosti direktora u vaspitno-obrazovnim ustanovama i 12 tužbi radi naknade štete u vidu izgubljene zarade s tim što je u jednoj tužbi tražen i poništaj odluke o razrješenju dužnosti direktora u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Istraživači tvrde: Tokom spavanja, jedna navika može da bude RANI ZNAK OPASNE BOLESTI

Subota, 01.06.2024 | 14:45

Istraživači kažu da pojedine navike tokom spavanja mogu da budu simptomm određenih poremećaja u tijelu i opasnih bolesti.

Simpozijum EPCG NET 2024 - Vrijeme je da zemlje zapadnog Balkana zaključuju PPA ugovore

Subota, 01.06.2024 | 14:12

Zakon o korišćenju električne energije iz obnovljivih izvora u finalnoj je fazi i uskoro će biti pred poslanicima, u Crnoj Gori će početkom sljedeće godine biti objavljene prve aukcije za tržišne premije, a preduslov razvoja PPA ugovora je zdrava ekonomija.

"Skriveno blago ranog univerzuma" - Pronađena NAJDALJA i NAJSTARIJA galaksija do sada

Subota, 01.06.2024 | 14:03

Nasin teleskop „Džejms Veb“ otkrio je najdalju galaksiju u univerzumu i omogućio nam fascinantan uvid u najraniji period kosmosa.

URA: Spajićeva Vlada protiv Fonda STAN ZA SVE i da građani za 900€ po metru kvadratnom kupuju stan

Subota, 01.06.2024 | 13:48

Spajićeva Vlada je donijela mišljenje kojim se zaključuje da je protiv usvajanja Predlog zakona o Fondu STAN ZA SVE koji je poslanički klub Građanskog pokreta URA predao u skupštinsku proceduru kako bi njegovim usvajanjem građanke i građani koji nemaju svoj stan mogli da riješe svoje stambeno pitanje po duplo povoljnijim cijenama od tržišnih, odnosno, od 900 eura po metru kvadratnom, saopšteno je iz GP URA.

UP: Uhapšen urbanističko građevinski inspektor, podnijeta krivična prijava i protiv šest lica

Subota, 01.06.2024 | 13:16

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga su nakon sprovedenih višemjesečnih izviđajnih radnji, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, lišili slobode urbanističko građevinskog inspektora V.R. (55) zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).